Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bjfvgydury

Ile on ma płacić czynszu?...

Polecane posty

Gość mysle ze trafil swoj na swego
a kobiety potrafia byc gorsze od facetow, wiec.. nie mnie oceniac, zenujacy poziom autorka pokazala tylko wywlekajac na forum tak osobiste sprawy, ale mnie DNO i podorosty

Gość dzichzdzich
facet to dupek który grosza nie ma przy sobie.nie czytacię chyba- on nic do chałupy nie kupił wszystko ona.i jeszcze ciul jeden chce aby ona za niego czynsz płaciła.wywal go!darmozjada!

Gość Heniu
Prowo czy nie, smutne jest to, że tak dużo związków rozpada się przez kasę. Mam dobry słuch i mieszkałem w wielu miejscach, więc mogę powiedzieć, że kłótnie o kasę to jakieś 90%. Trzeba się dogadywać - jak nie chce płacić to może niech w domu wszystko robi? A do córki się nie przystawia czasem? Może tylko o nią mu chodzi? Nie kupuje jej drogich prezentów przypadkiem? Już ja znam te numery :)

Gość autorkategotekstu
witam.dziękuje jeszcze raz za wasze wypowiedzi odnośnie pytania- czynsz na 2 czy na 3 dzielić. nasz związek jeśli się rozpadnie to z o wiele poważniejszego powodu.... o którym nie chce pisać- bo znowu on będzie robił podszywy -niby osób mnie wyzywajacych itp. ją nie jestem zaborcza na kasę bo ją mam.stać mnie aby utrzymać siebie i córkę pod każdym względem.tylko chodziło i ta sprawiedliwość.miałam poczucie że mam nie jedno ale dwoje dzieci na utrzymaniu- skoro muszę też płacić w pewien sposób za niego.on nic innego nie kupuje do domu.remonty i inne zakupy typu meble sama finansuje.jedzenie chemię- po 2-3 latach kłótni i moich tłumaczeń i próśb- w miarę na pół,czyli na zmianę gotowanie,a chemię dopominam się gdy na niego kolej. więc jakoś to obleci .ale czynsz to bylo chore.... dlatego dziękuje za wasze wypowiedzi....

Gość wypieprzysz go z domu
twojego domu, i wyjdzie na jego rację, że bał się tego od poczatku

Gość Paaaaaweeeeł
Skoro to Twoje mieszkanie to ustal mu wysokość czynszu i kropla albo akceptuje albo wypad ale wtedy sie dowie ile kosztuje wynajem. Media rozliczaj tak jak obecnie. Nie dorzuca się do remontów, wyposażenia a korzysta. Zapytaj się czy samochód pozwoliłby Ci użytkować gdyby on musiał ponosić koszty remontów, wymiany opon itp a Ty tylko dorzucałabyś się do benzyny i OC?

Gość to ja ten niedobry
No to koniec ze wszystkim stara klępo. Resztę swoich rzeczy zabiorę jutro. Mam teraz młodą laskę, 23 lata. Zgrabna, ładna i mądra. W nią nawet mogę więcej zainwestować. Ty dostałaś ode mnie 65 tys, zł i jeszcze ci mało ?

Gość dziewczyny poczytajcie o zwiaz
kase powinniescie byli zainwestowac w dobrego psychiatre i psychotropy, masakra.. co za ludzie!

Gość jejku jej
PO-CO-CI-ON ??? :| weź go wywal na zbity pysk Pewnie obiadki, chemia w domu etc. jest na twój koszt....:P:P CO za stary darmozjad. słów brak.