Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość przyszla mloda mama20

wlasnie sie dowiedzialam- jestem w ciazy:-)

Polecane posty

mama 30 lat, dziekuje za wsparcie:-) Ja tez uwazam,ze to nie koniec swiata,teraz juz wiem,ze bede musiala zrezygnowac z wielu rzeczy ale nie przeraza mnie to. Bede starala sie byc jak najlepsza mama:-) zycze wiec powodzenia i 3 mam kciuki :*

Mama dwulatka z tym body i zdjeciem super pomysl:-) chyba wlasnie tak zrobie:-) oj chcialabym widziec juz jego reakcje:-) oo to w takim razie tez 3mam kciuki :* a za pierwszym razem w jaki sposob sie dowiedział? :-)

Grmr dziekuje:-)

A jeśli stwierdziłabym, że jednak nie chcę tego dziecka to gdzie i za ile oraz do którego tygodnia ciąży mogę usunąć tę ciążę? Niby jestem szczęśliwa i chcę tego dziecka, ale muszę przyznać, że jestem trochę w szoku i nie dotarło do mnie do końca to co się teraz dzieje w moim życiu.

Gość alledrogo.pl
ha ha gorzej jak facet sie nie ucieszy :D wciskał ci kit póki dawałas pizdy :D

Gość lakier do paznokci24
Kochana gratulacje i nie przejmuj sie tymi furiatkamj,pewno same nie maja dzieci i sie wyzywaja. Nie ma nic piekniejszego jak widok swojego ukochanego dziecka.ps jaurodzilam majac niecale 18. Nie zalowalam nigdy:-)

Ten wyzej to bezczelny podszyw. Ja chce tego dziecka,bardzo. Hmm napewno sie ucieszy:-) juz dawno mowil jak bardzo chcialby byc tata, to nie ten typ ktory tylko zalicza i odchodzi.

Gość mama dwulatka
Ja zartowalam z tym drugim dzieckiem. Mam juz dosyc,depresja i te sprawy. Chyba pierwsze oddam do adopcji. Najlepiej obwiaz mu kut**a wstazka i powiedz ze sie spisal na medal :D

Gość nbvy67ujhgb
kibelka zastanów sie co ty piszesz!!! przyszła młoda mama20 gratuluje :) nie daj się tym złośliwościom dbaj o siebie i maleństwo wszystkiego dobrego:)

Gość melanieee
Kibelka ty jakas nienormalna jestes!!!! Lecz sie!!!! A autorce zycze wszystkiego najlepszego i zadowolenia z malenstwa:-) powodzenia.

Gość aj love it :p
Ja tez jestem w ciazy 5 mc, tyle,ze jestem rok starsza. Tez nie pracuje,studiuje i jakos wszystko sie uklada.rodzina mnie wspiera nie mowiac juz o narzeczonym. Bedzie dobrze:-) ps jak chcesz rodzic?

Gość jgcdfh
Nic sie nie martw:-) bedzie dobrze:-)

kurcze czy wiek jest wazny jesli sie chce dziecka i sie ciesza onoje partnerowie czego wiecej trzeba a wiec gratuluje i trzymam kciuki aby wszystko dobrze poszlo

Gość ciekafskaa
Masz juz wybrane imie? :-)

Gość carbon...
Mam takie koleżanki w pracy co to tak korzystały z uroków młodości bo na dziecko jeszcze czas, bo za młode. A teraz po trzydziestce i lament bo w ciążę zajść nie mogą. Lepiej mieć wcześniej dziecko, ale mieć, niż potem nie mieć wcale.

Gość mama dwulatka
Wczesniejszy wpis to nie ja. Chce miec drugie i bedziemy sie starac ale latem bo nie chce rodzic zima :) podszywy sa beznadziejne... O pierwszym powiedzial sie tal normalnie :) ale z drugim jak bede to zrobie wlasnie z bodami niespodzianke :) juz mamy imiona wybrane dla chlopca i dziewczynki jak sie uda ;)

Gość gratulacje dla autorki
:) sama jestem w ciąży natomiast gadanie kiedy jest odpowiedni czas na dziecko jest bez sensu, chyba to każda kobieta sama powinna decydowac, nieważne czy ma 20, czy 30 lat a decydowac się na dziecko tylko dlatego, że za chwilę go moge nie mieć jest najgłupszą motywacją o jakiej słyszałam może koleżanki nie chciały miec dzieci, bo tego nie czuły - rozumiem, że miały urodzić, a później nie wiem dziecko zaniedbywac, albo oddac ? a może to nie był ten partner ? natomiast co do Ciebie autorko, nie przejmuj się gadaniem - choć to zawsze będzie - jeśli jestes szczęsliwa i odpowiedzialna - to najważniejsze :) powodzenia

