Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość przyszla mloda mama20

wlasnie sie dowiedzialam- jestem w ciazy:-)

Polecane posty

W zwiazku z powyzszym chcialabym kobietki abyscie doradzily mi jak o siebie dbac,jakie badania robic,co jesc itp. Dodam,ze troche sie boje i poki co jestem w szoku,przyjemnym szoku,ze zostane mama choc mam dopiero 20 lat. Juz nie moge sie doczekac az powiem o tym mojemu mezczyznie:-) ale to dopiero jutro...:( nie chce przez telefon.

Gość Andzia91
to początek końca twoje życia, jedyne co cię jeszcze czeka w życiu to zasrane pampersy 🖐️ moje kondolencje :classic_cool:

Gość aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaas
nastepna :-O ja pierdolę :-O a za 1,5roku założysz tu temat, ze facet cię nie sznauje, ze nie masz szkoły ani pieniedzy, Twój misio cię wyzywa, a dziecko ryczy i nie wiesz co robić, ze nie tak wyobrazałas obie swoje życie :-O masz stałoą pracę? z czego bedziesz utrzymywać dziecko?

Gość mama dwulatka
Gratuluje :) przede wszystkim sie nie denerwuj! :)

Gość kjkjkojos,cspdofkr
Ja urodziłam dziecko mając 19 lat,dziś mam 27 i widze jak wiele mnie ominęło przez wczesne macierzyństwo... Ale gratuluje;) wszystkie badania zleci ci ginekolog,nie przemęczaj się i najważniejsze nie denerwuj się:) powodzenia

Gość mama dwulatka
Mnie dziecko byc moze uratowalo. Bo gdyby nie ciaza moglabym zle skonczyc... Zaczynalo sie malo ciekawe towarzystwo...

Gość kmkmkkjjjjjj
Gratulacje ;) badania zaleci Ci lekarz, nic sie nie martw. Kup kwas foliowy i łykaj codziennie;)

Gość mamwszystkocopowinnam
20 lat i już ciąża :O Co osiągnęłaś? Masz WŁASNE mieszkanie? Pracę? Studia skończone? Pieniądze masz, czy fagas przynosi? Lecisz już na zwolnienie? :D Miłego życia, krowo rozpłodowa, pasożycie państwowy. Pożegnaj się z urodą, o ile kiedykolwiek ją miałaś

Gość mama dwulatka
Co za ludzie :/ macie tak zasrane zycie ze wyzywacie sie na innych za wlasne niepowodzenia?

Boze ale znieczulica panuje wsrod ludzi... ;/ nie znacie a oceniacie,nie taki e bylo glowne zalozenie mojego tematu... ale jezeli tak was to interesuje odpowiem, nie pracuje ale nie pochodze z biednej rodziny i wiem,ze moge liczyc na ich wsparcie takze materialne,z facetem jestem 3,5 roku ma dobra prace i wiadomosc o dziecku napewno go ucieszy (ma 26 lat) bo niejednokrotnie rozmawialismy na ten temat. Czy zniszcze sobie zycie? Nie sadze. Nie traktuje dziecka jako 5 kolo u wozu...

Gość dzorzdżina
czyli liczysz że starzy cie będa utrzymywac i pewnie fagas też skorzysta z kasy twoich rodziców jakoś każda laska z wpadką twierdzi na forum że ma ustawionych rodziców którzy pomogą znamy ta śpiewkę widzisz wszystko takie cudowne a beczący dziecior po nocach, brak forsy i twój facet flirtujący z innym laskami będzie szukał młodej suczki bo sie jeszcze nie wyszalał tępa idiotko bujdy na resorach naiwniaczek , myślisz że dzieciak to słodka zabawka ach och, oczywiście rodzice milionerzy ci pomogą a twój facet starsznie cie kocha a ty nie potrzebujesz imprez i zabaw bo jestes domatorka i lubisz dzieci codziennie to czytam

Gość jhfdgbjk
Ja urodzilam majac 21. Bylo ciezko ale dalismy rade. Milosc dziecka wynagradza cale zlo. Bedzie dobrze,nie przejmuj sie opiniami poprzedniczek,choc takie to trudno kobieta nazwac...

Skoro powiedzialam 'a'' musze powiedziec ''b''. Wiec co powinnam zrobic twoim zdaniem? Aborcja? Wybacz ale zostalysmy inaczej wychowane,ja biore odpowiedzialnosc za to co sie stalo a nie chce uniknac 'problemu'. Nie sa milionerami ale dobrze zarabiaja. Przeciez majac dziecko tez mozna wyjsc ze znajomymi...kwestia dogadania sie...

