Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bjfvgydury

Ile on ma płacić czynszu?...

Polecane posty

Gość stylish29
czynsz na 2 a nawet na 1- platnosc oczywiscie ze strony partnera a nie twojej autorko. ewentualnie jak jest taki cwaniak to niech on wynajmie mieszkanie a wy z corka sie wprowadzicie i dorzucicie do czynszu pare groszy. moze tak mu bedzie bardziej pasowalo?

Gość miaiaalalsalsasasa
moja jak ma kase to daje na wszystko, a tez mam dziecko tylko 4 latke.

Gość ale ja też
Wywalić pasożyta na ulicę - Jedyna słuszna i dobra rada :) innej dla ciebie nie mam

Gość boże skąd się
biorą takie głupie kobiety?Jaki ty dziewczyno masz dylemat? w ogóle po co ci on? czy ty nie widzisz ,że on cię wykorzystuje i ma cię w dupie.Ty jeszcze przez niego płaczesz?Wypierdol go i niech idzie w świat, no jak on cię traktuje., o pare złotych się dochodzi, no ja z takim idiotą nie była bym nawet jeden dzień.To cwaniak, pasożyt.Do seksu zawsze można znleżć, nie trzeba huja utrzymywać, no bo co ty tak naprawde z niego masz.Za kino, za wczasy itd, ty płacisz za siebie? no to po co ci on?Jezu jakie kobiety są durne.

Gość Jozef i na
A teraz wyobrazmy sobie sytuacje, ze temat zalozyl facet, i to chodzi o to by partnerka dokladala sie do czynszu.

Gość az mi sie cisnienie podnioslo
autorko masz typowe "objawy" kobiety po przejsciach,idz do psychologa bo mam wrazenie ze twoja samoocena jest rowna 0,on to wykorzystuje,i ciebie psychicznie niszczy,chcesz byc kochana,boisz sie samotnosci ,znajdziesz kogos innego,znajdziesz partnera ktory bedzie ciebie szanowal i na rekach nosil.

Gość boże skąd się
hahahahah-kocha cię no po prostu śmiech na sali a co ty jakaś upośledzona jesteś?bo normalna kobieta by na to sobie nie pozwoliła

Gość Jozef i na
boże skąd się biorą takie głupie kobiety?Jaki ty dziewczyno masz dylemat? w ogóle po co ci on? czy ty nie widzisz ,że on cię wykorzystuje i ma cię w dupie.Ty jeszcze przez niego płaczesz?Wypie**ol go i niech idzie w świat, no jak on cię traktuje., o pare złotych się dochodzi, no ja z takim idiotą nie była bym nawet jeden dzień.To cwaniak, pasożyt.Do seksu zawsze można znleżć, nie trzeba ch*ja utrzymywać, no bo co ty tak naprawde z niego masz.Za kino, za wczasy itd, ty płacisz za siebie? no to po co ci on?Jezu jakie kobiety są durne. Do pana czy pani autora tej wypowiedzi. Czyli mezczyzna jest tylko po to by kobieta nie musiala placic za wczasy i bilet do kina? Gratuluje w takim razie. Facet oczywiscie powinien miec swoj udzial w placeniu czynszu ale takie tematy ustala sie najczesciej na samym poczatku a nie po trzech latach mieszkania razem.

Jozef,ja bym napisala to samo,mieszkasz-placisz,to zalezy od faceta,bo moim zdaniem jak facet ma jaja to wezmie na siebie utrzymanie domu-rachunki,a babka niech sie martwi o kuchnie;) ja mam taki uklad i nie narzekam,chociaz czesto slysze -zostaw sobie ja zaplace.Mam wtedy wiecej na moje wydatki.Za kino czy knajpe,wakacje w zyciu nie zaplacilam za siebie,chociaz chcialam,tez jestem ponad 3 lata z facetem.

Jozek ma racje,takie rzeczy ustala sie na poczatku,kasa trudny temat ale do przejscia ;) Co do tematu czynszu ,Jozek autorka nie zali sie ze facet za nia nie placi w knajpie,zali sie bo on nie placi za siebie za mieszkanie,za najnormalniejsza rzecz jaka jest na swiecie

Gość Jozef i na
Problem jest w tym ze to najprawdopodobniej jest taki zwiazek. Facetowi jest dobrze bo ma dach nad glowa o ktory starac sie nie musi bo przeciez to nie jest jego mieszkanie wiec nie bedzie w to inwestowal. Jego nic nie interesuje a na dodatek ma kobiete pod reka na wypadek gdyby mial ochote. W sumie to nie dziwie sie jemu, ze jest w takim ukladzie bo dla niego to bardzo dobry uklad. Tylko jakie korzysci z ukladu ma autorka? Mam nadzieje, ze facet jest przynajmniej dobry w lozku.

