Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość z koziej upy traba

dlaczego u ginekologa na poczekali wszystkie ciezarowki sa takie dumne

Polecane posty

Aktywny babsztyl - właśnie NIEKTÓRYM

Ada - a nie przyszło Ci do tego małego móżdżku, że właśnie pierwszy trymestr jest przeważnie najcięższy? To, że nie widać brzucha nie oznacza, że nie czuć ciąży :o Pierwsze trzy miesiące bardzo często przynoszą okropne bóle brzucha, miednicy, pachwin, kręgosłupa, nudności, wymioty kilka razy dziennie CODZIENNIE, bóle głowy, zawroty głowy, osłabienie, uderzenia gorąca, poczucie niepokoju? Na jakiej podstawie twierdzisz, że dziewczyny bez przyczyny zachowują się tak, jakby każde pierwszeństwo im się należało? Chętnie zobaczyłabym cię w takim właśnie stanie jak wspaniałomyślnie ustępujesz miejsca staruszce w tramwaju albo skaczesz jak kozica w pracy między biurkami. No ale żeby to pojąć trzeba mieć chociaż minimalne pojęcie o tym, jakim stanem może być ciąża.

majonez kielecki - przecież w mojej pierwszej odp. stwierdziłam że zdarza się to czasami a teraz podkreśliłam że niektóre naprawdę cierpią a inne poprostu udają może źle się wyraziłam, domyślam się że w takim stanie nie raz może być ciężko, ale niektóre kobiety poprostu udają.

I żeby znowu mnie źle nie zrozumiano w mojej wcześniejszej odp. chce znowu podkreślić że tylko niektóre kobiety na początku udają, bo później to ciężko jest raczej wszystkim.

Gość 20 złociszów
jeszcze kapitanem sie matoł okrzyknął:-D

Ah, w takim razie przepraszam - źle Cię zrozumiałam. Ja w pierwszej ciąży pracowałam do 9 miesiąca, świetnie się czułam, 3 dni przed porodem jeszcze porządkowałam faktury w firmie :D A teraz - 4 miesiąc i mam już szczerze dosyć, od początku czuję się fatalnie i nie wiem jak przetrwam jeszcze prawie pół roku, płakać mi się chce na samą myśl. Bywa różnie. Ale zamieniłabym się chętnie z tymi, co dobrze się czują, a udają :o A swoją drogą to tak jak w tym żarcie: w pierwszej ciąży kupujesz ubrania ciążowe jak tylko potwierdzisz II kreski u ginekologa, w drugiej nosisz zwykłe ubrania tak długo, jak tylko się da, a w trzeciej twoje ciążowe ubrania stają się twoimi zwykłymi :D

majonez kielecki- nic się nie stało :)

Gość czarna obżydliwa dziewucho
:-D akurat ona czuje sie bardzo dobrze, nie ma mdłości, ani wymiotów, nic nie czuje. A czy się cieszy? :-D o tak bardzo sie cieszy. Mieszkała z facetem 5 lat, rozstali się, poznała innego i wciągu 3 tygodniu znajomosci zaszłą w ciążę! :-D NO SZCZYT SZCZĘSCIA po prostu :-Da chodzi dumna jak paw :-D idiotka!

Gość 20 złociszów
wiekszość z nich tak pozoruje szczęście,bo nie maja innego wyjścia,chciała pokazać kolesiowi,ze jeszcze ktoś ją chciał,a najwiekszą krzywdę zrobiła tak na prawde sobie

tez bede chodzic dumna i bede sie cholernie cieszyc z powodu ciazy i rosnacego ciazowego brzucha - pojde na sesje fotograficzna, odlew brzucha z ostatniego miesiaca sobie zrobie na pamiatke itd. o o kobiety ciezarne nie sa atrakcyjne tylko dla swoich partnerow, znam sporo facetow ktorym slinka leci na widok zadbanej ciezarnej kobiety o o Ciaza to z pewnoscia piekny okres w zyciu, w koncu to czas oczekiwania na dziecko - owoc milosci obojga partnerow o o jezeli dla Was to takie obrzydliwe to ja nie mam pytan

no dobra, nawet jeśli to skąd w TOBIE tyle nienawiści? co Cię to tak obchodzi? jej sprawa no chyba, że jej zazdrościsz? :)

Więc tak jak wszyscy pewnie wiedzą coś mi się zacina i muszę pisać żeby zobaczyć inne opinie.

Gość 20 złociszów
tu chodzi tylko i wyłacznie o panie,które czynia z tej przypadłości straszne ajwaj

Tak, tak pisze znowu z tego samego powodu, przez pierwsze pół godziny nie było problemów a teraz znowu się zacina - mam dość!

Gość czarna obżydliwa dziewucho
babsztyl do mnie pisałaś? jak do mnie to napiszę, ze nie obchodzi mnie to, po rpostu wypowiedziałam siew temacie, o cyzm miałam pisać ? o trawie pokrytej śniegiem? czy moze o rządach PO? skoro temat był o ciązach :-O i tak, oczywiście nieziemsko jej wręcz zazdroszczę, każdego wieczora wyję z tej zazdrości do księżyca :-D :-P

Gość sa po prostu szzczesliwe,
"zawartośc swojego brzucha", kto doswiadczyl, ten wie, jakie to uczucie