Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Bananowa dziewczyna

Plamienie przypominające okres

Polecane posty

Gość Bananowa dziewczyna

Witam mam taki problem, ze od 10 dni mam plamienie krwią. Wszystko zaczęło się w dniu spodziewanej miesiączki i nadal trwa. Plamienia są bardzo skąpe i mimo ze nie miewam bardzo obfitych miesiączek to ta wydała mi się dziwna. Jest to krew (czerwona barwa) ale jest jej bardzo mało. Jak zawsze używam podpasek, tak tym razem obyło się bez tego i mogłam używać tylko wkładek. Dodam, ze współżyje regularnie z partnerem ale nie zdarzyła się taka sytuacja ze byłabym pewna, że jest możliwość zajścia w ciąże, ale wiadomo. Może ktoś sie orientuje z czym to może mieć związek ? Z góry dziękuje za odpowiedz.

Gość Bananowa dziewczyna
przydała by sie opinia

Gość zandalee-70@tlen.pl
Witaj,wydaje mi się że z twoim problemem najlepiej zrobisz gdy udasz się po prostu do ginekologa.Owszem miewałam kiedyś podobne krwawienia bywało nawet że ok.trzy tygodnie,było to kłopotliwe i mało komfortowe byłam wtedy jednak panną nie współżyłam z nikim wszystko jednak zmieniło od czasu gdy zaczęłam współżyć z partnerem,zaszłam wciążę i po porodzie wszystko się unormowało miewam regularny krótki ,choć może zbyt obfity okres,oczywiście nie namawiam cię na szybką nie przemyślaną ciążę,ale po prostu uspakajam. Jednak nadal upieram się że powinnaś skorzystać z porady lekarza gdyż twoje dolegliwości mogą mieć podłoże hormonalne. Pozdrawiam i życzę zdrowia. Magda

Gość zandalee-70@tlen.pl
Witaj,wydaje mi się że z twoim problemem najlepiej zrobisz gdy udasz się po prostu do ginekologa.Owszem miewałam kiedyś podobne krwawienia bywało nawet że ok.trzy tygodnie,było to kłopotliwe i mało komfortowe byłam wtedy jednak panną nie współżyłam z nikim wszystko jednak zmieniło od czasu gdy zaczęłam współżyć z partnerem,zaszłam wciążę i po porodzie wszystko się unormowało miewam regularny krótki ,choć może zbyt obfity okres,oczywiście nie namawiam cię na szybką nie przemyślaną ciążę,ale po prostu uspakajam. Jednak nadal upieram się że powinnaś skorzystać z porady lekarza gdyż twoje dolegliwości mogą mieć podłoże hormonalne. Pozdrawiam i życzę zdrowia. Magda

Gość Bananowa dziewczyna
Dziękuję Magdo za odpowiedź, jeśli ktoś spotkał się jeszcze z takim przypadkiem to proszę o rady, będę wdzięczna.