Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kllllllllllll

Dostają ponad 86 tys. zł od państwa

Polecane posty

Gość Dzien spedzaja na ogladaniu
kablowki.... To faktycznie maja bardzo interesujace zycie ;)

Dobry artykuł -dziwią się anglicy ,że system mają niewydolny . A są rodziny które dostają po 40 tyś funtów rocznie odppaństwa . Teraz się trochę biorą za cięcia i oszczędności tylko to już jest za późno :)

Gość madrzy ludzie
po co pracowac, zeby stracic zdrowie i nerwy i placic 40 % podatku?

Gość bvxcfgb
Jak mogą siedzieć w domu to po co pracować: D I to nie jest glupota ich tylko dobre rozumowanie. Jak by kazdy z nas miał możliwość nie pracować tyle ile teraz pracuje(nawet wygrana w lotka to gwarantuje:D) to ciekawa jestem ile osob by pracowalo:)

Gość evennn
"nie maja motywacji do pracy" haha głupi rząd i głupi ludzie

Co ja o tym sadze? Uwazam, ze bardzo duzo kafeteryjnych forumowiczow z UK zaciska zeby z nerwow, ze to im sie tak nie "poszczescilo" i ze tych dwoje z artykulu ma wiecej niz one :P A tak na serio, poza malym faktem, ze sa Brytyjczykami i zlopia z wlasnego panstwa a nie cudzego, to po prostu para nieudacznikow zyciowych. Ona smarkula, 18 lat, juz ma dziecko, on dzieciak takze, obydwoje bez pracy. Dziwie sie, tym bardziej, ze ich rodzice nie sa z jakichs nizin spolecznych i kazdy jakies tam wyksztalcenie ma. Kiedys, jak dorosna, zrozumieja, ze to byl blad. Na razie sie bawia i wciaz dojrzewaja. Taka zabawa dzieci w dorosle zycie ;)

Gość wredniucha10
""nie maja motywacji do pracy" haha głupi rząd i głupi ludzie"" dlaczego? po to was wpuścili do tego kraju - żebyście pracowali na Anglików - tutaj rząd myśli o wygodzie swoich obywateli

Gość wredniucha10
"A tak na serio, poza malym faktem, ze sa Brytyjczykami i zlopia z wlasnego panstwa a nie cudzego, to po prostu para nieudacznikow zyciowych. Ona smarkula, 18 lat, juz ma dziecko, on dzieciak takze, obydwoje bez pracy." ale was w tyłku drze z zazdrości - kończycie te wasze żałosne kupowane przez rodziców studia i wegetujecie resztę życia u starych na garnuszku - przecież to właśnie wy jesteście nieudacznikami życiowymi

Gość wredniucha10
oni nie muszą się tułać po obcych krajach w poszukiwaniu pracy przy czyszczeniu kibli - żyją jak normalni ludzie!

Mnie dziwi co innego, nie dziwią mnie ci młodzi anglicy biorący benefity, nie dziwią mnie Polacy, którzy też z tych zasiłków korzystają w UK . Dziwi mnie jak ci angielscy politycy(absolwenci LSE, Oxfordu, Cambridge - mogli stworzyć tak wadliwy system? . Teraz dopiero wdrażają cięcia i oszczędności, dodruk pieniądza już około 400 mld od 2009 roku, i wszyscy czekają tylko na inflację .

"ale was w tyłku drze z zazdrości" Ja zazdraszczam, a nie zazdroszcze ;) Baaardzo ;) xx "kończycie te wasze żałosne kupowane przez rodziców studia" Ja za swoj "papierek" placilam 3 wielblady i kobialke truskawek, a co? :P xx "wegetujecie resztę życia u starych na garnuszku - przecież to właśnie wy jesteście nieudacznikami życiowymi" Tak! Moi rodzice sa ze mna w Azji. Oni mnie sponsoruja :P xx "oni nie muszą się tułać po obcych krajach w poszukiwaniu pracy przy czyszczeniu kibli - żyją jak normalni ludzie!" A ta opinia rozumiem jest do ludzi z UK, tak? ;)

Gość wredniucha10
"oni nie muszą się tułać po obcych krajach w poszukiwaniu pracy przy czyszczeniu kibli - żyją jak normalni ludzie!" A ta opinia rozumiem jest do ludzi z UK, tak? " nie, nie rozumiesz - jest do wszystkich

"A ta opinia rozumiem jest do ludzi z UK, tak? " nie, nie rozumiesz - jest do wszystkich" Acha. No to male sprostowanie. Ja wyjechalam do Azji pracowac na skosnym zmywaku, a nie, jak to ujelas, czyscic "kible". Trzymaj fason, panna ;)

Gość Aparat007
Trzeba byc niesmowicie tepym zeby byc Angliekiem, miec takie mozliwosci na starcie i niczego oprocz beenfitow nie osiagnac. Rozumiem ze ktos ma uposledznie, jakas powazna chorobe, ale to czyste lenistwo. za 17 k rocznie, to zyja ale na jakims konkretnym zadupiu i licza funty na kolejny dzien zakupow.:D