Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość Juang

Witam!

Polecane posty

Gość Juang

Owszem, hemoroidy nie znikną, ale wcale nie trzeba od razu lecieć na zabieg, tym bardziej, że rzadko kiedy taki zabieg wystarcza na resztę życia :-( Ja mam hemoroidy od 25 lat i dopiero 10 lat temu, po raz pierwszy, miałam zabieg i to wcale nie klasyczny, tylko metodą LONGO. Wszystko zależy od tego jak bardzo dokuczają. A tym bardziej nie widzę powodu, żeby płacić prywatnemu proktologowi, bo dość nam zabiearają kasy na NFZ. Owszem, dobrze jest być pod opieką proktologa, więc, jeżeli ktoś ma hemoroidy i w jakikolwiek sposób je "odczuwa", to wskazana jest wizyta u specjalisty. Najlepiej zarejestrować się do proktologa w przychodni przyszpitalnej. W razie konieczności zabiegu, może operować lekarz, do którego chodzi się na wizyty. I wcale nie jest tak, że ci z NFZ są do nieczego. Ja się leczę w przychodni przyszpitalnej, na NFZ i nie narzekam. Jest tam 2 lekarzy, obaj konkretni i "normalni". Miałam już 2 zabiegi gumkowania, a w marcu idę sprawdzić czy coś zostało... Serdecznie współczuję wszystkim, któryz mają ból, bo ja, na szczęście, poczułam go, po raz pierwszy, dopiero po drugim zabiegu gumkowania. Przez 24 lata były, ale nie dokuczały... Życzę Wam wszystki zdrowia, bo pewnie już doszliście do wniosku, że właśnie zdrowie jest w życiu najważniejsze...

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować