Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość polki -polkiii

prostytucja

Polecane posty

Gość polki -polkiii
wiecie co?tak czasami myślę, że tylko dzieci w szkole podstawowej są jeszcze tak naprawdę szczęśliwe, pod warunkiem,że rodzina zaspokaja ich podstawowe potrzeby, nie jest patologiczna i jest w niej miłość. Przychodzi czas gimnazjum i zaczyna się......świat takiego młodego człowieka wkracza na grząski grunt, pokusy, reklamy, telewizja, gazety, internet, zewsząd bombardowany informacjami... zaczyna czuć bezradność , podziwia bogaczy....wywyższających się cwaniaków...to wszystko zmienia młodego człowieka, który zaczyna wierzyć że bez pieniędzy jest nikim, a potem może być tylko gorzej, dlaczego nie można stworzyć wizji szczęscia osobistego opartego na pozytywnych wartościach, nauczyciele zaczynają się bać młodzieży już w gimnazjum, która jest agresywna, młody człowiek zatem wchodzi w bagno życia...a życie powinno być piękne. Cieszę się że ja panuję nad moim zyciem.... ale co z naszym młodym pokoleniem? ech smutno mi

Gość polki -polkiii
A w szkołach nie ma żadnych dodatkowych zajęć dla młodzieży, władzom nie chce się pomyśleć o ich przyszłości, wszystko płatne a kogo na to stać na języki obce, sport, tańce, malarstwo czy nie widzicie że to wszystko zaczyna być domeną bogaczy? a masy mają się cieszyć umową śmieciową bo jak to \Tusk mówi ważne że w ogóle pracują...i nic nie zamierza z tym robić, co matka ma powiedzieć 16-latce gdy ona prosi o spodnie jeansy, nie wspomnę o tel.komórkowym a matka nie ma na zapłacenie rachunków?

Gość polki -polkiii
i tu właśnie wkracza pros....cja niestety, nikomu nie zależy na młodzieży w tym kraju....nawet nauczyciele nie maja pomysłu ...bo nie mają narzędzi...czyli f-szy od państwa na rozwój .....buduje się muzea sztuki wspólczesnej za ogromne pieniądze , które wieją pustkami, nic w nich sensownego się nie dzieje, gmach duży, ale nic nie mający do zaoferowania młodzieży...., budowane były orliki....a dziewczynki?och ktoś powie, że mogą chodzic na tańce w nowo otwierających sie szkołach tańca-płatnych, znowu dla bogaczy, bo kogo biednego stać aby tam córkę posłać jak musi myśleć o książkach do szkoły, opłaceniu przedszkola młodszej pociechy czy choćby kupienia butów dorastającemu synowi...ech..............

Gość polki -polkiii
przypomniałam sobie , że nawet pani minister sportu zabiera młodziezy tyle dyscyplin sortu finansowanych z budżetu, więc znowu tylko bogaci będą mogli uprawiać sporty i osiągać sukcesy i znowu młodzież zostaje deptana...zaczynam wątpić w ten świat...

Gość polki -polkiii
ktoś napisze ale nudy...ale tak bardzo mi żal tych wszystkich młodych co wkroczą w świat prostytucji , bo nie ma nikogo kto wyciągnie do nich rękę, pokieruje ich życiem, zostaną przez jednych uwielbieni za zaradność przez innych potępieni i upokorzeni, czyli tworzy się nowe specyficzne społeczeństwo ..........ciało staje się prawdziwym narzędziem zarobku bo w kraju gdzie nie ma już fabryk, firm i instytucji państwowych, gdzie likwiduje się domy dziecka, świetlice osiedlowe, wszystko sprowadza się za grosze z Chin , zwykły człowiek staje się niepotrzebny, chyba że jako niewolnik!

Gość polki -polkiii
najbardziej śmieszą mnie a zarazem załamuja tematy w stylu "on mnie obraził i upokorzył co mam zrobić żeby mu dogodzić" i rozpisują sie szczegółowo na temat seksu, jest to jedno wielkie wyuzdanie..żenujące, ale ludzi tam najwięcej, ludzie tego chcą, ludzie szukają taniej rozrywki, i wyrzucenia nagromadzonej złej energii i np.czerpią przyjemność ubliżajac innym na forach bo tak im sie podoba....

Gość facio30latek
To co piszesz smutne ale prawdziwe ,szkoda ze panstwo nie widzi ze o wiele wiecej uciekło z kraju młodych osób niz te 2mln jak dla mnie to wyjechało spokojne te 6mln a najlpesze ze tam na obczyźnie to wszystko mają czego tu brak ,nawet ceny są adekwatne do zarobków ,bo to nie wina ze mało zarabiamy ,tylko ze cany w sklepach usługach które są europejskie a płace nadal dalego rosyjskie no minimalna za która robi bardzo duzo ludzi około 300 euro(paliwo powyżej 5,40zł) na zachodzie minimum od 1400euro(od 1,5euro),szkoda ze panstwo patrzy tylko na siebie bo to droga do nikąd bo młodzi mają w sobie tylko nienawiśc do elit i niech sie kiedyś nie zdziwią jak młodzi zawitają w ich domach a zycze im z tego z całego serca. Dokładnie buduje sie jakies gmachy i inne niepotrzebne budynki ..po co ,lub jak czytam jakis tam politycy sobie przyznali po 40 tys premi kurw.. za co czy jakies darmowe diety auta ochrone itp itd przeciez to tyle kasy za które ludzie mogli by zyc jak ludzie,tym sposobem wyludnia sie nam POlska tym sposobem młode osoby sie prostytułuja bo tv wcisneła ludziom jak mają zyc tylko zapomnieli dodac ze nie zarabimy tak jak na zachodzi w stosunku do cen i ludzi po prostu na takie zycie jakie w tv czy gazetach pokazuja nie stac szkoda ze wielu sie zaduzy by zyc podobnie lub zostawia swoje rodziny i wyjeżdżają czasami nie wracając to masa tragedi ,i sam coraz czasciej sie zastanawiam nad sensem pobytu w polandii bo jest coraz gorzej niczego nie mamy wszystko sprzedane ,taki głupi fso dalej mógł istniec przeciez to by były miejsca pracy i to wiele huty,firmy produkujace osprzet czesci montażownie zbyt wojsko policja straż zwykli ludzie by woleli kupowac polskie bo tym samym dali by bratu prace i tak by to sie kreciło i zyło by sie na pewno o wiele lepiej ,a tak mamy prosty przykład Fiata ludzi tam zarabiali podctawy 1700zł plus nadgodziny i premie i to kosztowało pracodawce około 1000euro a w rodzinnym państwie fiata koszt jednego pracownika to powyzej 1700ale euro jednym słowem u nas taniej ale tam sa włochy i mają w dupie polskie i tak jest z kazdym obcym kapitałem szkoda ze dopiero teraz oczka sie co niektórym otwieraja ,gdy juz nic oprócz chyba wojska i policji strazy nie mamy polskiego ,jesteśmy tylko biedakami uni przykre ale prawdziwe echhh sokrki za błedy alepisze to nie dospany z rana

Gość polki -polkiii
Dzisiaj przeczytałam o zabawkach dla dzieci, m.in. lalki Barbie na rurze no to mamy ups