Gość ale z was debileeeeee
Ja miałam 21 lat jak w ciąże zaszłam i wtedy już pracowałam, wynajmowaliśmy mieszkanie z narzeczonym i grosza od rodziców nie dostaliśmy a nawet nikt mi nie pomagał przy opiece z babć. Tak więc nie ładujcie wszystkich do jednego wora bo jak widać nie każdy 20 latek siedzi na utrzymaniu rodziców :o A i finansowo staliśmy dobrze

Gość dzorzdżina
wystawiać doope facetowi do ruchania bo rodzice utrzymają dziecko które ewentualnie będę miała, żałosne

Gość dzorzdżina
ale z was debileeeeee - a nie widzisz debilko że ona sama napisała że ma zamożnych rodziców i może na nich liczyć ? myśl tępa gnido

gratulacje:) najbardzoiej rozbawily mnie komentarze typu-za panstwowe pieniadze bedziesz zyla? a nawet gdyby to bardzo dobrze:P cos nam sie od panstwa nalezy1 zdzierac z panstwa ile wlezie takie moje zdanie!!!:)

Gość mama dwulatka
Doklanie. Dziecko nie przekresla rozrywek. Chyba ze dla kogos rozrywka sa dzikie pijanskie imprezy na ktorych wszscy bzykaja kpgp popadnie wtedy dziecko bedzie nie mala przeszkoda. Jesli jednak ktos chce.dziecka i ma jak je wychowac to co w tym zlego? Pelnoletnia.jest do cholery

Nie rodzice beda utrzymywac, na ich pomoc moge liczyc w razie potrzeby... teraz musi wykazac sie facet.

Gość aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaas
cieszysz sie, bo jeszcze zupełnie życia nie znasz :-D

Ja nie jestem 'imprezowym' typem, wiadomo jako mloda osoba czasem ide do klubu ale wszystko w granicach zdrowego rozsadku.... w tym momencie gdy sobie mysle o dziecku i mialabym dokonac wyboru czy impreza czy wieczor z facetem,dzieckiem wybralabym opcje nr 2.. kazdy jest inny,dla jednego bylby to koniec swiata a dla mnie poczatek czegos nowego.

Gość mama dwulatka
Zgadzam sie. Poczatek czegos nowego. Nie przejmuj sie opiniami wrednych ludzi ktorzy nir wiedzac nic mysla ze wiedza najlepiej. Jak chcesz o tym powiedziec facetowi? Jakis pomysl oryginalny czy tak po prostu? :)

Myslalam aby dac mu na walentynki zdjecie z usg ale nie wytrxymam tyle,musze mu wczesniej powiedziec:-) moze kupie malutkie buciki i zapytam czy wie kto bedxie je nosil:-) moze masz jakis inny pomysl? Chcialsbym aby ten moment gdy sie dowie byl wyjatkowy,magiczny.

Gość kibelka
nie ciesz się zabardzo w szklanej kuli ujrzałam że towje dziecko będzie kaleką!

Kibelka zacytuje kogos z forum, 'Twoja mama musiala zjesc duzo sniegu skoro urodzila takiego balwana''....

Gość kibelka
przyszla mloda mama20 ty za to urodzisz kalekie dziecko :( straszna tragedia ale cóż co począć

Gość mama 30 lat
gratulacje, fajnie ze sie cieszysz, ja synka urodzilam w wieku 25 lat, 3 lata po slubie,zaluje ze nie od razu po slubie:) , bo fajnie jest byc mloda mamuska, pomysl za 10 lat dziecko bedzie juz samodzielne itp , a ty dop bedziesz miala 30 :) ja wlasnie rozpoczynam z mezem starania o 2 dziecko, maly ma juz 5 lat, ja 30, a mąz 35, wiec najwyzszy czas zycze, szczescia ,powodzenia nie przejmuj sie zaistnikami, ja juz jestem mama, i gdyby syna np kiedys wpadl w 20 roku zycia, nie martwilabym sie, bo jakim nieszczesciem moze byc dziecko? od tego sa rodzice /madrzy rodzice,zeby pomoc dzieciom i wnukom moja siostra w wieku 19 lat urodzila blizniaki, pomagami im szyscy a dzieciaki sa naszymi skarbami,ich mama jeszcze sie uczy, nikt nigdy nie zalowal,ze sa na tym swiecie :) badania zleci ci lekarz

Kibelka. Gorsze od Ciebie napewno nie bedzie. Nie dam sie zabic Twoja gorycza.

Gość mama dwulatka
Niektorzy sa naprawde tepi... Coz poradzisz. Moze zazdroszcza szczescia :) moj bardzo che miec juz drugie i tez sie zastanawialam jak mu powiem gdy sie uda... Pomysl z bucikami fajny :) ale zdj usc jeszcze lepsze :) nie czekaj na walentynki. Daj mu prezent od tak :) moze jakies body z napisem dotyczacym taty? Tylko takie zeby pasowalo do chlopca i dziewczynki :) jakbys mu takie body dala zapakowane i zdj usg? A walentynki osobno?

Gość grmr
jezu dziewczyny mialyscie/macie jakies problemy w domu? kobieta sie cieszy ze jest w ciazy a wy zezicie jak stare baby pod kosciolem... zazdroscicie ze ma kase od rodzicow i kochajacego pracujacego mezczyzne a zarowno ci pierwsi jak i partner daje jej wsparcie? ludzka zawisc nie zna granic ;p odemnie serdeczne gratulacje i dbaj o siebie! :)