Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

code25-77

W tym tygodniu PiS złoży wniosek o wotum nieufności wobec Rządu.

Polecane posty

Kropek, ale Ruch Palikmiota to przydupasy Dolana przeca... Tusek wypuscił w bój Palichuja właśnie po to by robił show dla mass, a on w tym czasie cichcem chciał dalej rozkradać i rozsprzedawać kraj. Tu Palichuj porobi manifestów o zioło, tam pokłóci się o transoli i pedryli, oczy tłumu bedą zwrócone na te cyrki, a Don cichutko MYK kolejną podwyżkę... ­ iga-la to nie zdjęcia a filmiki i poniekąd definiują autora topicu. :-D

Nie Ruch Palikota ale Ruch Narodowy! a to WIELKA roznica

AŁŁA!!! Sorry Kropek, mój GIGANTYCZNY błąd winikający z niedoczytania :( przeczytałem "ruch" i mi się nawijka włączyła. autentycznie przepraszam... faktycznie Narodowy i Palichuja to kolosalna różnica i bez porównania jeśli się rozchodzi o wartości patriotyczne :-)

Wczoraj Moskwa dzis Bruksela,najważniejszym elementem kształtowania się polskiej polityki jest Unia Europejska. Drożeją jajka, bo Unia wprowadziła regulacje dotyczące wielkości klatek dla kur. Drożeje energia, bo wchodzi pakiet klimatyczny. Nie możemy wprowadzić kary śmierci, bo jest to sprzeczne z prawem unijnym. Rosja nie odda nam wraku Tupolewa, bo Komisja Europejska nie chce nam pomóc. . Polska dyplomacja nie potrafi walczyć o narodowe interesy,mamy politykierow co to liczą się ze wszystkimi tylko nie z własnym narodem.Zbierzmy się i wywalczmy sobie tą wolną Polskę o którą walczyli nasi przodkowie.Nie dajmy się zepchnąć na margines i żyć za przysłowiową "miskę ryżu" Otumaniani tym że w około wszystko jest dobrze !

Gość iga-la
"mamy politykierow co to liczą się ze wszystkimi tylko nie z własnym narodem" zgadza sie....

Gość iga-la
lek to mądrość wyboru odpowiednich władz , które rzeczywiście reprezentują interesy kraju i narodu, a tak Polak jest ciągle torpedowany kłamliwymi informacjami z telewizji, propagandą a najgorsze jest to że jest naiwny i łatwowierny, coś tam obiecają to już wierzy i nigdy nie rozlicza tylko brnie w bagno i i tak wybiera ciągle tych samych

Gość a może stąd coś
wybór odpowiednich władz... czy to w ogóle możliwe w naszym kraju? ja nie widzę takiej partii... byloby to możliwe, gdyby polityk to nie był zawód. powinni tak jak Palikot nie dostawać kasy to może by się tak chętnie do władzy nie pchali, tylko zajmowaliby się tym ludzie, którzy na prawdę chcą coś zmienić, a nie się nachapać...