Gość ja nie moge zenada
gratylacje?? to chyba jakis zart dziecko w wieku 20 lat sama jestes jeszcze dziecko a pozniej bedziesz mowic ze ty chcesz na dyskoteke bo tobie od zycia tez sie cos nalezy a poza tym wykształcenie masz jakies?? a moze twoj misio ma?? i ma dobra prace?? załoane glupia wpadka ktore zrujnuje ci zycie bedziesz sie poxniej zastanawiac czy kupic dziecku buty czy sobie jak tylko misio bedzie pracował zal mi ciebie

Gość wydaje mi sie ze z
nie ma znaczenia ile matka ma lat. tu nie am reguly owszem ja sama zdecydowałam sie na dziecko po studiach jak juz pracowalam kilka lat z podobnych wzgledow, wiadomo, niealeznosc, odpowiedzialnośc itp ale mam kolezanke, ktora "wpadla " w wieku 17 lat, dzisiaj jest matka dwojki dzieci, ma tego samego meza, tworza fajna zgrana rodzine, maja niezla prace dla odmiany kolezanka ktora wyszla za maz w wieku 25 , w wieku 26 pierwsze dziecko, w wieku 27 pierwszy kochanek, balangi, oszukiwanie meza, ii w wieku lat 29 juz po rozwodzie, choc maz chcial jej wybaczyc jesli sie zmieni, no ale ona juz byla w ciazy z kochankiem... ani z niej zona, ani matka, a wiek nie ma nic do tego

Gość aaa nadmienie jeszcze
iz w miedzyczasie wybudowali dom, ona byla wyksztalcona i co z tego? dziecko nie ma ojca, tylko kochanka... a ona swoje balangi....

Ja tez uwazam,ze wiek nie ma nic do tego...owszem wolalabym miec to dziecko po studiach ale stalo sie..teraz musze troche inaczej wszystko zaplanoeac ale i tak jestem szczesliwa:-) ....mam wyksztalcenie srednie,ukonczylam liceum profilowane a moj facet ma licencjata, potem przerwal nauke bo udalo mu sie dostac do b.dobrej,panstwowej pracy...juz za 3 godzinki dowie sie,ze bedzie tata:-)

Gość daj znac jak zareagowal
powodzenia i niczym się nie przejmuj :)

Witajcie dziewczyny. Kupilam niebieskie body " kocham mojego tatusia" i dałam zdjęcie z USG. ładnie zapakowalam i dalam mojemu mężczyznie. Gdy do mnie przyszedł a ja z szafy wyciagnelam ''prezent'' byl zaskoczony z jakiej okazji itp ;) Jego mina gdy rozpakowal była bezcenna. Najpierw zaniemowil a zaraz po tym podszedl zabral mnie na ręce, mocno przytulił i z łzami w oczach powiedział,ze jest najszczęśliwszym facetem na świecie. Potem przez godzinę mowił jak bardzo mnie kocha i jak bardzo sie cieszy z naszego malenstwa. Niedawno poszedl do domu i od tego czasu napisal chyba z 15 smsow. Teraz plannujemy wspolne mieszkanie i myślimy o tym jak poinformować rodziców ;) Dziękuję wam za wsparcie, jesteście kochane.

Gość mama dwulatka
Wzruszylam sie :) ciesze sie ze pomiglam z pomyslem na prezent :) gratuluje z calego serca :) mojemu tez tak powiem jak bede w ciazy :)

Gość aj love it :p
Jak slodko:-) jeszcze raz gratulacje. Pozdrawiam Jowita.

Gość kreskoweczka
Jejuu jakie kochane musialy byc te body;) widac,ze facet naprawde zadowolony.kochana gratulacje i powodzenia,teraz juz waszej trojce ;) jakie imiona planujecie? :-)

Gość ja mam bardzo duze
ja urodzilam w wieku 20 lat, dziś mam 33, syn 13 i nie uwazam,że coś mnie w zyciu ominęło, studia skonczylam, super pracę mam, dziecko odchowane, ja mloda i czas na wszystko, tak wiec nie ma co sie martwić, gratuluje i powodzenia, dbaj o siebie i maluszka w brzuszku:)

Gość dontudare
Powodzenia i dużo zdrówka dla Ciebie i dziecka :) Przede wszystkim unikaj takich otwartych forów jak to, po co masz się denerwować. Ja z dziewczynami, z którymi miałyśmy podobny termin porodu założyłyśmy zamknięte forum, cisza i spokój :D Ps. Do wszystkich hejterów....Czy Wy wszyscy w tym popieprzonym kraju myślicie, że trzeba skończyć studia żeby być kimś? Właśnie dlatego brakuje nam ludzi z fachem, za to mamy mnóstwo bezrobotnych socjologo-ekonomisto-marketingowców. Pseudo wiedza o pseudo życiu. Dajcie dziewczynie spokój, jak będzie potrzebować to skończy studia zaoczne.

wyskrobię się jutro jade do Dusseldorfu