Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Dumny z siebie :)

Wykorzystałem swoją "dziewczynę" i ją zostawiłem :)

Polecane posty

Chodziłem z dziewczyną (ma 16 lat a ja 21 )ponad miesiąc , bardzo była mną zauroczona tylko nie spieszyło się do seksu . Więc po tym miesiącu powiedziałem jej że mam już swoje lata i nie chce już z nią być gdyż wolę dziewczynę która będzie na to gotowa a nie będę czekać , Przesadziłem jak może zareagować i wszystko poszło po mojej myśli . Rozdziewiczyłem gówniare a po tygodniu i tak ją zostawiłem bo choć bardzo ładna to głupiutka jeszcze :) jestem z siebie bardzo dumny choć z drugiej strony jakby na to spojrzeć to nie jest to jakiś powód by chwalić się, inaczej by było gdyby to była jakaś inteligentna dziewczyna w moim wielu . Wtedy był by to duży sukces. Lecz lecę razem ze słowami piosenki "cieszmy się z małych rzeczy bo wzór na szczęście w nich zapisany jest" :D nie szkoda mi małolaty bo gdyby była mądra to by nie dała mi dupy ! :) Ah te dzieci :)

Gość tojesttototo
teraz siedzisz na babskim forum i sie wypłakujesz cymbale

Co myślicie o takich dziewczynach ? :)

i cytujesz tanie teksty z piosenek dla bab:D i w sumie to żeś Ty skurwiel i tak jej nie nauczy niczego pewnie znając życie:(

Haha nie bój się , na forum żadnej nie wykorzystam :D:)

Tak serio to jestem bezrobotnym prawikiem na babskim forum siedzący tu całymi dniami, bo normalny mężczyzna nie miałby potrzeby pisania na babskim forum :classic_cool:

Whedif Daj buziaka i przepros za te wyzwiska :)

Jak widzę nabraliście się na moje tanie prowo :D Ale pomyślcie laski, który prawdziwy facet siedziałaby na babskim forum i gadał z babami?

Gość Lara Kroft
Gdzie są matki, żeby tym gówniarom wpajać zasady.

Gość 21 lat - faktycznie dojrzaly
wiek ;) Naiwna laska, ale coz, ty nie lepszy, glupi skurwiel.

Gość Huszu
co z ciebie za facet :O pamiętaj karma powraca uważaj żeby ciebie jakiś gej w krzaki nie wciągną jesteś cymbałem bo dziewczyna cię kochała i naiwnie zaufała nie masz prawa się nazywać mężczyzną bo jesteś zwykłym śmieciem ale fakt głupio laska postąpiła

Choć nie przeczę, że moim marzeniem jest móc się pokurwić , ale chętnie ze starszymi doświadczonymi panami czy są tu tacy :classic_cool: jestem pasywny :classic_cool:

Gość 21 lat - faktycznie dojrzaly
Takich pojebow nie brakuje nawet jesli to prowokacja ;)

Dumny z siebie :) - nie wiem ile to dla Ciebie znaczy ale splunęłam na Twojego posta:) oboje jesteście beznadziejni, usiąść i płakać.

A Ty podszywie podnieś tor lotu bo już dziobem humus ryjesz :D

Teraz czaję się na pewną 14 - latkę :classic_cool: ale jestem boski, co :D

Gość Dumny z siebie :).
Podszyw nie chce starszej na musiał bym się wznieść na wyżyny aby taką oczarować :) wolę iść na łatwizne i brać się za te młode , bo nie trzeba się zbytnio wysilać :D co do tego czy jestem poważny ? To raczej nie , choć umie takiego zgrywać. Może i chciałem to powtórzyć ale po co pchać się w to bagno , jeszcze bym nie wyszedł :)

Whedif pluj dalej , tylko Daj adres to śliniaczek wyśle :D

Co już nikt nie gada ze mną? Jaką historię mam wymyślić żeby się ktoś mną zainteresował :(

Opowiem wam w takim razie moją historię z dzieciństwa. W klasie się ze mnie zawsze śmiali, nie miałem kolegów, tylko jedną koleżankę, której płaciłem by choć kilka minut ze mną pogadała. Ona nazywała mnie swoją natrętną psiapsiółą. Poleciła mi to forum i tak oto znalazłem się na forum dla kobiet. Czy tą historią ktoś się zainteresuje?

Nie ma nikogo na poziomie do rozmowy na ten temat ? :)

Bili mnie koledzy :( Mówili na mnie ciota jak się w szkole dowiedzieli, że przesiaduję na babskim forum zmiast grać w piłkę :(

Ale trochę zabawny jestem, mimo że sam reprezentuję mega niski poziom, wymagam by rozmawiali ze mną ludzie na poziomie :) Śmieszny jestem, co nie :) Co sądzicie o mnie

Podszyw nabrał ziemi w gębę i odbił się na pół metra tym samym osiągając apogeum swoich możliwości :D:D niestety teraz już tylko spadek w dół przewiduje :) :D

Mama jest dumna ze mnie, że biorę z niej przykład i że wychowała mnie na tak wspaniałego człowieka :classic_cool:

No tak teraz to uderzyłeś w powierzchnie jak grom z jasnego nieba by teraz schować się w ziemi i jak kret wyjadać pełzające miejscowe dżdżownice :D Błahahaha :D

to że nikt nie napisał że 16-letnia dziewica to prowo to aż się zdziwiłam:D nie poznaje Was, kafeludki:D :classic_cool: autorze, szanowanie się nie zawsze zależy od wieku więc możesz się przejechać jeszcze

Whedif co powiesz na to żebym się na Tobie przejechał ? :) choć bardziej odpowiednie stwierdzenie było by że Ty na mnie :D

:O mylisz mnie z kimś, nigdzie nie pisałam że należę do ludzi, których miałbyś zaszczyt spotkać na swojej drodze, o kontaktach towarzysko-seksualnych nie wspominając