Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość szukająca_pomocy_pilniekjgkfk

buty lity na wesele ??

Polecane posty

czesc.. chyba nie bardzo pasują takie buty co ?? wesele jest na początku kwietnia..mam same sandałki

chyba bardziej na miasto... kurcze nie wiem..

Gość sloneczko44
oszalałaś? :o

no a te drugie ?? nie mogę nosić czółenek zwykłych bo każde dosłownie każde spadają mi z nóg.. muszę mieć mocno wiązane albo zapinane, a chciałam założyć rajstopy no a do sandałków nie założę..wiem że to był kiepski pomysł, chciałam się upewnić

no, te czarne juz lepiej :) tamte wyglądaja jak zwykle buty jesienno zimowe. na pewno nie na wesele. Ale w takiej szpili biegać razem z gosmi po sali i walic obroty i koziołki .. o noł. zero wygody. NA moje wesele baby mialy podobnej wysokosci i och jak mowily ze im wspaniale bo cale zycie w szpilkach chodzą. Pierwsze buty sciagaly.

Gość lkjlkjlkjoipi
pojebalo cie? w ogole nie pasuja

Gość dgs
hahaha o kuuuurwa :D

doradźcie jakiś buty na nie za wysokim obcasie ewentualnie platforma i żeby obcas był szeroki nie szpilka.. jakiś wiązane albo coś..

Gość sloneczko44
nie możesz znaleźć czółenek z paskiem? Nie wierzę, że w takich buciorach na wesele chcesz iść.

Gość lkjlkjlkjoipi
moze jakies gladiatorki na obcasie?

no ok :p głupota już wiem, nie śmiejcie się tylko mi powiedzcie jakie buty zakryte najlepiej żeby rajty założyć i żeby mi nie spadły z chudych girów pokaże wam jak znajdę jakie mam teraz tylko że to sandałki

Gość sloneczko44
rajstopy bez szwów na palcach powinny być dobre, nie będą takie widoczne

Gość to zalezy jak lezy
powiem tak - jak masz ladne, zadbane, seksowne stopy, to w ogole nie zakladaj butow. Nawet nie wiesz, jak takie stopy moge podniecic facetow.

nie no jak sandałki to już bym mogła te założyć co mam bo chyba nie są najgorsze co ?? ale właśnie chciałam coś wygodnego do tańczenia.. nie wiem sama..nie pójdę z białymi nogami na wesele

no może i te rajstopy bez szwów byłyby dobre tylko że ja każde rwę, zaraz jak założę to dziura na palach się robi.. paznokcie mam zadbane, opiłowane, często od kosmetyczki i i tak się robią dziury :P boje sie wpadki że tak sie stanie na weselu

Gość sloneczko44
no to balsam brązujący.

Ja mam ten sam problem ze spadającymi butami i zwyczajnie kupuję buty z paskiem na przodzie (nawet nie regulowanym) albo wokół kostki i nic nie spada. Ew. z regulowanym paskiem nad piętą i jak mocniej zapnę też nie spadają. W życiu nie ubrałabym litów na wesele :/

no dobrze nauczcie się czytać.. temat zakończony jeśli chodzi o lity.. tez ich nie założę, miałam chwilowy przebłysk, ale wiem że nie i tyle :P mi paski nie dają zbyt wiele bo mi noga i tak lata w nich, nie sa stabilne. a jeśli sa paski to są to szpile wysokie przeważnie a ja nie umiem chodzić w szpilkach.

Gość kamjan
Na impreze wybierz buty wygodne, przecież nie będziesz siedziała przy stoliku tylko bawiła się na parkiecie. Jeżeli nie masz dobrze opanowanego tańca w butach na koturnie to bierz balerinki, w przeciwnym wypadku znalazłam dla Ciebie fajne czółenka na koturnie: http://www.sporttotal.pl/produkty-351370,czolenka.geox.d.dori.q.htm. Jest to nowy model na sezon wiosna/lato 2013.

Gość wredniucha101
te buty wygladają jak narzędzie tortur

Gość ania mercik
Niezłe - byłam w takich, ale niebieskich, na ślubie rok temu. Później również na weselu. Wybawiłam się za wszystkie lata i naprawdę było super. Bez żadnych szkód na nogach, a wcale nie przy każdych butach tak było. Na pewno są przede wszystkim wygodne ;-)