Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bjfvgydury

Ile on ma płacić czynszu?...

Polecane posty

Gość boże skąd się
autorka już dostała po mordzie i siedzi w kącie i beczy albo na kolanach błaga żeby nie odchodził , to jakaś ofiara losu

Gość nie chce mi sie logowaccc
jedzenie jak kupujecie?kazdy sobie?czy w sklepie on placi za swoj chleb a Ty za pieczywo swoje i corki? jak jak pisalam u nas podobna sytyacja ja,mojenastoletnie dziecko i on kase na dom i jedzenie mamy wspolna(przeznaczamy jakas pule) ale konta osobno:)

Gość obiektywnie wam napisze
autorka stale tylko pisze czynsz czynsz czynsz ,problemem nie jesty czynsz a jego cwaniacka wygodnicka postawa, ja też jestem samotną mamą , mam 15 letniego syna i też wynajmuje mieszkanie , raz spotkałam takiego dupka , leciał prędzej niż rozpakował ostatni swój karton. A na kafe same mądrale ci wmówią że ciesz się że w ogóle ktoś cię zechciał bo jesteś towar niepełnowartościowy ,bo z dzieckiem hahaha.

Gość to ja ten nie dobry...
właśnie się dowiedziałem że moja pani założyła ten temat,ale jak wiecie zawsze są dwie strony medalu: ustalenia na początku były takie,że opłaty na 3 części,zapomniała wam wspomnieć że dorosłe już dziecko ma ojca biologicznego który płaci alimenty a jak spłodził to powinien też dziecko utrzymać,łącznie z utrzymaniem w tym domu. Kupuję chemię,jedzenie,sushi raz w tygodniu,jakieś kfc,mcdonald itd itp . Nie wspomniała oczywiście też zainwestowalem grube tysiące w sprzęt elektroniczny do domu typu projektor,ekran,konsola ps3 (lubimy kino i doszedłem do wniosku czemu nie urządzić takowego w domu),nie wspomniała też że jestem w trakcie rozwijania biznesu,chcialem rozszerzyć działalność o kolejny sklep i to też w jakiś sposób powoduje ,że ograniczam wydatki. I jest jeszcze wiele różnych wątków których nie chce mi się tutaj poruszać i ani wylewać żali.

Gość po co w ogole z nim decydujesz
tylko ty kupujesz chemie, jedzenie itp? sprzet elektroniczny jest twoja wlsnoscia, wiec w razie czego zabierasz sobe. biznes - twoja sprawa. kobieta tez pracuje i zarabia pienadze. swoja droga niezli jestescie - tak liczyc wszystko co do grosza. biznesmen hehe

Gość Jozef i na
Na dobra sprawe najlepiej by bylo gdybyscie mieszkali oddzielnie

Gość a taak po prawdzie
Wzięła sobie utrzymanka i teraz fochy stroi.

Gość autorka wątku...
dlaczego klamiesz ? chemię i całą resztę ją kupuje i muszę się kłócić z tobą abyś chciał co jakiś czas też coś kupić.... sprzęt cały mój. projektor tylko kupiłeś ale możesz go zabrać.nawet jedzenie jest kolejność ustalona ,nigdy nie kupujesz nam jedzenia!!! kłamstwo!!! nawet za zakupy na niedzielny obiad- dzielony jest na pół! kiedyś zostawiles 5zł i powiedziałeś doloz i kup obiad!!!! gdybyś był taki cudowny nie miałabym żadnych problemów.mój problem- poruszony tutaj to czynsz.po co tutaj klamiesz?!!!nikt cię nie zna.miej odwagę pisać prawdę!!!!!! nawet dywan ją sama kupiłam.kafelki.szafy.fieranki .remonty.po co klamiesz?!!!

Gość Jozef i na
Sluchaj babo jak on taki zly to czemu z nim jestes?

Gość po co w ogole z nim decydujesz
ten "zwiazek" chyba jest bez sensu. rozejdzcie sie. po co sie meczyc.

