Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bazubazu

Beauty w polsce- operacje plastyczne

Polecane posty

Gość bazubazu

czy ktoś zna ten portal o operacjach plastycznych? wydaje mi się, że jest on niewiarygodny i opłacany przez lekarzy- chirurgów plastycznych. Miałam operacje u dr. Zdzitowieckiego. Oszpecił mnie, chcialam przestrzec przed tym lekarzem i mój negatywny komentarz się tam nie wyświetlił. Same super pozytywne opinie, same 5. Ja również zasugerowałam się tymi świetnymi ocenami przy wyborze chirurga a rzeczywistość okazała się inna. Ludzie dalej będą korzystali z jego usług i poszkodowani nie będą mieli szansy przed nim ostrzec.

Gość MEA13
tez mam tam konto i wydaje mi sie ze to dziwne zeby Skupin i Szczyt byli na piedestale.. kiedy np Giedrojć Juraja jest lepszy od nich wszystkich razem wzietych.

Gość gość
Mea13 a robilas moze u Dr Giedrojć Juraha operacje? napisz cos wiecej o nim :)

Gość Skupin nos

Ja też sugerowałam się opiniami z Beauty. Skupin mnie oszpecil. Zniszczył mój nos i moją twarz. Nigdy sobie nie wybacze, że zdecydowałam się na operację nosa. Oszpecona i okaleczona pozostane już do końca mojego życia 😞

Gość melka

Ja korzystałam z opcji medycyny estetycznej u dr Pabiańczyka i jestem bardzo zadowolona z efektów jakie uzyskałam. Każdy kto marzy o pozbyciu się kompleksów lub innych problemów natury estetycznej powinien rozważyć takie warianty.