Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość smutny gawron

Romantyczne historie

Polecane posty

Gość smutny gawron

Znacie jakieś romantyczne historie? Spotkało Was coś tak romantycznego, że aż trudno uwierzyć, że to nie telenowela? Poopowiadajcie mi bo mnie naszło...

Gość ja nie rozumiem lxfc
mezalians: on bohaty paniczyk ona dziewczyna z gmiru tak długo go odrzucała aż on w końcu, świata poza nią nie widział i się jej oświadczył. Z tego co wiem to mają 3 dzieci i oczywiście są małżeństwem od ok.10 lat.

Gość co najważniejek
oczywiście :)) ja kw pieknej baśni ,, i wciąż trwa :)))

Gość widziałam wczoraj
Ja znam jedną- młoda para, naście lat, uciekli i się pobrali bez niczyjej zgody. Małżeństwo do dzisiaj, 2 dzieci, staż ok 10 lat.

Gość gość
Ja miałam troche romantyczną historię... Jestem wielką miłośniczką koni i wszyscy z całej szkoły mnie obgadują przezywają itd. ( mam 13 lat ) miesiąc temu przeprowadził się z rodzicami pewien chłopak (Wiktor lat 14) strasznie go polubiłam bo on też bardzo lubi koni każda dziewczyna uważała go za super ciacho ja w nim w sumie nic nie widziałam ale miałam plan... chciałam żeby oni się dowiedzieli że on lubi konie w tedy by przestali mnie dręczyć . w tedy był chyba 3 dni od jego "przybycia" i zaprosił mnie na deskorolke błyło fajnie i w tedy wyznał mi co do mnie czuje i mnie pocałował powiedził że to miłość od pierwszego wejżenia ale myślłam że se tak tylko żartuje .... dzień później dostałam od niego liścik zaczełam coś do niego czuć bo to nie były żarty...później spotkaliśmy się w stadninie(podobno przypadkowo ) jechaliśmy w teren było bardzo romantycznie mówił mi komplementy gadaliśmy o sobie itd puźniej zaczeliśmy się spotykać i jesteśmy parą i on zawsze mi pomaga moge się mu zwierzyć no ja też mu często pomagam xD