Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

code25-77

W tym tygodniu PiS złoży wniosek o wotum nieufności wobec Rządu.

Polecane posty

W tym tygodniu PiS - kierowane nienawiścią i chciwością władzy - zamierze złożyć w Sejmie wniosek o wotum nieufności wobec Rządu PO-PSL Premiera Donalda Tuska. Lecz Wolni Polacy nie stracili wiary, i będą bronić swojej Platformy.

Gość Miszszaa U :)
Tomku, a czy moszna?

Gość różą-wiatrówkk
A co może PO, w/g mnie Tusk musi się liczyć z polityką Uni i niewiele ma do powiedzenia, powiedzmy sobie nie jsesteśmy wolnym krajem tylko poddanymi w UNi, prawo dostosowywane jest do UNI a nie do naszych polskich, jesteśmy narodem zależnym a nie wolnym, nic nie mamy do powiedzenia, dzisiaj oglądałam program o żywności genetycznie modyfikowanej-kanał, zresztą PiS też nic nie zdziała bo ręcę Polski są związane...

Gość różą-wiatrówkk
rimming mamy wobec Unii Europejskiej:) bo nie mamy wyjścia

Gość różą-wiatrówkk
wow skarby! czy taki miły jesteś czy masz coś na prawdę godnego do przekazania?

Platforma Obywatelska i PiS to dwie odmienne wizje Polski: PO to wizja państwa liberalno-modernistycznego. PiS to wizja państwa nacjonalistyczno-konserwatywnego. Sami decydujcie.

Gość różą-wiatrówkk
autorze jesteś z PO to pewne

Gość różą-wiatrówkk
temat się nie rozwinie bo jesteś za PO a nie za obiektywnym dobrem dla Polski

Gość różą-wiatrówkk
No właśnie sympatykiem, to napisz co dobrego dla Polski można zrobić dzięki PO, dla ludzi bez pracy, dla biedy która się szerzy jak gangrena

Gość podejrzliwa91
No i dobrze, też Donaldowi i jego nieudacznikom nie ufam :classic_cool:

Gość sdadsa
"PO to wizja państwa liberalno-modernistycznego." BUAHAHA! szkoda tylko, że postępują przeciwnie do tej wizji i jej nie realizują, a wręcz uniemożliwiają jej spełnienie :D

Gość różą-wiatrówkk
Szanuje ludzi co chcą dobra Polski i rodaków czyli sąsiadów, obywateli po prostu naszgo społeczeństwa, nie obchodzi mnie sympatyzowanie z dana partią-odpartyjnić Polskę!!!!!!!!!!!!

Gość różą-wiatrówkk
W tym świecie obłudy, fałszu, chciwości, żądzy coraz mniej wierzę w człowieka....niestety

Gość ajamysleze
na serio wydaje Wam się, ze inny rząd, np nacjonalistyczny PIS, zrobi coś super dla Polski? bo czasem mam wrażenie, że zwolennicy PIS to myślą, że Kaczyński pobuduje fabryki i wszystkich zatrudni i da po 4tys na rękę każdemu...

Po prostu ideologicznie dużo bliżej mi do PO, niż PiS. Opowiadam się za liberalną polityką społeczną, jako gwarancją wolności stylu bycia.

Gość tleeeenu
Autorze tematu, weszłam na Twojego (chyba?) bloga.. Piszesz o ciekawych sprawach tylko w nieciekawy sposób... Posty jakby żywcem zerżnięte ze strony typu WP

Gość tleeeenu
a co do wotum nieufności dla PO jestem całkowicie za ;p

PO jest partią siostrzaną niemieckiej CDU, na czele której stoi Angela Merkel.

Gość Andzia91
Przypominam 2 lata rządów Lecha i Jarosława http://www.prawica.net/node/8764 zrobili 100x więcej niż PO przez 5 lat. Platforma w zasadzie nic nie zrobiła poza zniesieniem obowiązkowej służby wojskowej i niezliczonym aferom. Ja dziękuje za taki rząd:classic_cool:

Tu już nie chodzi o to czy Kaczyński coś zrobi czy nie zrobi ale o obietnice Tuska i jego rządu wobec obywateli. Zauważcie że to co naobiecywał Tusk a było tego bardzo dużo ( między innymi obniżenie podatków które drastycznie podwyższył, ułatwienie życia przedsiębiorcom które drastycznie pogorszył ) i wiele wiele innych, zupełnie nic z tego nie zostało zrealizowane. Rząd Tuska to praktycznie najbardziej zakłamany i najgorszy rząd jaki mógł trafić się dla Polski, ich polityka polega na złodziejstwie i krętactwie. Teraz zdarza mi się jeszcze spotykać sympatyków PO ale ludzie nie będzie wam do śmiechu jak za parę lat będziemy mieli w Polsce drugą Rosję i biedę jak w Rumunii bo do tego rząd Tuska dąży, żeby zrobić z naszego kraju zrobić niewolnictwo.

Gość różą-wiatrówkk
"a co do wotum nieufności dla PO jestem całkowicie za ;p" ja też

Gość sdadsa
jeszcze podnieśli wiek emerytalny, co nie tylko nie rozwiązało żadnego problemu, ale stworzyło nowe. Teraz starzy blokują etaty, bo nie mają wyboru, a jest za mało miejsc pracy na takie rozwiązanie. Co innego jak ludzi by brakowało do pracy, wtedy dobrym ruchem byłoby podniesienie wieku emerytalnego. Po za tym z naszą wspaniałą służbą zdrowia, wielomiesięcznym czekaniem na wizytę, prześwietlenia i drogimi lekami to nie wiem, czy będziemy dłużej żyć :P.

Gość gdzie on jest?
ten ostatni jest ohydny!!! porzygałam sie prawie!!! Winiary powinien go pozwać!!!

Gość tleeeenu
o.s.t.r. asfalt records- hahaha, interesujące te filmiki i takie podobne tematycznie ;d

Gość sdadsa
argument o dłuższym czasie życia to bzdura, są ważniejsze kwestie, zresztą wszyscy wiedzieli, że chodzi o brak kasy w ZUS, co z tego, że teraz wśród młodych będzie większe bezrobocie...

Gość sdadsa
za rządów żadnej partii nie upadło tyle firm, spadek produkcji rekordowy, budownictwo leży itd.

PiS opowiada się za bardziej surowym prawem karnym - co oznacza odwieszenie wielu postępowań i kar zasądzonych , a także przywróceniem obowiązku służby wojskowej. PiS jest również za reaktywacją wojny z Rosji odnośnie tzw. polityki historycznej.

Gość różą-wiatrówkk
ja też się z nim zgadzam