Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość małepiersimiseczkaA

czy małe piersi mogą się podobać?

Polecane posty

Gość gość
Małe piersi również mogą byś ładne.

Gość Natanael
Mi by stanął na ich widok, naprawdę:) można sprawdzić hehe. A tego odruchu nie są się udawac;)

Gość gość
Zebym dotknol bym uwiezyl? Na duze jak ladna jesce lalka staje na sam widok!!!

Gość gośćc
Slabiutka ta Twoja pani. Otyla, wielkie wymiona, celulit na udach. Wolalbym z duzo mniejszymi cyckami, a zadbanym cialem. 2/10

Gość gośćhhh
Niee. Małe sa słabe

Gość Znieduzym
Ja jestem zwolennikiem małych piersi :) Są kobiety, którym miseczka A pasuje, a nawet i pomaga ;) Lubię je lizać i całować, a takie malutkie sutki się świetnie ssie :P Podnieca mnie cytrynka pod bluzką ;P Może je pokażesz, nie bój się, o negatywnych zapomnisz a pozytywne ucieszą :D

Gość gość
oczywiście, że również małe piersi facetom się podobają

Gość marryjanes
Ale tak sobie piszesz bo gdzieś wyczytałaś,że takie tabletki pomagają czy sama brałaś i piszesz z doświadczenia? Pytam się ponieważ mam niewielki biust i szczerze powiedziawszy to zastanawiałam się czy nie spróbować. Ale ciągle z tyłu głowy świta mi myśl a jak nie podziała i strace kasę?

Gość poulamaciag
To stracisz ale przynajmniej będziesz w stanie powiedzieć,że na Ciebie nie zadziałały. Nie wiem czy u wszystkich dziewczyn takie tabletki działają czy nie ale sama jestem w stanie stwierdzić,ze u mnie tak. Brałam perfect bust po ciąży i karmieniu. Nigdy nie miałam jakiegoś tam dużego biustu ale po ciąży dodatkowo się zmniejszył i stracił jędrność tak wiec musiałam coś z tym zrobić bo się nie mogłam na moje cycki wprost patrzeć :P Zamówiłam tabletki i biust jest o wiele ładniejsze. Powiększył się i podniósł. Nie ma takiego wyglądu wprawdzie jak 10 lat temu, ale nie jest źle !O wiele lepiej niż przed braniem tabletek.

Gość gość
Nie i jeszcze raz nie. Niepodnieco faceta!!

Gość gość
Tabletki zdecydowanie! Sama żel dostałam ponieważ zamawiałam kilka opakowań tabletek tak więc żel dorzucili mi jeszcze w gratisie. Bardzo przyjemny, ładnie pachnie ale wcześniej stosowałam wiele żeli na powiekszanie piersi , żaden z nich tak nie działał, co najwyżej ujędrniał biust, ale jako dodatek do kuracji tabletkami czemu nie? Ponoć polepsza ich działanie jeszcze bardziej. Nie wiem tylko czy sensowne jest tutaj kupowanie jednego opakowania tabletek. U mnie efekt było widać przy drugim opakowaniu tabletek. Po jednym efektu nie będziesz widziała raczej. A cała kuracja powinna trwać 3-4 miesięcy

Gość gośćbledny
Nie raczej nie, wiem ze na widok duzych to napewno a male moze na zywca i zeb dotknol ich?

Gość gośćbledn
Ja jak zwykle bledny!! myslal czy mogo podniecic faceta!! A z upodobaniem to co innego zawsze myslal ze 4 to absolutne minimum ostatnio zmienil zdanie byl u takiej co miala 3 i jakos poszlo podobala mi sie ale to byla piekna dzewczyna wz160(moj idealny)niec 50kg b szuplutka i przy tej jej postuze wydawaly sie calkiem duze,bylo czym siepobawic no ale zeb miala 5 to bylby jeszcze lepiej,tako mugbym naokroglo