Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość polki -polkiii

prostytucja

Polecane posty

Gość wieczornie................
Wystarczy też wejść na jakis portal dla kobiet np. "pom.ponik" jakie oglupienie, ciagle tylko tematy typu: polykanie spermy, seks analny, czy wygląd cipki ma znaczenie :O TRAGEDIA, aż rzygac sie chce. coraz niższy poziom tego wszystkiego i wszystko sprowadzaja do seksu. a te CKM, playboye to juz w ogole ohyda, strasznie mnie to obrzydza, te wszystkie cycki, dupy wywalone, co w tym fajnego? kobieta powinna byc tajemnicą a nie taką dziwą co wszystko wywala w gazecie. sama jestem kobietą i boli mnie to, ze kobiety są teraz tak poniżane i w sumie same sobie szkodzą tak się zachowując, dając sobie robic tak prymitywne zdjęcia, godzic sie na takie cos, ja tego nigdy nie zrozumiem. sama brzydka nie jestem, mam wszystko na swoim miejscu ale za żadna kasę bym sie nie rozebrala w jakims magazynie bo to jest obrzydliwe po prostu.

Gość i dla tego rydzyk jest atakow
bo broni wartosci katolickich Katolik powinien mówić jasno NIE dla związków partnerskich, in-vitro, aborcji http://www.radiomaryja.pl/multimedia/katolik-powinien-mowic-jasno-nie-dla-zwiazkow-partnerskich-in-vitro-aborcji/ Polska będzie musiała zapłacić rocznie 1,5 mld euro do UE. Powód rząd Donalda Tuska nie realizował właściwej dyrektywy zaniżając standardy oczyszczania ścieków. unia daje i zabiera

Gość facio30latek
tez mnie to boli ze wiekszośc kobiet po prostu traktuje siebie jako towar a nie jak kobieta ,chce byc traktowana z jakims tam szacunkiem a tu znok no bo jak traktować towar !!!!! inaczej niz tylko jako cos co mozna sobie kupic czy wypożyczyć na jakis czas,małżeństwo jak ktos tu napisał jest zbawieniem taaaaaaaa nie jedna taka siedzi u faceta tylko i wyłącznie w kieszeni ,nie wszystkie ale większość ,i jak tu sie człowiek zwiazac ,a co do budreli to ja od 3 lat jak nie mam kobiety to nigdy w burdelu nie byłem i byłem wierny a dlaczego byłem bo w łózku było naprawde ok wiec i po co a chodzenie i płacenie to mimo wszystkie ponizenie dla faceta bo wole sobie ulzyc reką czasem niz isc na dziwki

Osz..to są jeszcze gorsze miejsca niż kafe? Dobrze że nie wchodziłam na pom ponika żadnego :) Szkoda nerw jak tak.Jest jeden super portal, zatoka , tam jest porządek i nie ma żadnych takich śmieciowych tematów.Kiedyś dawno byłam na wizażu, tam lepiej co prawda niż tu, ale tez nie wesolo. A była któraś z Was na Polki net? Masz rację wieczornie, ja tez bym się nie rozebrała w życiu dla jakiejś gazeciny, żeby obcy faceci się gapili i ślinili, brr. To ma być dla meża a nie dla obych "śliniaków".

facio 30-jaka tam większość kobiet. Chyba w tym momencie obrażasz kobiety. Liczyłeś wszystkie kobiety świata i znasz ich poglądy i życie? Już prędzej bym powiedziała że większość mężczyzn traktuje kobiety jak towar, a potem najlepsze chcą na zonę -ha dziewicy.To jak z tramwajami, jeden jechal w lewo, drugi w prawo, a trzeci za nimi ...;) Sami chcą wyprobowywać, ale na żonę szukają "nieruszoną".To jest dowcipne podejście :(

jedyne porządne fora to dla osób chorych psychicznie:) depresja, nerwica, fs, schizofrenia. kulturalna rozmowa o lekach, jak przetrwać kolejny dzień i takie tam:)

Gość to jest tak
polki -polkiii dobrze to ująłeś Jestem kobietą :) Choć sweet kwiatuszków nie mam

Tak mówisz Whedif ? Och kurcze ;) To ja "dociepnę" jeszcze portale katolickie, bo na tych dla nerwusków nie byłam, o ale są jeszcze fora medyczne-np commed, czy na gazeta pl,na boreliozowym jest spokojnie, tam też chorzy ludzie to im nie w głowie dokuczanie, naprawdę są tam mili ludzie

chorzy najlepsi:) wrażliwi i empatycznii. a takim orendżom na kafe w dupach się przewraca z dobrobytu:(

Też już to zauważyłam od dawna, że osoby które w życiu coś wycierpiały, nie będą nigdy celowo zadawać niepotrzebnego cierpienia innemu człowiekowi.

