Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pankafanka

Tabletki na przytycie!!! ktos wie???

Polecane posty

Gość pankafanka

witam mam pytanie czy ktos wie czy mozna kupic jakies tabletki na przytycie a miedzy innymi na zwolnienie przemiany materii ? jem ale nie tyje:( mam 24 lata i waze 45kg przy wzroscie 163cm. mam spora niedowage ale nie jestem na nic chora robilam wszystkie badania i nic nie wykazaly chyba po prostu co zjem moment spalam i nie da rady przytyc a bardzo bym chciala :( za pol roku mam slub a ja wygladam jak anoreksja :/ dziewczyny pomozcie!!!!

Gość pankafanka
ehh duzo by pisac bo co dziennie jem inaczej:/ rano platki z mlekiem lub kanapki w poludnie obiad zazwyczaj ziemniaki z miesiem plus salatka popoludniu jakas zupa do tego kanapki no i wieczorkiem cos w stylu kebaba lub kurczak do tego o 22.00-23.00 chipsy -paluszki -lub cos slodkiego czasami nawet budze sie w nocy i podjadam cos slodkiego lub robie sobie kanapke i tak jestem chuda i nie tyje ani kg mam tak od dziecka.. co ja mam zrobic zeby przytyc:( ludzie patrza na mnie jak na jakas chora :/ albo pytaja czemu ja nie jem nic :/

Gość tojesttototo
pij olej i oliwe

Gość pankafanka
mam chyba za szybka przemiane materii tak sie czasami zdarza ze ludzie jedza a nie tyja bo co zjedza to zaraz spalaja:/ ja chyba jestem jedna z nich bo innego wytlumaczenia nie widzie :/ byc zdrowym a wygladac jak anoreksja :/:/ ehhh :(

Gość tojesttototo
sraj raz w tygodniu

Gość tojesttototo
sraj raz w tygodniu

Gość pankafanka
nic na mnie nie pasuje ciuchy kupuje dla dzieci bo nie ma mojego rozmiaru w damskich :( dziwie sie ze moj przyszly maz mnie chce ehh :( jak mozna kochac taka anorektyczke jak ja :(

Gość pankafanka
jestem zalamana nie wiem co ja mam juz zrobic zeby przytyc:(

Gość parararam
pankafanka doskonale Cie rozumiem ja tez od dziecka jestem chuda. Slub za rok i tez nie wiem jak mam sie doprowadzic w tym czasie do 'normalnego' wygladu skoro przez tyle lat mi sie nie udalo... Do tej pory udawalo mi sie przytyc pare kg jedynie na peritolu, jednak po jego odstawieniu waga wracala do swojej 'normy'. nie wiem co Ci poradzic bo sama tez nie daje sobie rady z tym problemem ehh

Gość esia lat 3[życzliwa]
sterydy głupia kurrwo i nie dziękuj

Gość pankafanka
a co to jest ten peridol?????? co do sterydow to nie mam zamiaru dziekowac heh chyba bym musiala na leb upasc!!!! nie dosc ze bym wygladala wtedy jak babochlop to jeszcze mózg by mi zrylo nie zle!!!