Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mjmjmmkmj

Co myślicie o facecie który jeździ tico ?

Polecane posty

Gość mjmjmmkmj

Co myślicie o facecie który jeździ tico ?

ze jest oszczędny i ze mu większe auto nie potrzebne.

Gość jutrokto
żE NIE CHODZI PIESZO

że jeździ tico... bez sensu pytanie

Gość gvfwmioko
no nic, ze jezdzi tico, trzebabyc debilem,zeby oceniac ludzi po tym jakim samochodem jezdzi !! moze go nie stac? am oze ma sentyment, amoze ma kasy w chooj a wali mu to jakie ma auto, byleby jezdzilo ! ja mam meza na wysokim stanowisku, mamy kase, a on ma to gdzies, uzywa starej komorki (firmowa ma nowa), ja jezdze lepszym autem a on kiedys pozyczyl nawet malucha od sasiada,zeby doejchac do pracy jak jego stary wysluzony autek odmowil posluszenstwa, no i ma to gdzies :) i tu moza sie pomylic, a wlasnie takie osoby sa zajebiste a nie jakcys szpanerzy

Gość dsfaw
Gościu. ważne co sam o sobie myślisz. mam prawko, nie mam samochodu, aczkolwiek mógłbym sobie na nie pozwolić, ale mi niepotrzebne, bo mój tryb życia powoduje póki co, ze sporadycznie bym z niego korzystał. To tylko zbędny wydatek.

Gość Sabina90
Raczej zwracam uwagę na samego faceta a nie na to czym jeździ.

Gość T7F
Totalny asceta :D

tico jest chyba ekonomiczne. Oszczędzisz kupę forsy jeżdżąc takim autem. po drugie jest też tańsze od merca czy bmw. Osobiście uważałbym, ze taki koleś nie jest zbytnio zadłużony w przeciwieństwie do szpanerów w mercach czy bmw którzy na benzynę do takiego wozu muszą od taty pożyczać.

Gość lola_1981
o matko:D ja bym z nim do samochodu nie wsiadła:) tico wóz dla emeryta:) no ale jak to sie mów ze samochody dzielą sie na te na które nas staci na te które sie nam podobaja

Gość lola_1981
co ty chłopie pieprzysz ? ja mam merca CLS 500 i wcale duzo nie pali mimo ze to potężna jednostka znasz sie jak wilk na gwiazdach

Gość lola_1981
ten co jezdzi lepszym wozem to szpaner odrazu to typowe ograniczone polskie myslenie

Gość prawictwo pospolite161
dla mnie tico czy mercedesy to kiepski pomysł tico - sa lepsze auta ktora mozna nabyc za 1 tys zł. Mecedes - przeplacane auto ktore ma najdrozsze czesci na rynku . Zepsuje sie byle pierdoła i zaplacisz 5 tys zł ..

Gość S89
mercedes to dopiero auto dla emeryta... a z potężną jednostką wysokoprężną już w ogóle :D

Gość punciak
autko jak autko,chyba że paniom materialistkom nie leży jak zwykle,a swoją drogą to dość dziwne pytanie:o

Gość evfsds
A ja jeżdżę 21 letnim clio. (mam go od 8 lat) I mam się uważać za dziada? Stać mnie na lepsze auto tylko po co, jak to nie sprawia większych problemów, nawet oleju nie bierze. W zeszłym roku na naprawy wydałem ok 600 zł z czego ponad 300 wymiana rozrządu. Tak jak napisali wyżej koleś jeżdżący tico = oszczędny.

Gość gupia locha
pani od merca-ale ty pyszna jesteś-fuj:(

Gość lola_1981
jasne :) chyba na wiosce mieszkasz i wiesz to kolezanek bezzebnych ze spozywczaka:)

a po co jeździsz tym lepszym wozem jak nie dla szpanu? Dla prędkości - przy ograniczeniach do 50 i 90 km na godz? Łatwiej ci znaleźć miejsce do parkowania? Mniejsze szanse, ze ukradną? Mniejsze wydatki jak ci ktoś zadrapie? Mniejsze OC płacisz i autocasco? Rozumiem, że pali ci 5 l na 100 jak to tico czy jednak bliżej do 15 l ? Jeszcze mnie coś ciekawi - masz kredyty?

Gość lola_1981
jasne bo jezdze mercem??:) smieszne myslenie mój pracodawca w szwajcarii jezdzi astonem martinem no ale tu jest polska i tak głupio ludzie mysla grajdoł cholerny

Gość lola_1981
nie nie mam kredytów nie mieszkam w polsce tylko w szwajcarii i tam pracuje w szkole

teraz to dorosli zachowuja sie jak przedszkolaki, telefon uzywany wiecej jak 2 lata trzeba wyrzucic do smieci a obciachowy zdaniem wyznaczajacych trendy samochood na zlom i wydac kase na nowe zabaweczki, bo to wstyd uzywac klawiatury na przyciski i takiego czlowieka sie od razu skresla co nie nie wymienia funkcjonalnych aczkolwiek nie z tego sezonu rzeczy na najnowsze trendy

Gość modeleczka laleczka
dla mnie facet jezdzacym tanim i niemodnym wozem jest zawsze zerem, jeśli natomiast ma drogą nówkę wysokiej klasy i zmienia co rok to moze nawet jebać gównem na km i byc megadziwkarzem , złodziejem i damskim boxerem, i tak takiego cenie, szanuje i poważam

Gość lola_1981
modeleczka czytałaś co napisałaś? wolałabys zeby ci facet wybił wszystkie zeby ale byłabys z nim dla chevroleta z salonu?? matko to chyba zart

Gość lola_1981
pewnie jeszcze masz tipsy i nosisz białe kozaczki bazarkowe na90 zł:)

Gość orginalus
Drogie Panie czasy kiedy wyrywalo sie laski na samochod minely raczej bezpowrotnie oczywiscie od reguly zawsze sa wyjatki . Co mozna myslec o facecie ktory jezdzi Tico? Odpowiem z perspekywy faceta. Dla mnie ktos kto kupuje najbrzydszy samochod swiata jest kims kto absolutnie nie interesuje sia motoryzacja, jest to dla niego przedmiot sluzacy do przemieszczania sie z miejca A do miejsca B pozatym moze byc calkiem fajnym facetem. Natomiast jesli jest inaczej hmm..sam nie wiem trudno oceniac kogos przez pryzmat samochodu choc on jest jednak czescia garderoby mezczyzny. Tu (moje prywatne zdanie) gdybym mial jezdzic Tico wolal bym jezdzc na roweze. Poprostu TAK JEST normalny facet nie jezdzi takim gownem , bo coz to za gosc ktory nie interesuje sie wogule motoryzacja? Patrzac z punktu widzenia kobiety moze to wygladac zupelnie inaczej i jesli kobieta tak jak ten gosc wogole nie przywiazuje znaczenia do tego czym jezdzi to moga siesuper dogadywac na innych plaszczyznach i beda ze soba szczesliwi.

Gość gość
Tico już dawno przerdzewiały. Poza tym to auto jest bardzo niebezpieczne. Pierwsze egzemplarze w latach 90 nie mogły uzyskac homologacji. Kierownica wbijała się w szyje przy lekkim zderzeniu.

Gość gość
że jest nieudacznikiem życiowym bez szans na normalną kobiete