Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ładna i zbyt inteligentna

Dlaczego ładna i inteligentna nie może znaleźć fajnego faceta?

Polecane posty

"Moi rodzice byli dosyć zamożni, zostawili mi dość duży spadek, poza tym dostaję rentę rodzinną od ZUS (notabene wyższą niż średnia krajowa)" ­ a świstak siedzi i zawija :) ­ dokształć się na temat maksymalnej kwoty renty z zus-u, a potem zakładaj prowokacje. unikniesz na przyszłość głupich błędów.:D🖐️

żaba, co tobie prowokacje przeszkadzają? bez nich kafeteria uwiędnie jak kaktus na moim parapecie

Podobno prostytutki sporo zarabiają. Zakładając, że zarabia 500 zł za spotkanie z przyjacielem, robi to 3 razy w tygodniu, to zarabia 6 tysięcy złotych miesięcznie. Plus prezenty.

@ Senator2015 Uwierz mi, że ciężko... Naprawdę nie obchodzi mnie, czy uważacie to za prowokację czy nie, dyskusja jest bardzo na poziomie jak na ten portal (może to ta godzina??_ A spadek to yhmm.. wystarczył mi na tyle, by kupić małą kawalerkę w stolicy (wiem, że większość społeczeństwa musi brać na to kredyt, ale mnie się "poszczęściło" )i myślę, że będę mieć za co żyć do końca studiów, także nie przesadzajmy z tą zamożnością...

Gość yhnujmikm,
Wlasnie uganiam sie za moim "idealem" z wygladu i charekteru tez dosc ciekawego. Niestety chyba lubi gre w kroliczka, ja po paru latach zaczynam miec dosyc. Wiec zdecydujcie kobiety, ganiac czy zwolnic i dac sie zlapac?:P

Ja używam pojęcia inteligencja emocjonalna w odroznieniu od inteligencji matematycznej .Wystarczy mi że jest taki typ wyszczegolniony np w wikipedii czy zwyklych encyklopediach.

Nie ma czegoś takiego jak maksymalna renta ZUS... renta rodzinna, dostajesz ją do końca studiów(ew. 25 roku życia) jeśli jesteś sierotą, wynosi 85% (jeśli jesteś jedynakiem/jedynaczką) emerytury, jaką dostałby twój ojciec/ matka. Miłej lektury prawa.

"Nie ma czegoś takiego jak maksymalna renta ZUS... renta rodzinna, dostajesz ją do końca studiów(ew. 25 roku życia) jeśli jesteś sierotą, wynosi 85% (jeśli jesteś " ­ skoro jest coś takiego jak maksymalna renta, to jest też coś takiego jak maksymalna stawka 85% od tej maksymalnej renty :D ­ ale żeby taka inteligentna i ścisła osóbka tego nie wiedziała, to niebywałe :D ­ dobrze, że masz google, co? ­ rodzice z pewnością emerytami nie byli. rencistami chyba też nie, skoro dorobili się na tyle, że ci na kawalerkę starczyło :P ­ ale ściemniaj dalej, zawsze to jakaś radość, kiedy sie jakiś pelikan nabierze, nieprawdaż? :)

Gość stylish29
co do niefarta do facetow to wierze ci bo tez tak mam. tzn troche inaczej bo do mnie przyczepia sie ich wielu ale mi oni sie nie podobaja. a jesli sie podobaja to nie sa warci uwagi (przystojny ale glupawy albo juz zonaty;). z dwojga zlego uwazamze lepiej byc samej niz z kims kto nam nie pasuje.

@ żaba wszędzie piszesz prowokacja pominęłaś temat z egzorcyzmami!), nie prościej wpisać sobie do stopki - cała kafe to jedna wielka ... (tu wpisz: żydowska, masońska, reptariańska ect) prowokacja;

Gość Zależy jaka jesteś
A te pojęcia wyciągnięto z logiki, takiej nauki też, dość starej nawet. "mogę, ale nikt mi za to wdzięczny nie będzie, skoro tę pracę wykonali już lepsi ode mnie" Jak widać nie dokonali tej pracy dostatecznie dobrze skoro tak błędne teorie wciąż istnieją w najróżniejszych środowiskach i w uznawanych podręcznikach:P Psychologia to ciąg mniej lub bardziej prawdopodobnych teorii, z żadną nie zgodzą się wszyscy, mimo chęci samych psychologów nie można tu stosować standardów nauk ścisłych gdzie bezapelacyjnie da się udowodnić że 2+2=4.

tak się składa, że mój znajomy pobierał rentę właśnie po śmierci mamy, która zmarła na nowotwór. tyle, że nie miał dodatku dla sieroty całkowitej, który wynosi 350 zł z groszami. bynajmniej nie opływał w finanse. ­ i już widzę, jak 19stolatka po stracie rodziców sprzedaje spadek, kupuje kawalerkę i wymiata na studiach. ­ naprawdę, takie bredzenie jest nietaktowane wobec tych, którzy naprawdę przeżyli tragedię :o ­ grubym nietaktem jest też wciąganie ludzi w wymyślone historyjki, tym bardziej, że naciągane aż boli :o🖐️

@żaba po przejściach Mam Ci przesłać screena z mojego wyciągu bankowego, zdjęcie mojej legitymacji rencisty, czy może decyzję ZUS o przyznaniu renty? idź spać ;) miłej nocy życzę, gdybym nie miała ostatnimi czasy problemów ze snem, to sama bym poszła dawno spać, a nie zajmowała się czytaniem wątków na kafeterii ...

Gość Zależy jaka jesteś
Ja nie lubię rozmawiać z wyimaginowaną osobą jak to mamy w przypadku prowokacji. A gdybym miała taką ochotę to bym wymyśliła sobie, że moje ściana jest zbyt inteligentna i nie może znaleźć faceta, więc zastanawiałabym się nad jej IQ. Nawet mogłabym narysowac jej twarz i ocenić czy jest w moim mniemaniu atrakcyjna.

Gość QO0O0Q
lodzik? ❤️ Q0OQO0 lodzik? ❤️ 👄

Gość dsaFGHJGFDS
c

"A te pojęcia wyciągnięto z logiki, takiej nauki też, dość starej nawet." które pojęcia? logika zajmuje się no. dowodzeniem, falsyfikacją i definicjami i definiowaniem -v- "Jak widać nie dokonali tej pracy dostatecznie dobrze skoro tak błędne teorie wciąż istnieją w najróżniejszych środowiskach i w uznawanych podręcznikach" inteligencja emocjonalna nie widziałem w żadnym "uznawanym podręczniku" inaczej niż jako krytykowana za błędność; w podręcznikach do geografii do niedawna omawiano błędy teorii ekspandującej ziemi - nie dowidzi to prawdziwości tych teorii -v- "Psychologia to ciąg mniej lub bardziej prawdopodobnych teorii, z żadną nie zgodzą się wszyscy" co nie uprawnia do przyjmowania błędnych lub wadliwych teorii, "inteligencja emocjonalna" nie ma nawet jasnych podstaw, więc jest co najwyżej hipotezą; poza tym zajmuje się tym też neurologia, a to już nauka sensu stricto -v- "bezapelacyjnie da się udowodnić że 2+2=4." niech ci autorka napisze, że powyższe też dowodzono

Gość schnellkurssohnekhekh
wiesz po czym wiem? pocalowalas mnie o pare razy za duzo liczylem wszyskie mam za duzego to moj problem YH

"skany" takich dokumentów ze ściemnianymi danymi to można sfabrykować w 5 minut. nie rozśmieszaj mnie laska. przesadziłaś po prostu z natężeniem bzdur i tyle.

"one żeruje na takich jak ty ' tak wyjada mi mózg, czyli niedługo będziemy razem pisać "to prowokacja" 🖐️

"moje ściana jest zbyt inteligentna i nie może znaleźć faceta, więc zastanawiałabym się nad jej IQ" spróbuj jutro po południu założyć taki temat, może chwyci, głupszym się udało

Gość ,nie znam sie na tym
aczklowiek nigdy nie zrozumiem [jezeli to prowa]jak mozna prowokowac smiercia rodziny, czy checia samobojstwa , eot.

Gość Zależy jaka jesteś
"inteligencja emocjonalna nie widziałem w żadnym "uznawanym podręczniku" inaczej niż jako krytykowana za błędność;" Mógłbyś mi podać te przykładowe uznawane podręczniki? Serio,chętnie się zapoznam które to konkretnie:) Właśnie, dowodzeniem, wnioskowaniem itp. W języku potocznym sporo pojęć używa się w nieco innym znaczeniu, w myśl nauki błędnym. "niech ci autorka napisze, że powyższe też dowodzono" Ależ Ty wierzysz w ludzi. "spróbuj jutro po południu założyć taki temat, może chwyci, głupszym się udało" Ale moja ściana nie jest dziewicą:/ Nawet kilka miała w sobie naraz więc to może być powodem jej samotności:O