Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

gabimama

Poczac dziewczynkę

Polecane posty

To słyszałam ze trzeba współżyc przed jajeczkowaniem myśle ze mam jajeczkowaniem 15 dnia to ile wcześniej? I jaka pozycja? Oczywiście biorę to z przymrużeniem oka ale co mi szkodzi spróbować, będzie dziękować Bogu jak wogole zajde!!!

przede wszystkim żeby ta metoda działałą facet musi mieć tak samo dobre plemniki x jak y. Są faceci, którzy są w stanie robić praktycznie same dziewczynki albo samych chłopców... ja bym ta metodą się nie sugerowała tak do końca. U nas był stosunek jak najbliżej owulacji a także przed owulacją (bo staraliśmy się po prostu o dziecko płeć obojętna) i będzie dziewczynka ;)

Gość Izabelka......... ...
to tylko takie głupie gadanie. Masz 50% na 50% szans. chodzi o to, ze jezeli bedziecie wspolzyc kilka dni rpzed jajeczkowaniem to jest wieksza mozliwosc na posiadanie chłopca dlatego, że męskie plemniki zyja dłużej w organiżmie kobiety. więc z dziewczynka jest 50% szans. wiem to ze spotkan z "madra babą"

Gość tgfdgrd
izabelka chyba odwrotnie...:)

Gość staruchaaaaaaaaaaaaa
im wcześniej przed owulacją będziesz współżyć tym większa szansa na dziewczynkę. Posiłkowałam się kalendarzem płci chinskim i przed owulacją kilka dobrych dni i jest chłopak :o