Gość buahahahahahaha, dobre to!
:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D, ależ ludzie są popierdoleni, pogratulować!:D

Gość nhhgxstgvn
moj partner przy rozstaniu zabiera tylko projektor i reklamowki ubran. a swoja droga- jak bardzo ty musisz mnie nienawidziec olewac i miec w du.... skoro takie brednie piszesz.takie klamstwa. po co mowisz kocham,zalezy ci na mnie.puste slowa. ja tutaj nie atakowalam cie tylko pytalam osob niezaleznych- czy czynsz na 2 czy na 3 dzielic.bo przeszkadza ci moja corka. nowiles kiedys gdyby jej nie bylo bylby jeden pokoj wiecej....nie wiesz jak boli serce matki....ty ktory nie masz i nienawidzisz dzieci chyba nigdy nie zrozumiesz tego. i nie mow wiecej kocham!!!!!!! klamco!!!!!!

to jakiś nowy styl prowokacji? prowokacja dwustronna - po jakimś czasie dołącza rzekoma druga strona :D tak jak ostatnio z tym kolesiem, co chciał się zabić i jego kochanką :D

Gość a taak po prawdzie
Autorka to taki pustak do kwadratu. I jeszcze baba ma odwagę pisać takie rzeczy. Głupia stara rura.

Gość az mi sie cisnienie podnioslo
autorko,wspolczuje,a tobie "partnerze" radze przemyslec swoje postepowanie.Idz mieszkac do hotelu,tam bedziesz placil tylko i wylacznie za siebie.

Gość Stanisław Bąba, koniec i trąba
Niech bierze projektor, ciuchy i szuka sobie mieszkania z wolnym pokojem, bez dziecka

Matko! Ta baba jeszcze wzięła do domu palanta, który NIENAWIDZI dzieci...Czy ty kurwa nie obawiasz się o swoją córkę? Ty jesteś chora psychicznie! Nie on, a ty!!!!!! On jest pieprzonym dusigroszem i skąpiradłem, za to ty, psychicznie chorą babą! Trzymaj go dalej pod swoim dachem, tylko nie zakładaj tu niebawem kolejnego tematu. Swoje problemy masz tylko i wyłącznie na swoje życzenie! Co za babsko!:o

Gość autorkategotekstu
niestety.nie prowokacja.chciałam tylko wierzyć mu- że to miłość.......

Też myślę, że tym razem to tylko prowokacja, ale nie oszukujmy się - takich babsk jak bohaterka prowokacji, jest multum! Zrobią z siebie totalne zero, byleby tylko mieć portki obok siebie:o

Gość dhuahdu
rany jaka dziecinada... usiądźcie przy stole porozmawiać a nie na kafe... jeszcze się okaże że teraz piszą każdy z innego pokoju.

Gość wredniucha10
jeżeli baba bierze sobie gacha na utrzymanie - to moim zdaniem okrada własne dziecko!

Gość autorkategotekstu
ją go tu nie atakowałam. tylko chciałam waszej opinii - czynsz na 2 czy na 3.... a to co on tutaj napisał i w jakim stylu - nie wymaga komentarza....

Gość areba
neSa neal

Gość arebaxm
OO

Gość autorkategotekstu
on nie potrafi rozmawiać.wczoraj miała być normalną rozmowa o czynszu a skończyło się tak jak zawsze- wielką awantura że wykorzystuje go bo powinnam dzielic czynsz na 3....uważa że to niesprawiedliwe- cytuje go- niesprawiedliwe że ma płacić na pół...

Gość do..........
ale nam fajne prowo wyszło :) tak naprawde to my się kochamy i mamy trójkę dzieci i yorka :) a chcieliśmy się tylko pośmiać z was idiotów.

Gość dhuahdu
wg mnie powinien płacić na 50/50 jeśli go stać i jeszcze ważna kwestia która nie daje mi spokoju - o jakiej kwocie mówisz? ile płaci w podziale na 3 a ile by płacił w podziale na 2? to wiele powie

Gość do..........
no już dobrze bede płacił cały czynsz a nawet kupie wam jeszcze po wafelku z biedronki :D

Gość wredniucha10
"...uważa że to niesprawiedliwe- cytuje go- niesprawiedliwe że ma płacić na pół..." ale dupy dostaje za darmo - a w burdelu musiałby płacić - więc i tak jest do przodu z kasą, nie?

Gość to ja ten nie dobry...
Od miesiąca nie było seksu ty durna babo! I jeszcze się roztyłaś jak świnia! Co ty myślisz że to będę tolerował???!! Mam już kurwa dosyć ciebie i twojego bachora!!!