Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mazowszanka pytająca

sukienka do oceny

Polecane posty

Gość jamototu.
dlaczego? a co wtym wstydliwego, nie rozumiem

Gość fifkaf
hm, a czemu mialoby jej byc wstyd? sukienka ladna, pierwszy taniec tez im wyszedl fajnie, nowa piosenka nie oklepana. Mnie sie podoba:)

Gość fasia
Sukienka ma się podobać Tobie! Pomyśl tylko czy będzie Ci w niej wygodnie bo nie będziesz tylko siedzieć i pięknie wyglądać. A nie chciałabyś chyba zakończyć wesela na pierwszym tańcu? :)

Gość jamototu.
z mojej strony moge tylko powieziec że sukienka mega wygodna, dlatego że nie miała żadnych drutów, kół itp. czułam się naprawde świertnie i swobodnie,

Gość jamototu.
*świetnie (zaraz ktoś się przyczepi)

jamototu. absolutnie nie masz wsie co wstydzic, taniec fajny, sukienka tez ale dla mnie troche za mała na dole :)

Gość jamototu.
mazowszanka pytająca - dziękuję :) ale powiem szczerze że jestem z siebie dumna, bo zorbiłam cos innego, cos co MI sie podobało, wyglądałam tak jak chciałam (nie chciałam bufiastych sukienek bo czułam sie jak beza), na żywo sukienka wyglądała jeszcze piękniej na dole bo miała mnóstwo koralików i diamencików, które sie pieknie mieniły tak jak w gorsecie, na nagraniu tego tak dobrze nie widać. Taniec okazał się trafem w 10, wszyscy byli MEGA zachwyceni, juz panuje w okolicy "legenda" o naszym tańcu, polecam :) wesele to nie stypa, trzeba umiec sie bawić żeby potem było co wspominać :)

No własnie to jest najważniejsze - zeby czuc sie dobrze bo przeciez drugiego podejścia raczej nie bedzie :) pooglądałam sobie troche używane sukienki zeby zorientowac sie co teraz jest "na czasie" i stwierdzam ze takie marszczenia jak na tej sukience co pokazałam sa często spotykane, wiec coraz bardziej sie skłaniam ku tej sukience bo mam okazje kupic ją taniej, a na żywo wygląda naprawde ładnie, dzięki bardzo za komentarze powyżej, nie bede juz tutaj zaglądac, życze powodzenia wszytskim przyszłym Pannom Młodym

Gość bandanka
hej :) też wybieram suknię ślubną :) zdecydowałam się na długą Lindę od DAGNEZ, o taką http://dagnez.com/pl/375-linda-d%C5%82uga-suknia-%C5%9Blubna.html# tylko ... co z rajstopami? ślub w czerwcu, ale wiecie - może być różnie. Białe mnie nie przekonują.. czy cieliste będą pasować? wolałabym w ogóle ich uniknąć :)

Gość 13kas
ja idę w takiej: http://slubnydom.pl/pl/i.47.0.0.0/Suknie-Ślubne.html Model: Fidyi Ładna? Będzie bez tego srebrnego ozdobnika, tylko kokarda zastanawiam się co do koscioła założyc, bo ślub mam w kwietniu, więc bedzie zimno... no i fryzury jeszcze nie wybrałam (jestem blondynką o długich włosach:)