Gość facio30latek
Ojj juz tak sie nie obrazaj ,ale przyznaj ze jakies 78,9821% populacji kobiet ;PPP hahah a serio to większość ma takie poglądy jakie widzi w tv w gazetach itp, ciemna masa która robi to co im każą wielcy tego świata ,np weźmy modę dzis jest modny zielony no to większość kobiet widzę w zieleni są wyjątki ale zawsze zielony jest modny ,inny sezon modny czerwony to samo ,inny sezon spodnie jak by któras w nie narobiła ohydnie one wyglądają ale mimo wszystko kobiety je noszą i tak samo jest z inymi sferami życia przykre ale prawdziwe, a ta resztka jest po jakims tam filtrowaniu ok i czasem zdarzają sie naprawdę mega rodzynki ale to rzadkość ,a ja tam na zone dziwicy nie chce bo taka mnie zostwiła na miesiac bo chciał sie przekonac jak jest z innym dlatego wole odrazu nie dziwice ;)ale tez z małym przebiegiem bo sam duzego nie mam ale wieloletni z jedną ,a to ze wiekszosc facetów traktuje kobiety jak towar to zastanów sie dlaczego te kobiety tak sie dają traktowac to ja ci podpowiem majętność tego faceta, i myśl w głowie a co ja z tego moge miec, a jak facet puknie i zostawi to wtedy płacz i zgrzytanie zębów ale jak to sie mówi ładnie bogaty ciągnie do bogatego a biedny do biednego czytaj normalnego człowieka pracującego .

Gość fiolekmatolek
Moja kolezanka siedzi z facetem ciagle ja osmiesza przy znajomych, wypomina wszystko co jej dal, zartuje pzry wszystkich ze ona jet ze wsi, gdzie asfaltu nawt jeszcze nie widzieli , ze jest z biednej rodziny , ze to jego rodzina zaplacila za uroczystosc slubu, chrztu itp Jak ide ja odwiedzic to zawsze jestm bardzo napieta, modle sie zeby jej meza nie bylo w domu. Ona mowi, ze siedzi z nim dla dziecka, bo nie chce aby wychowywalo sie bez ojca i wmawia mi, ze ona jednak go kocha. Do pracy jakos ja nie ciagnie. Dziewczyna jest zawsze dobrze ubrana,chodzi do kosmetyczki, jezdzi na wakacje za granice, ma samochod no i jak wiekszosc by tu powiedziala swoja godnosc tez ma ...no bo przeciez w burdelu nie pracuje!!!! (ironicznie mowiac)

Gość facio30latek
ma to co chciała i taka prawda ,a to ze siedzi dla dziecka to sciema i to mega ,liczy sie kasa jak by jej nie miał to by musiała znalesc prace i pewnie juz by z nim nie była ,nie mam szacunku zadnego dla takich kobiet i szczerze pisząc to wiekszy szacunek mam to dziwki niz do takiej ""zony"""

Gość memento*
Whedif-cytuję :"ale nie przedstawiajmy tego jako normy o wyjdę za mąż, zaciążę i będę leżała brzuchem do góry. to skrajność" eh...to chyba jednak już norma: http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=5497377&start=90 poczytaj sobie jak 19latki celowo zachodzą w ciąże ze swoimi "chłopakami" wątpie,aby pracowały.... :/ a sporo ich jak na skrajność,prawda?:) pozdrawiam