Moj facet tez mieszka w moim mieszkaniu ale przejal wszystkie oplaty,ze swojej inicjatywy,jak sie chce to mozna.Ja sie tez nie dziwie ze on to wykorzystuje.Autorko przygarnij mnie pod swoj dach,plac za mnie bo ja cie tak bardzo kocham.

Gość boże skąd się
ale to od razu widać że autorka to ofiara losu i ma być szczęśliwa, ze on z nią chce być-jak widze tak durne baby to też mi się ciśnienie podnosi

Co to za zwiazek partnerski w ktorym kazdy sobie rzepke skrobie??? placisz pol za pizze i za bilet do kina??? zenada!!! Co ty kobieto za faceta masz to jakis pasożyt raczej poszukaj innego a nie jakiegos dziada dofinansowujesz!!!! Budzet domowy powinniscie miec wspolny przeciez zwiazek to zwiazek to Twoja druga polowka a nie lokator :) chory uklad jakis żal

sprawdz stawki za wynajem podobnego mieszkania do twojego, podzil na trzy i procz 1/3 czynszu niech placi tez 1/3 wynajmu, skoro jest taki skrupulatny a powaznie, znajdz sobie lepszego

Gość po co w ogole z nim decydujesz
ja piernicze, po co w ogole z nim jestes, jesli jestes wykonczona psychicznie i upokorzona. kaz mu sie wyprowadzic i tyle. pogon dziada. to zaden parntner ani dla ciebie ani dla kogokolwiek. brak slow. zenada. i po co lecisz pokazywac mu nasze wpisy. i tak ich swoim rozumem nie ogarnie. pogon go i nie miej litosci. niech sam sobie radzi. sam wynajmie mieszkanie i je sam oplaca. zal...

i jaki przyklad dajesz swojej corce? bedzie miala zryta psychike po czyms takim. ogarnij sie, dobrze ci radze, niezlosliwie.

Gość miaiaalalsalsasasa
a tymbardziej ze sama pracujesz i dajesz rade utrzymac mieszkanie sibie i dziecko.

mialo byc DYSKUTUJESZ, a nie decydujesz

i lepiej zrob to juz dzisiaj, bez zadnego wczesniejszego zastanawiania i planowania. ltowania sie na jelopem. po prostu idz teraz i popros go wyprowadzenei sie z mieszkania najszybciej jak moze, wyznacz mu krotki termin i jednoczesnie zakomunikuj koniec "związku". i nie czekaj, az idiota skonczy ogladac super akcje w telewizj. wylacz TV i mu to powiedz. na spokojnie. troche jaj kobieto.

Gość nie chce mi sie logowaccc
rozumiem,ze wynajmujesz to mieszkanie?ile masz oplat razem wynajem,czynsz i zuzycie? u nas podobna sytuacja tzn ja,dziecko i on wprowadzil sie do nas za wynajem nie placimy bo to moje M czynsz i zuzycia 700-8---zl daje mi 18000miesiecznie na dom(czyli kupuje za to jedzeniei robie oplaty)uwazam,ze to nie jest jakas zawrotna suma sama dokladam tez do tej puli za wszystkie wyjscia on placi ze swoich-kino,disco,pub,koncert,basen jak razem idziemy,obiad w restauracji,pizza,kebab,lody itd

Gość wredniucha10
facet, który wykorzystuje kobietę i żyje na jej koszt ma swoją nazwę - ALFONS

Gość Jozef i na
wredniucha, raczej utrzymanek jesli juz. Alfons to jest zupelnie co innego.

Gość Stanisław Bąba, koniec i trąba
Założyłaś temat pt. "Ile on ma płacić" a pytasz na forum, czy on w ogóle powinien płacić. Autorko, czy Ty kupujesz żywność, środki czystości i chemię do domu? Czy on się do czegokolwiek dokłada?

Gość jenk22
A ty mu za darmo pierzesz i gotujesz? nie macie wspólnego budżetu ?.wprowadz się na tych samych zasadach do niego a swoje mieszkanie wynajmij .Żałosny facet,fakt

Gość na piękne oczy
Facet nie powinien nic płacić. Bzyka cię i robi ci dobrze. Pewnie bzyka twoją córeczkę też jej robi dobrze. Gdzie znajdziesz taką seks maszynę za darmo. Jak się ma 38 lat to za seks trzeba już płacić. Popatrz w lustro jak wyglądasz. Stara, zmarszczki, worki pod ozami, pomarszczona skóra na szyi. Kto cię zechce.

Gość Adonisek323
dokładnie płać bo jak cie rzuci zostaniesz sama z córką i wibratorem.

Gość miaiaalalsalsasasa
o