Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość skołowany ale tylko troche

Czy pytacie o przeszłość waszego partnera?

Polecane posty

Rozmawiacie na temat waszej przeszłości? -zwiąki -zauroczenia - seks i liczba parnterów Osobiście spotkałem się tylko z dwiema wersjami [jestem facetem] albo dziewczyna twierdziła że to jej prywatna sprawa i mnie to nie powinno obchodzić, druga opcja wymieniami się informacjami ale bez jakiś tam pikantnych szczegółów. co o tym myślicie? Czy przeszłść mówi coś o człowieku, czy to jego i tylko jego prywatna sprawa?

Gość n a pisze tak.............
nie bo z ku r wiarzami sie nie zadaje, mam prawiczka 🖐️

Gość dziewannna
niby to prywatna sprawa, ale nie da sie byc w szczerym, dlugotrwalym zwiazku nie wiedzac nic o przeszlosci partnera. jesli znasz jego ulubiony kolor i wiesz co jada na sniadanie, to dziwne,zeby nie wiedziec jak zachowywal sie w przeszlosci-czy mial wielu partnerow, czy byl w powaznych zwiazkach itp.

Mam kolege który odwali kilka niezłych numerów w tym dwóch facetów na jedną laskę- najpierw on potem drugi. Pytam się go co powie przyszłej żonie: to on na to że o wszystkim się nie mówi. Bo dziewczyna nigdy ci prawdy nie powie. I tu jest powód tego pytania, bo nie zadaje sie pytań jeśi wie się że nie dostanie się szczerej odpowiedzi.

Gość jakis czarny mam
a ja nic nie wiem o przeszlosci swojego faceta i tak jest lepiej nic,doslownie nic kiedys podpytywalam ale mnie zbywal wiec odpuscilam