Gość slave to loveee
Mam koleżankę prostytutkę i bardzo ją lubię i cenię, jest normalna dziewczyną, z reszta dziewczyny z którymi ona pracuje są również bardzo normalne, głównie studentki, nawet prawa. ja sama miałam sponsora i być może znowu sobie jakiegoś znajde. Nie mam nic przeciwko takiemu życiu. Proszę nie wciskajcie mi tych morałów o uczciwości, godnośći itp Z takimi tekstami idzcie pod sejm. Prawda jest brutalna, ludzie nie są uczciwi, ludzie myslą tylko o tym żeby się dobrze ustawić i jesli ktos mi powie że pieniądze nie są ważne to go wysmieje. Prawda jest taka że niewiele osób dostanie wymarzoną posade. Życie nie jest kolorowe. osobiście sama się zastanawiałam nad prostytucją (oczywiście nie taką uliczną tylko raczej coś typu dziewczyny na mieszkaniach) ostatecznie zrezygnowałam z tego pomysłu dlatego ze bałam się że to mogłoby sie wydać i narobiłabym wstydu sobie i rodzinie. ja nie mam nic przecwiko prostytucji ale niestety świadomość ludzi jest jaka jest i nic na to nie poradzę. Robi mi się słabo jak słysze teksty o tym że prostytutki nie mają godności, szacunku itp. znam wiele dziewczyn które wyszły za mąż za tepych facetów ale przy kasie, po czym zdradzają ich na prawo i na lewo. To jest ta godność i szacunek do siebie??

Gość facio30latek
DOkładnie jak piszesz ludzie nie są uczciwi i kazdy doi ile wlezie dla siebie ,i tez sie z tym zgadzam bo sam to przerabiałem kiedys jak nie miałem kasy ,i fakt jest wazna ale tez bez przesady i zalezy co iile masz na myzli,bo tak naprawde wszystkiego nie musisz miec w zyciu aby godnie zyc ...., Bo życie to nie film czy serial niestety ,ale czasem tez trzeba wybrać i dawanie dupy kazdemu tez nie jest oznaka szacunku do własnej osoby ,czy tez dawanie idiocie po slubie ,dla kilu złotych a ile jest takich przypadków ze taka zona prędzej czy później wylatuje bez kasy z takiego domu, szukajcie dziewczyny normalnych pracowitych i same takie bądzcie i bedzie dobrze nie bogato ale dobrze .

Gość slave to loveee
masz racje, w zyciu nie trzeba mieć wszystkiego. To nie jest tak że mialam sposnora żeby sobie latać po galeriach. Jestem empatyczna, pomagam biednym, bezdomnym psom itp. i wiele innych tego typu akcji. Nie wymagam od życia wiele, chce po prostu móc opłacić studia, chce raz do roku pojechac choćby nad polskie morze, chce jeść na obiad nie tylko zupe, mieszkanie tez trzeba za coś remontować - meble nie są niezniszczalne itp Skoro polaka nie stać na takie podstawy to o czym my mówimy? Jak mam uczuciwe pracować i jednoczesnie na to wszystko zarobić? Kiedyś koleżanka zapytała mnie czy nie brzydzilabym się sprzedawać własnego ciała, tego że wchodziło by we mnie mnóstwo facetów. Gdy kobieta sypia z setkami facetów ale robi to bo chce, nie za kase to ludzie mówią "to jej sprawa" ale gdyby już brała za to kase to by ją zlinczowali. Więc tak na prawde nie chodzi o fakt że miałabym w sobie mnóstwo fiutów tylko chodzi o to że brałabym za to kase, Dla mnie wierność, intymność, zdrada rodzi się w głowie a nie jest wynikiem "użycia narzadów". pozwolenie na włożenie sobie fiuta nie jest dla mnie zdrada czy coś w tym stylu. takiego seksu nie traktuje się jak aktu milości. To tak samo jakby powiedziec że masażystka też się sprzedaje. Ja po prostu nie odbieram tego w ten sposob jak każdy.

Gość Robertmusialik
W klasie byla taka jedna co w agencji pracowala. Jakos kazdy ja traktowal normalnie. To chyba zalezy od wychowania. W wieku 19 lat babcia , ktora ja wychowywala zmarla no i przeciez musiala jakos zyc. To juz chyba nikogo nie rusza, bo nawet dgy ja spotkalem na spotkaniu klasowym moja zona wiedzac o jej przeszlosci zaprosila ja na swoje imieniny. Troche bylem zaklopotany bo z zawodu jestem policjantem ale pozniej nawet nie myslalem o tym czym sie zajmowala. Dla mnie to byla i bedzie Kaska.

