Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość evelinnnnnnn

pomóżcie bo nie wiem już co robić :(

Polecane posty

Gość evelinnnnnnn

czesc wszystkim :* glupio mi , ze musze proic o pomoc w ten sposob ale juz nie daje rady :(. jestem od 2 lat z obecnym partnerem. na początku bylo wszystko super pieknie zaszlam z nim w ciaze ... przeprowadzilam sie dla niego do innego miasta. (poznania) jestem tu sama jak palec. mam tylko 20 lat. obecnie mamy 4 miesiacznego syna i to sie dzieje w tym domu mnie przerasta. ten czlowiek zmienil sie w agresywnego gbura. juz nie daje rady o wszystko sie czepia wypomina mi ze jem za jego pieniadze. nie skonczylam szkoly bo bylam w ciazy . nie moge wrocic do matki bo mamy 36 metrow 2 pokoje i obecnie mieszka tam moja siostra i mama. to jest masakra co sie dzieje. nie da sie go zniesc. ja go nie kocham mam go dosyc , mowie, ze chce odejsc bo nie wytrzymam z nim to drze sie na mnie ze ja mu dziecko odbieram ze wpieprzam za jego kase itp. on tylko siedzi przed tv i zre i nic wiecej. cokolwiek sie zapytam to wiecznie odpowiada z pretensjami. teraz przyszedl na przerwe z pracy pierwsze slowa to byly '' kur wa spi erdalaj'' do psa, zaraz, ''ku rwa jebane smsy mi przychodza''' pozniej , ze mam isc po chleb . nie mam z kim malego zostawic on pracuje na przeciwko domu, nawet dzisiaj sie nie mylam. i ja musze super ubierac dziecko i siebie ogarniac zeby isc mu po chleb a sklep jest 5 minut drogi. i pytam czy sam nie moze isc a on ,ze nie bo on jak przyjedzie z pracy to chce jesc. nie wazne ze ja siedze bez chleba on miec musi. i pozniej powiedzial, ze sam obie pojdzie ale ja nawet mam go nie tykac. o wszystko sa problemy ja juz nie moge tego zniesc. co ja mam zrobic? chcialabym kogos poznac popisac z kims ale wiem, ze on bedzie sie mscil. nie wiem gdzie mialam oczy ale wiem ze nie moge w takiej atmosferze wychowywac dziecka gdzie jedyne slowa w tym domu to sa jestes po pi*** spier*** kur***... chce sie wyprowadzic to mnie wyzywa i wiem, ze bedzie chcial odebrac mi dziecko... blagam pomozcie mi nie wytrzymuje psychicznie a moje dziecko potrzbeuje mnie szczesliwej :(

Gość mmmlknm
sa specjalne infolinie -dla matek ktore doswiadczaja przemocy w domu i tu nie chodzi tylko o fizyczna ale tez psychiczna przemoc. poszukaj w necie profesjonalnej pomocy jesli naprawde zalezy ci na zmianie sytuacji i na dziecku ktore tak jak piszesz saam-nie moze wychowywac sie w atmosferze agresji i nerwow kto ci tu na kafe cokolwiek pomoze oprocz slow wsparcia lub wspolcucia

Gość evelinnnnnnn
potrzebuje chocby czegos takiego :(. on jest dobrym ojcem opiekuje sie malym poswieca mu duzo czasu ... :( nie moge zrobic czegos takiego :(

Gość miiiiiiimiiii/.
jedyne wyjscie -musisz sie wyprowadzic ,dobrze ze go nie kochasz bedzie ci latwiej .Na poczatek byloby dobrze gdybys mogla wprowadzic sie do mamy i w tym czasie czegos szukac .Poczatek bedzie ciezki ,bo dziecko male wiec kiepsko z praca itp ....ale mysle ze tatus bedzie dawal alimenty ,moze znajdziesz jakos prace dorywcza

Gość Izabelka......... ...