Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

gabimama

Ja już chce być w ciąży!

Polecane posty

Mam straszne parcie zeby zacząć się starać o baby numer 2 ale rozsądek mi mówi zeby poczekać do wakacji. Mieszkamy w dość wysokich górach i urodzić zima to nie jest najwygodniej szczególnie, ze jesteśmy tu sami czyli bez żadnej rodziny. Ale tak jakoś serce mi podpowiada ze to ju czas :) tez macie mialyslie takie parcie?

Gość Juratka
Hej ja ma takie parcie od 2 lat i nic nam nie wychodzi. Z pierwszymposzlo szyko. Niewiem ile masz lat ale oze dzialaj dziewczyno, o nie zawsze udaje sie iestety w pierwszym czy drugim cyklu stran. Zycze szybkiej ciazy:-)

Gość tez mam na to parcie
ale muszę kilka tematów wcześniej ogarnąć, bo nie chce w ciąży denerwować się

Gość Granicami
Ja już zaraz bede miała 33 lata synek będzie miał 2 w marcu

Gość gnfhh
ja tez chce wiele rzeczy a niemam

Gość martin wyrostek
No ale jak zajdziesz w ciążę w wakacje to właśnie ciążę przechodzisz zimą :o A jak teraz, to urodzisz jeszcze jesienią :o:o

Gość a ja mam odwrotnie
hehe mamy juz dziecko prawie 2 letnie i wpadlismy choc sie zabezpieczalismy :( taki pech zawsze chcialam miec 2-3 dzieci ale po pierwszym i tych nocach nie przespanych powiedzialam sobie NIE a tu taki pech nie wiem boje sie kolejnego dziecka tego co czlowieka czeka no chyba ze jakos bede bardziej zorganizowana i jakos to pojdzie :D:D

Napewno będzie wszystko ok zobaczysz:) mój mały budzi się do dziś ale jakoś teraz spokojnie do tego podchodzę i się nie stresuje.