Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

*BLE BLE*

na to wyglada ze kobiety maja chorendalne wymagania jesli chodzi o wyglad !!!

Polecane posty

Gość Ju..........
Ble, im bardziej ktoś wybrzydza tym dłużej pozostaje sam :) Ty też pewnie chciałbyś mieć ładną pannę, miłą, inteligentną, gospodarną, dobrą itp, czyż nie? Ale z jaką w końcu będziesz to już zupełnie inna historia;)

Spójrzmy prawdzie w oczy, większość babskich wymagań to wymagania z netu, gdzie laski wypisują bzdety fantazjując, że są tak zajebiste że kolo o wyglądzie Stathama i fortunie Gatesa na nie poleci. W rzeczywistości nawet ładne kobitki nie mają aż tak wygórowanych wymagań jak się im przypisuje. Wiem, że zaraz mnie zjadą, że się wymądrzam, ale spróbujcie coś zdziałać w realu a nie przez neta a zobaczycie, że nie jest tak źle.

frodo i tak uwazam ze maja duzo wieksze wymagania niz na to zasluguja

Gość lovemetender
Co ty gadasz. jak widze moje kolezanki na nk to mi sie smiac chce. Pamietam jakie to byly paniusie wybredne ale pokonczyly z facetami z lysa pala w wieku 30 lat , brzuchem , wasem, twarz okragla i sina jak ziemniak...no naprawde nic specjalnego .

Gość auto po prostu
.

"ale pokonczyly z facetami z lysa pala w wieku 30 lat , brzuchem , wasem, twarz okragla i sina jak ziemniak...no naprawde nic specjalnego ." x no proszę, a ja sam choć też mam łysą pałę, brzuch, twarz okrągłą i siną jak ziemniak. może powinienem sobie wąsa zapuścić? :D

Gość lovemetender
Ale ty rzynajmniej jestes autoroniczny, co w wielu przypadkach odzwierciedla wysoki poziom intelligencji. A co zrobisz w przypaku brzydala , ktory uwaza sie za Brada Pita i do tego jego zona podziela taka wlasnie opinie? przeciez,a jak byla mloda to jej standardy pieknosci byly diametralnie przeciwne?