Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość z koziej upy traba

dlaczego u ginekologa na poczekali wszystkie ciezarowki sa takie dumne

Polecane posty

Gość z koziej upy traba

z tego ze zaciazyly ? i lubia jak mezowie, parterzy czy rodzice im usluguja moja kolezanka byla w 3 miesiacu a juz odstawiala cyrki jak to jej nie jest ciezko

Gość wkurw..... na maksa!
a jak mają nie czuć się dumne,skoro mi z ostrym bólem odmówiono wizyty w poradni ginekologicznej tłumacząc to tym,że "ciężarne mają pierwszeństwo".........a ja mam zdychac do 5 marca ,bo taki termin mi wyznaczono na wizytę!.....Boże!widzisz i nie grzmisz :O

Gość czarna obżydliwa dziewucho
heh moja koleżanka tez tak robi :-D jest w 4 miesiącu a ciągle chodzi i głaszcze się po brzuchu, wzdycha, zanim usiądzie to się nasapie a potem jak już legnie na sofie to wzdycha :-D a pzreciez nawet jeszcze nie widać, ze jest wc iązy :-Dale głupia , jest śmieszna po rpostu

Gość nnvbvb
jaraja sie tym ze ktos je ze zechcial i zaplodnil

Gość sory ale ciezarowki
sa tylko atrakcyjne dla swoich partnerow bo reszcie swiata sie wydaja obrzydliwe, wiec mogly by przestac taranowac otoczenie swoimi bebzonami :O

Gość sory ale ciezarowki
powinny nie wychodzic z domu i komplementowac wyprawke dla malucha przez allegro

Gość matiiiiiiiiii
Ją wzdychalam od początku. Gdybyś miała non stop zawroty głowy i rzygala 50 razy na dobę to na widok sofy tez byś orgazmu dostawala ;P

Gość ityopiu
wypinaja dumnie bebechy, bo skoro sa w ciazy to nie musza juz wciagac otluszczonego brzuchola przy facetach

Gość sory ale ciezarowki
.

Gość Kazda
ludzie bez serca i bez emocji . Takie rośnie pokolenie ludzi zawistnych debili . Ciąża to cos pięknego jeśli kocha się dwojga ludzi , czasami ciąże przechodzi się żle czasem dobrze zależy od organizmu kobiety . A tu jak zwykle sami debile co to za pokolenie rośnie SZKODA PISAĆ I MARNOWAĆ MI RĘKI .

Gość sory ale ciezarowki
gdybym ja byla w ciazy to zamknelabym sie w domu od 5 miesiaca wstydzilabym sie ludziom w oczy spojrzec w tak okropnym stanie

Gość 20 złociszów
paskuda obleśna jest dumna że ktoś ją zechciał,dlatego pręzy bęben ile wlezie,nie zdając sobie sprawy,ze kazdy widząć jej morde zastanawia sie co to kurwa z tego będzie za potwór

Gość Same zazdrośnice
i zapewne wieczne staraczki :P

Gość 20 złociszów
prawdopodobnie jestes pedałem,chłopcze,a nawet na pewno

Gość 21321313213
te co nie moga byc w ciazy bo nikt ich nie chce lub nie moga zajsc w ciaze z innych przyczyn to z zazdrosci pisza takie brednie.... ciaza to piekny ale i czesto klopotliwy stan. kto nie byl to nie wie....

Nie chce tutaj nikogo krytykować :D , ale czasami te jak je określono 'ciężarówki' w drugim miesiącu już narzekają jak to im ciężko :D i twierdzą że już od pierwszego miesiąca przysługują im specjalne prawa, zaznaczam CZASAMI.

Gość 20 złociszów
uważaja się za bardzo ważne,tak jakby one pierwszy raz w historii zaszły i każdy powinien patrzeć i ;podziwiać,a te paskudne to już przechodza same siebie,syfy na ryju,spocone,tłuste kudły i lezie taka baba jak smok i rozstępujta się bo ktoś ja napompował

Gość też jestem w ciąży
już w 7 m-cu ale nie robię z tego przedstawienia. Może niektóre kobiety czują się z brzuszkiem komfortowo i podobają się sobie. Ja nie czuję się teraz atrakcyjna - wręcz przeciwnie, choć oprócz brzucha i piersi nic nie zmieniło rozmiarów na szczęście

Zacznijmy od tego ,że nie NA poczekalni tylko W poczekalni

Znowu coś mi się zacina! Więc pisze ten komentarz bo inaczej nie zobaczę innych :(

Gość 20 złociszów
no widzisz,a to pech,ale twoją ktoś ostro kopał sądząc po tobie

a może po prostu niektórym ciężko? znam dziewczynę, która od 1 do 4 miesiąca miała okropne bóle brzucha, źle się czuła, nie umiała się przyzwyczaić nie robiła tego specjalnie, każda chciałaby się czuć dobrze ale niestety nie wszystkie tak mają a że głaszczą brzuch, przeżywają to itd. - to chyba dobrze, że się cieszą na to dziecko? co wolałabyś aby rodziło się kolejne niechciane dziecko?

Gość iza po 30 ,/
tez sie czulam dumna :) chcialabym to poczuc raz jeszcze

Gość 20 złociszów
lać to mozesz sobie swojemu kochasiowi do buzi,stary pojebie,jak nie masz nic ciekawgo do roboty to idz do śniegu