Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość małepiersimiseczkaA

czy małe piersi mogą się podobać?

Polecane posty

Gość Marjan
nie

pewnie, że mogą sie podobać, dla mnie kobieta tworzy pewną całość, która składa się z wielu elementów!

Gość szału nie ma -teraz też mam
małe (zeszczupłam) a On twierdzi że nie lubi dużych i że są ładne :) a więc ok -skoro tak mówi ;)

Gość w rąsie cycki sa super :P
wazniejsza kobieta od jej cyckow wy jak zwykle macie te swoje komlpeksy

Gość nikola toporek
Ja mam 10 lat rocznikowo 11 i mam średnie piersi w klasie największe . Wszystkie koleżanki mi zazdroszczą, a szczególnie moja najlepsza przyjaciółka, która nie ma w ogóle piersi dosłownie jest deską. Podoba nam się ten sam chłopak z naszej klasy, ale ani ja ani moja koleżanka nie mamy u niego szans. Szkoda , bo założyłyśmy się , która go zdobędzie.

Gość gość
Małe A? Chyba nie, nawet tego nie widać.

Gość gość
Nie no pewnie,ze po.Te pierwsze to zgroza.

ja akurat jestem innego zdania. Małe są sexowne, a te po wyglądają tak strasznie sztucznie że odechciewa się sexu. Ja chyba mam uczulenie na plastik zarówno na twarzy w postaci botoxów i innego syfu jak i w piersiach w postaci silikonu.

Gość gość
Ja tez nie lubie silikonu,ale te pierwsze sa po prostu makabryczne.Inna rzecz,ze ja jakos nigdy nie mialem dziewczyny z takimi malymi piersiami.

Gość gość
te sylikony są okropne!! już lepsze te małe

Gość gość
nr2 plastik fantastik,ale lepsze od nr1,wujek ma takie jak nr1

Gość gość
te plastikowe są przefatalne, jeszcze laska się pomalowała jakimś pomarańczowym szajsem, wygląda jak chodząca piłka do kosza :O

Gość Dareeeeeek
jak patrzę na te silikonowe worki, to odechciewa mi się sexu. Fajne są te malutkie i dziwię się, że laska dała się tak zeszpecić.

Gość gość
ci co im sie podobaja te pierwszemikroskopijne to chyba c***y jakies albo baby to pisza,zeby sie podwartosciowac.Poza tym sa nie tylko mini,ale i brzydkie.

Gość gość
Małe są super, sportowy wymiar, można szaleć bez obawy, że się coś uszkodzi.

Gość borys184
Sportowy wymiar k***a to ja mam.

Gość jebusioniuniu
pierwsze paskudne dwa piegi,drugie lepsze

Gość 100procent facet
bardzo fajne cycki. Jak masz takie cycki, taką figurę to super :)

Gość gość
małe, jędrne, naturalny kształt to jest to. Silikon jest be. Wiekszy biust po dzieciach często jest klapniety i wtedy dopiero tragedia

Gość gość
Jezeli dla ciebie to sa bardzo fajne cycki,to co ty w zyciu widziales czlowieku???Normalnie nie moge uwierzyc! Juz nawet nie chodzi o to,ze sa male,ale ksztalt,cala reszta to naprawde jest nieciekawe.To nie sa zreszta piersi autorki.

Gość gość
Mam piersi w rozmiarze 75B. DRUGIE ZDJĘCIE zdecydowanie lepsze. Osoba z tego zdjęcia bardzo dobrze zrobiła poddając się operacji.

Gość gość
to drugie zdjęcie jest fatalne (pierwsze też nie za ciekawe), takie piersi to nie piersi tylko cyce... zwykłe sztuczne balony i w ogóle nie są ładne. Ale te dziewczyny o małych piersiach w linku zamieszczonym przez autorkę są bardzo śliczne i zdecydowanie ładniejsze od dużych a tym bardziej sztucznych

Gość Woj__te__k
laski z małymi cyckami. GŁOWA DO GÓRY!!. za kilka lat Wasze małe cycuszki będą nadal atrakcyjne, a d**y z dużymi cyckami będą je zbierały z okolic pępka.

Gość UZYTKOWNIK
Cześć dziewczyny są chłopacy faceci tacy jak ja,którzy lubią małe piersi mnie się osobiści podobają małe i bardzo małe piersi b,A

Gość gość
Witam chciałbym poznać taka dziewczynę z biustem b a najchętniej z A mój @ tomaszek332@interia.pl czekam pozdrawiam

Gość Adamos
Mam pytanie do facetów, którzy lubią małe piersi - jakie widzicie w nich atuty względem dużych? Moja dziewczyna ma bardzo mały biust, ja uwielbiam duże i takie mnie strasznie kręcą. Jednak kocham ja taką jaka jest i próbuję od dłuższego czasu zaakceptować ten biust . Jednak najbardziej podniecający mnie widok podczas zbliżenia to właśnie kołyszące się piersi, a seks hiszpański to już w ogóle. Nawet w zwykłej obcisłej sukience nie koniecznie z większym dekoltem dziewczyna biuściasta jest dla mnie dużo bardziej seksowna niż moja nago. Po prostu prawie płaska klatka piersiowa jest dla mnie aseksualna. Chętnie wysłucham Waszych opinii jak pokochać mały biust,

To chyba z tysięczny temat o tzytzkach. Kolejna pusta pipa dla , której świat się skończył, bo nie ma piersi, tylko dwa sterczące szczurze ryjki. :O Nie naleje sobie taka oleju do głowy, tylko przyjdzie tu i się rozbeczy, bo nikt nie chce jej rụcḥać z powodu oczywistego, małych piersi. Jakby to było najważniejsze. :O