Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość DKKFK88dffff

BLAGAM KTO ZNA SIE NA FITNESSIE??albo na cwiczeniach w ogole??

Polecane posty

Gość DKKFK88dffff

czy jesli bede wchodzic co dnia 20 minut na podest wysokosci okolo 20 cm tak jak bym wchodzila po schodach czyli WCHODZIC I SCHODIC JAK NA STEPERZE//TO CZY TO COS DA NA SYLWETKE I CIALO???? CO MOZE ZROBIC TAKI RODZAJ TRENINGU NA NOGI I PUPE ??CZY JA ODCHUDZI CZY RACZEJ WYRZEZBI ? CZY W OGOLE TO JEST ZDROWE? JA PO TAKIM 20 MINUTOWYM WYCHODZENIU NA TEN PODEST I SCHODZENIU JESTEM MOKRA JAK SZCZUR I BARDZIEJ MI PULS SIE PODWYZSZA NIZ PODCZAS BIEGANIA POLGODZINNEGO...

Gość OPDoodododf
NIC TO NIE DAJE oprocz tego ze zrobisz sie jak anorektyk a uda i lydki jak patyczki bedzieszmiec jak miesa bys nie jadla..

Gość kitowa warszawianka
po jakimś czasie da efekt - ale mizerny wyrzeźbisz mięśnie łydek tłuszczu nie spalisz z górnych części pamiętaj że tkanka tłuszczowa spala sie po 40 min wysiłku rób wymachy przy steperze mambo, i inne akrobacja

Gość OPDoodododf
sorki ale ty wyzej bzdury gadasz...\ TE CWICZENIA TO AEROBY I JAKBY WCHODZILA PO SCHODACH I PO TYM SIE BARDZO CHUDNIE...UDA JAK PATYKI I LYDKI GWARANTOWANE I STRATA DUPY A DLA ZDROWIA NIC TO NIE DAJE,.