Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mazowszanka pytająca

sukienka do oceny

Polecane posty

to jest zdjęcie z katalogu http://www.google.pl/imgres?imgurl=http://media.preownedweddingdresses.com/images/dresses-stage/29987/1024x768/Maggie-Sottero-Ball-Gown-Ambrosia-Alabaster-2010-142991.jpg&imgrefurl=http://www.preownedweddingdresses.com/dresses/29987/Maggie-Sottero-Ambrosia-Size-2.html&h=768&w=1024&sz=53&tbnid=FCZ7etsRfQzIQM:&tbnh=88&tbnw=117&prev=/search%3Fq%3Dmaggie%2Bsottero%2Bambrosia%26tbm%3Disch%26tbo%3Du&zoom=1&q=maggie+sottero+ambrosia&usg=__aFkI_jFHwxxS-2tIK72eRRSvqTo=&docid=KR4QcS_foyi0mM&hl=pl&sa=X&ei=eqYPUbaXCsjQ0QXy6YEI&ved=0CD0Q9QEwBQ&dur=420

Gość chasse do boku
Strasznie księżniczkowa, aż do przesady. Nie podoba mi się. Pan młody chyba musiałby mieć frak, żeby pasowało.

Gość ze co?
dla mnie straszna... przeładowana do granic możliwości ale każdy ma swój gust

Gość vvvvvvvvr
ta z katalogu przepiekna-jednak cala oprawa wesela musi pasowac do tak strojnej sukienki.

nie wiedziałam ze mam tak straszny gust :D sugerowałam sie w sumie tymi małymi zdjeciami panien młodych na stronie producenta bo wiekszość bardzo ładnie wyglądała http://www.maggiesottero.com/dress.aspx?style=A3365LU&page=0&pageSize=36&keywordText=&keywordType=All ciekawa jestem jeszcze paru opinii a jak sie okaże ze nie ładna to szukam dalej, dzięki wypowiadającym sie :)

Gość kijaneczka 5677
okropna, ale nie mnie ma sie podobac tylko pannie mlodej

Gość najbrzydsze sa golfy
bleee szczególnie na budyniowa pomarszczona wierzchnia warstwa myślałam że to już wyszło z mody:D

no budyniowa jest bo jest w takim kolorze, kolor ja chciałabym biały, chodzi mi o fason nie o kolor

Gość kinnm
ladna

Gość no i bardzo dobbrze
wg mnie suknia bardzo sliczna, elegancka a nie byle wisząca szmata, al'a koszula nocna. Suknia widać, ze ma klasę, jest ozdobna. Jak będziesz sie sugerować głosami tutaj na kafe to skończysz w worku na śmieci, albo w prześcieradle, dziewczyny tutaj mają skromny, prosty, wiejski gust. Uwierz mi, bo przeglądam forum i jak widzę, co im sie podoba to równie dobrze mogę kupić przescieradło.

Gość jamototu.
mi sie nie podoba... oklepana i standardowa... miałam slub w zeszłym roku i chętnie sprzedam swoją :) wszyscy byli naprawde zachwyceni

pisząc "budyniowa" nie chodziło mi o kolor ale okrój właśnie.Taki wzburzony pomarszczony dół wygląda jak budyń i tak często jest określany. "Suknia widać, ze ma klasę, jest ozdobna" No ozdobna jest, ale czy ma klasę? to tak jak z gustem, każdy ma swój..

a między koszula nocną a czymś takim jest jeszcze wiele sukien..

Gość kinnm
jamototu. - pokazesz zdj sukienki co sprzedajesz? moja przyjaciolka szuka sukni :)

Gość ze co?
no i bardzo dobbrze - prosty i wiejski gust to masz Ty Dziewczyna pyta to odpowiadamy

Gość pytająca mazowszanka
no i bardzo dobbrze - dzieki za rzeczową odpowiedz, szczerze nie podobają mi sie sukienki w stylu "empire" czy greckim, chciałam sukinie bardziej rozłożystą, i w sumie widzialam tez wiekszy kicz niz ta wiec nie pozostaje nic innego jak przymierzyc, mam nadzieje ze salony dysponuja tez starszymi modelami do przymiarki ...

Gość vn
podobaja mi sie takie księżniczkowe sukienki

jestę studentę - dzięki, ale znowu te suknie mi sie nie podobają, tamta główny plus dla mnie ma za to ze dół spódnicy rozchodzi sie od bioder nie od pasa, przymierzałam kilka sukien i mam wrazenie ze ten fason nie jest dla mnie bo wyglądam grubo i na niżśzą niz jestem, a mam 165 cm wiec nie tak mało, gruba tez nie jestem, myslałam ze wybór sukni to najprostszy element przygotowań do wesela :)

dziewczyny pokażcie w jakich sukniach Wy idziecie

Gość do jamototu
spodobała mi się ta początkowa piosenka i Was - Ty i ja Nie wiem dokąd płynie czas,Skąd na niebie tyle gwiazd,Nie znam słów bym mógł Ci wyznać to co czuję. Jednak wiem, że ktoś ten świat Przyozdobił w letni wiatr itd. Jaki jest oryginalny wykonawca?? :):)

Gość azizi kimber
paskudna

Gość paniHania
jamototu nie jest ci wstyd umieszczać takie rzeczy w internecie??