Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rezerwacja nicku

dziecko z gwałtu....

Polecane posty

Gość rezerwacja nicku

Hej dziewczyny , zaznacze na samym poczatku ze to nie jest PROWOKACJA. Otóż zostałam zgwałcona przez sąsiada. Sprawa oczywiscie zostala zgloszona na police. Dziś czeka mnie sprawa w sadzie przeciwko niemu . ale co sie okazało , jestem w ciazy. Mam 20 lat , co robic urodzic czy usunac ( zgoda z sadu)

Gość toolisaa
jeszcze nie bylo ropzprawy a juz masz zgode sadu? sorry, ale pierniczysz:O marne prowo

Gość Żółta papuga
na serio osoby z forum muszą podjąć taką dezyzję za Ciebie? dziwne.... mogę tylko wyrazić swoje zdanie...ja usunęłabym taką ciażę. Mam swoją córeczkę i nie wyobrażam sobie by nie mogła być ona wynikiem miłości..... w przeciwnym razie, gdyby to był gwałt - ciągle by do mnie to wracała, być może w momentach trudnych *których jest bardzo wiele na poczatku, po prostu wyrzucałabym jej - nie chciałam Cię, jesteś jak twój ojciec..albo bog wie co..... jeśli to poczatek ciaży, nie widzialaś jeszcze małego człowieczka na usg, to usunęłabym...pewnie potem byłoby trudniej widząc główkę, rączki, nóżki.....

Gość rezerwacja nicku
chodzi o to ze zgode sadu dostane oczywiscie bo wiem ze takie mam prawo. co do dziecka... mimo , ze ono jest poczete z gwaltu nie wyobrazam sobie go usunac... :(

Gość ostatnia dlatego, ze
tylko, ze pomysl o tym, czy takie dziecko bedziesz w stanie pokochać!

Gość ostatnia dlatego, ze
ja bym usunęłą, jak chcesz znac opinię

Gość klÓtnia chyba jednak?
zawsze jest trzecie wyjście;) adopcja.

Gość Hhu jjk
Zawsze mozesz oddac do adopcji komus kto je pokocha

Gość Sulfur
podbijam

jesli nie wyobrażasz sobie usunięcia ciąży i nie jesteś pewna, ze tego chcesz to tego nie rób bo to może odbić się na Twojej psychice jeszcze bardziej niż gwałt. Znam osobę, która ma dziecko z gwałtu i kocha je nad życie. Zamiast zabić uródź i zastanów się nad adopcją/nad wychowaniem... zawsze to masz dodatkową furtkę, a aborcja zamyka Ci wszystkie furtki. A nuż to dzieciątko pokochasz?