Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ciężaróweczka28

PILNA POMOC!!! Kobietki poszukuje dobrego ginekologa w Warszawie...

Polecane posty

Gość Ciężaróweczka28

Drogie koleżanki,jestem w 6 tyg ciąży ale lekarz u którego byłam już 2 razy chyba nie ma powołania,poza tym jest nie miły i leci po lepkach a potem next dziś byłam zapisana na badania a tu zachodze a on i polozna nic nie wiedzą Boże co to ma być ;( pilnie potrzebuje namiary na dobrego ginekologa,proszę o pomoc

Gość do autorkiii
masz bana na google?

Gość kokoszka28
To ja ci polece Dr Zofia Liziniewicz-Krzywicka. Starsza kobieta, praktykuje od 43 lat, pracowała w szpitalu św Zofii ale widać, że wie co robi. Obecnie pracuje w medycynie rodzinnej na żwirki i wigury. Ja jestem w 7 miesiącu i jestem bardzo zadowolona, zaczełąm chodzić do niej jeszcze przed ciążą, poszłam raz zrezygnowana z myślą 'kolejny ginekolog mnie oleje' a tu miła niespodzianka. Zleca badania same od siebie o których lekarze nie chcą pamiętać bądź nawet nie wiedzą, kiedy jest problem zawsze wyjaśnia co i jak, przedstawia po kolei scenariusze i zawsze leczenie zaczyna 'stopniowo' aby jak najmniej zaszkodzić (no chyba że jest potrzeba). P.S Przy okazji zapraszam Cię na darmowy cykl spotkań dla ciężarnych w Warszawie, będziesz miała tym samym dostęp do wielu mam i wielu opinii. http://brzuchatki.pl/forum/index.php?topic=311.0

Gość Czarna_Woda
idź do tuska, robi najlepsze skrobanki na swiecie

Gość kokoszka28
acha jedyny 'defekt' Pani doktor to fakt, ze jest niedosłysząca, nosi aparat słuchowy i trzeba mówić do niej głośno:-)

Gość Ciężaróweczka28
Kokoszka bardzo Ci dziękuję :)

Gość lidia29
Ja chodziłam na Ryżwą do Cikowskigo super lekarz prowadził moją 3 ciąże i jestem z nigo bardzo zadowolona,2 ciąże powadziłam u Walczka on przyjmuje w Pułtusku i rodziłam na jego oddziale w Wyszkowie bardzo dobra opieka i tak samo super lekarz, to są lekarze z powołania każdej kobiecie życze takich lekarzy!!!!

Gość lidia29
Marek Walczak tak miało być.

Gość Ciężaróweczka28
Lidia to wspaniale i nawet bardziej mi pasuje bo mieszkam w okolicach Wyszkowa :) tylko pracuje w Warszawie więc szukałam też i tam lekarza. Dzięki wielkie już znalazłam w necie informacje i kontakt i wizytę mam już w środę na 11 stą :) bardzo dziękuję

Gość Ciężaróweczka28
Czarna woda nie mam zamiaru się skrobac po latach starań a co do Tuska to się nie wypowiadam