facio30latek Ojj juz tak sie nie obrazaj ,ale przyznaj ze jakies 78,9821% populacji kobiet .(..)większość ma takie poglądy jakie widzi w tv w gazetach itp, ciemna masa która robi to co im każą wielcy tego świata x Nie przyznam. Na jakiej podstawie tak twierdzisz? 2. wiekszosc facetów traktuje kobiety jak towar to zastanów sie dlaczego te kobiety tak sie dają traktowac to ja ci podpowiem majętność tego faceta, i myśl w głowie a co ja z tego moge miec, a jak facet puknie i zostawi to wtedy płacz i zgrzytanie zębów x Myślę że szukasz łatwych usprawiedliwien, to tak samo ja bym Ci mogla powiedzieć, że to dlatego kobiety traktują meżczyzn przedmiotowo bo oni na to pozwalają i cośtam cośtam.To są wymysły na usprawiedliwienie własnego egoizmu.Chcesz wiedzieć dlaczego meżczyzni zle traktuja kobiety? Bo sa egoistami.Bo nie potrafią kochac, szanować, zostali wychowani an paniczyków pomiatających innymi, i zawsze własne winy będa przypisywać kobietom.Stara prawda.Bzdury wypisujesz tutaj o kobietach, kompletne.No ale patrząc na kafe, co tutaj niektory dziewczyny (o ile to faktycznie dziewczyny...bo to nie jest powiedziane ;) piszą, to nawet sie nie dziwię.Tylko wiesz, jako dorosly czlowiek winienes wiedziec ze swiat sie nie konczy na kafeterii... I wiesz myślę że kobiety widząc to że facet nie umie być wierny, wtedy dopiero zaczynają być zgorzakniale i myśleć kategoriami, acha, no to skoro milosci i tak dac nie możesz to dawaj kasę....:( To jest smutne, ale sami na to"pracują"swoim zachowaniem faceci.Nie mowię że wszyscy, ale wielu...

" ludzie nie są uczciwi i kazdy doi ile wlezie dla siebie" x a ja się z tym nie zgadzam wcale".Kazdy-zawsze-wszyscy..." Jak to łatwo mówić...Dlaczego tak generalizujemy? To że iluś tam ludzi jest takich to nie znaczy ze każdy taki jest.Jest mnóstwo uczicwych ludzi, tylko że oni nie rzucają się w oczy. I tez myślę że w życiu nie trzba miec wszystkiego aby godnie żyć. Mnie tez nie stac na wyjazd na wakacje, no trudno.Zeby z tego powodu iść do pracy na mieszkaniówkę? Nie-nigdy.Tak to byłoby to samo, czy ma się sponsora, czy ma się po 30 klientów dziennie, czy ma się "meża"ktorego sie nie kocha, tylko sie go traktuje jakos sponsora. Ale nie można chyba oceniac jakiejś koleżanki w ten sposob, skad można wiedzieć czy ona tego męża kocha cz nie?Moze kocha, ale on ją zle traktuje...A ona jakaś jest ...ja wiem...bezradna czy bezwladna w tym.Nie wiem, ale nie osądzałabym tak od razu. 2 szukajcie dziewczyny normalnych pracowitych i same takie bądzcie i bedzie dobrze nie bogato ale dobrze " x O i to jest mądre zdanie.Podpisuję się pod nim.

Gość slave to loveee
a propos szkołyi "uczciwości i godności ludzkiej". Pamiętam taką sytuacje jak poszłam do nowego liceum. Byłam tam jak szara mysz, jedyna w klasie nie miałam telefonu komórkowego, wszyscy sie ze mnie nabijali. Nikogo nie obchodziło że jestem tak samo zabawna, inteligentna jak inni. W szkole nie liczy się jaki jestes tylko status Twój czy twoch rodziców. Nikogo nie obchodziła wtedy moja uczciwość. W końcu poznałam wtedy mojego sposnora, kupiłam sobie ten nieszczęsny telefon, kilka nowych ubrań. Nie musze chyba dodawać jak moje notowania w klasie wzrosły. Nie ma sie co dziwić że tyle studentek czy młodych kobiet zaczyna to praktykować - życie i ciągły wyscig szczurów je do tego zmusza. Chce Wam pokazac jak to wygląda z prespektywy młodego człowieka, nie myślisz wtedy o uczuciwości o tym że masz do siebie "szacunek" i się nie puszczasz, innych też nie obchodzi to czy to robisz czy nie. Obchodzi Cię to że śmieją się z Ciebie. Nie macie pojcia jak ciężko jest być klasowym odludkiem i zadne poczucie uczciwości tego nie zrekompensuje

Gość slave to loveee
nie wiem na jakim Ty swiecie żyjesz ale chyba nie na tym samym co ja. Problem nie lezy w lenistwie. jak w domu bida piszczy a musisz iść na studia i utrzymać siebie i opłacić te studia i jeszcze jakos życ to jest inna gadka. Co kupisz za te marne 1200zł? 480zł czesne, 120 bilet miesięczny, do tego dochodzą codzienne wydatki typu ksero notatek, nowa książka itp mieszkanie trzeba remontować, węgiel na zime kupić, do dentysty trzeba iść, ubrac się trzeba i skąd na to wszystko brac? co będziesz jeść? otwierasz lodówke a tam "uczciwość i godność" - tym się nie najesz. ponadto piszesz że są ludzie uczciwi i skromnie - szkoda że ja kur*** zawsze trafiam na tych pozostałych.

