Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pieprzyk na dekolcie

Gdy już rozmawiamy...

Polecane posty

mówi mi komplementy - ale nic więcej, nie zaprosił mnie nigdy na kawę np. Cholernie mi się podoba - jak interpretować Jego zachowanie?

Gość DMISAORJA
moze z jakis przyczyn nie moze Ci niczego zaproponowac?

Gość xmsario770
faceci sa dziwni, nikt Ci tutaj nie pomoze...

Gość flegmagamg
zapytaj o co mu chodzi :P

Gość ASKASKKSAKSA
No, panowie, wypowiedzcie sie - w jakim celu komplmentujecie kobiety?

Gość Samotny XX
może jesteś za gruba?

albo chce ciebie zbajerować i..sex,albo jest tobą zainteresowany i w ten sposób patrzy jak reagujesz itd,podobasz mu się i mówi to,ale czeka na twój gest,bo faceci nie lubią dostawać kosza :( ,daj mu znak ,że wypijesz z nim kawę,ale to nie ty go zapraszaj,tyle,że kawy bys się napiła,zobaczysz czy postawi,jak się zachowa itd i juz masz parę punktów zaczepienia,wyrobienia sobie zdania-ułatw mu

Gość Ju..........
Facet nie prawi komplementów z grzeczności. Leci na Ciebie ale albo brakuje mu pewności siebie, by posunąć się dalej, albo z próżności czeka, aż Ty zrobisz kolejny krok, albo jedno i drugie.

Hmm... To jest trochę dziwne, bo facet wzbudza takie zainteresowanie kobiet, jak chyba żaden którego znam... Jest po 30 - więc z nieśmiałością raczej nie powinien mieć problemów... Ja też jestem dość atrakcyjna (szczupła), ale mam wrażenie, że dużo jest ładniejszych, śmielszych kobiet ode mnie, które potrafią się wokół niego "zakręcić". Jakimś cudem zaczęliśmy ze sobą rozmawiać (znaliśmy się z widzenia), wiec gdyby myślał o mnie jakoś inaczej to pewnie by coś zadziałał. A tak słyszę, ze jestem bardzo ładna, że ślicznie wyglądam ect... ale nic więcej...

Gość fergiferguson
Panowie, jak to wlasciwie z Wami jest hmmm? A moze on wie, ze Ci sie podoba i tak z litosci prawi Ci te komplementy? Hmmm psychika meska jest jednak wbrew pozorom skomplikowana...

Gość pjhhipjhephi
u mezczyzn nie istnieje pojecia bezinteresownosci... Choc skoro nie dziala nic dalej, to moze po prostu Cie polubil?

Gość a nie mozeszpoprostu sama
zaprosic go na kawe?