Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość co robić??????????

Jechać do szpitala czy czekać?

Polecane posty

Gość co robić??????????

Od wczoraj mam okropne bóle kręgosłupa, całą noc nie przespałam bo ciągle boli, nie mogę ani leżeć, ani stać ani chodzić, boli w każdej pozycji. Jestem w 12 tygodniu ciąży, w 9 tygodniu też miałam mocne bóle tylko niżej i lekarz powiedział, że prawdopodobnie takie bóle będą mi towarzyszyć i że z ciążą jest wszystko ok. Naczytałam się o obumarciach płodu i objawach min bolach pleców i się zestresowałam :( Wizytę u lekarza mam za tydzień i nie wiem czy czekać czy jechać do szpitala?

Gość roladinia
jechać !

Gość mabelinka
wydaje mi sie ze Twoja miednica zaczyna sie przystosowywac powoli do lokatora nowego :) i ze to normalne raczej ale dla spokoju sumienia pojdz do lekarza, zeby nawet siebie uspokoic, ale nie denerwuj sie na zapas, bo to bardziej zaszkodzi i Tobie i malenstwu a ono potrzebuje spokoju bardziej niz kto inny..

skonsultuj się z lekarzem dla świętego spokoju, jednak również dla spokoju nie czytaj już więcej bzdur o obumarłych płodach. Kończy Ci się pomału pierwszy trymestr... od drugiego naprawdę znaczna większość ciąż to czysta fizjologia a nie żadne tragedie z martwymi płodami ;) Daj się sobie nacieszyć ciążą ;) Ja też czasami panikuję... na szczęście mam lekarza, który zawsze stawia mnie do pionu ;P

Gość co robić??????????
Zadzwoniłam do swojego lekarza i udało mi się umówić na jutro. Teraz mnie trochę tylko pobolewa ale wczoraj to był koszmar. Ogólnie od początku ciąży przechodzę horror z bólami jak nie brzucha to kręgosłupa :( i za każdym razem bardzo się martwie.

Gość zapytaj lekarza
zapytaj lekarza o sposoby lagodzenia takiego bolu. Nie mowie tutaj o farmakologii, ale moze poduszka elektryczna, moze czerwona lampa albo moze jakas masc rozgrzewajaca- moze sa jakies ziolowe, ktore moglabys stosowac. Tak gdzies w polowie ciazy, kiedy brzuch zaczyna konkretnie rosnac, zaczyna zmieniac sie postawa kregoslupa. Wiec jesli teraz cie meczal takie bole, to potem tez moze byc niewesolo.

Gość kkkkccccc
ie mogę ani leżeć, ani stać ani chodzić, boli w każdej pozycji.========== ============jak potrafisz siedziec na kafe i wypisywac farmazony to nie jest zle.

Gość to moze byc rwa kulszowa
w ciazy czesto sie zdarza