Mnie przeraza to, ze mlode 14-17 letnie dziewczyny zarabiaja cialem na luksusowe wydatki. Maja rodzicow, ktorzy przymykaja oczy i godza sie na nocne imprezowanie swoich dzieci. Jakie kobiety, matki, zony wyrosna z tych dziewczat, ktore nie maja zadnych zasad. Z czego beda zyly, skoro zamiast zdobywac wyksztalcenie, laza po nocnych klubach, pija i wsplzyja z przypadkowymi facetami ?

Gość facio30latek
slave to loveee czytam co piszesz i to jest masakra bo ja tez do szkoły chodziłem ale olewałem to czy mam czy nie mam po prostu nie trzymałem z takimi którzy na podstawie rzeczy ciulstwa myslą o mnie fajny lub nie fajny to chore,a co do tego ze szacunkiem sie nie najesz ok zgodze sie z tym, ale ja tez przerabiałem to ze nie było kasy biede itp i nie kradłem, tylko zeby w sciane i szukałem roboty a ze płacili mało to trudno ale zawsze jakies doswiadczenie zdobywałem ,remonty sam zostałem zmuszony robić , obecnie mam swoje M i sam wszystko w nim zrobiłem i nawet znajomi sa w szoku ze sie da tylko trzeba troche ruszyc głowa,a co do materiałów to jeżeli sie kupuje mądrze i nie najwyzszą półke to idzie tanio zrobic remont, piszesz 1200zł ja tez za tyle zyłem i musiałem sie utrzymac teraz mam troche wiecej ale tez bez przesady ,i wiesz co piszesz ze musisz opłacic studia dziewczyno jak mnie nie było stac na studia to poszłem do pracy i ich nie zrobiłem i juz nie mam zamiaru widząc ze po nich nic miec wiecej nie bede ,bo za duzo sie porobiło studentów a za mało ludzi pracujących którzy za niedługo beda w miejszosci i taki piekarz jak przyjdzie do domu i rzuci wypłatą na stół to nie wiem czy temu stołowi sie nogi nie rozjada .

Gość polki -polkiii
trafna wypowiedź w dyskusji "większość ma takie poglądy jakie widzi w tv w gazetach itp, ciemna masa która robi to co im każą wielcy tego świata" cieszę się, że temat wywarł jakieś emocje, a tak poza tym to jestem kobietą bo ktoś wcześniej pisał, ze mężczyzną:)

Gość ula kraków
moda i tyle ,moda na kur estwo zdrady swiming nagość , a durne otłumanione stado pędzi na oślep deptając swoje ja :D Dziękuję postoję i popatrzę .

Gość polki -polkiii
"Chcesz wiedzieć dlaczego meżczyzni zle traktuja kobiety? Bo sa egoistami.Bo nie potrafią kochac, szanować, zostali wychowani an paniczyków pomiatających innymi, i zawsze własne winy będa przypisywać kobietom"- ciekawe spostrzeżenie, widzę że różne poglądy się tu pojawiły....

Gość polki -polkiii
"szukajcie dziewczyny normalnych pracowitych i same takie bądzcie i bedzie dobrze nie bogato ale dobrze" ja też się pod tym podpisuję

Gość polki -polkiii
"Co kupisz za te marne 1200zł? 480zł czesne, 120 bilet miesięczny, do tego dochodzą codzienne wydatki typu ksero notatek, nowa książka itp mieszkanie trzeba remontować, węgiel na zime kupić, do dentysty trzeba iść, ubrac się trzeba i skąd na to wszystko brac? co będziesz jeść? otwierasz lodówke a tam "uczciwość i godność" - tym się nie najesz" Czyli to jednak przyciąga do prostytucji-bieda i chęć zaistnienia wśród innych jako równy. Uważam, że podstawa to silna osobowość potrafiąca być ponad tym wszystkim, uważam, że można wzbić się ponad konformizm...wiedza, wiedza i mądrość to środki do celu