Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czarny-kubek

do wykształconych :)

Polecane posty

Gość czarny-kubek

Szanowni Państwo, Mam ogromną prośbę. Jestem studentką trzeciego roku pedagogiki. Muszę napisać pracę licencjacką. Czego jestem świadoma. Tyle, że totalnie nie wiem jak się za to zabrać. Promotor ma nas w dupie widziałam go zaledwie raz w tym roku akademickim! Uprzedzam pytanie. Nie, nie mogę go zmienić :I Na domiar złego dostałam dziś mejla od jego asystentki, że na następne seminarium mam mieć gotową metodologię. Nie wiem jak mam się za to zabrać. Proszę krótko wytłumaczyć mi jak mam to napisać. Próbowałam znaleźć coś podobnego w necie, by móc się z tym zapoznać, ale niestetys am syf Mam już w domu książki Łobockiego i Pilcha.

Gość ererrrtttr
przeciez ty głabie nawet tematu nie napisalas...

Gość czarny-kubek
ererrrtttr - zaczyna się! zapomniałam napisać DO DOBRZE WYCHOWANYCH I INTELIGENTNYCH Przepraszam... Co się dziej z tymi ludźmi. kurwa...

Gość aaaaparafka
hej ja pracę mgr obroniłam w 2007, studiowałam rewalidację. W metodologii ja wyjaśniałam pojęcia takie jak: cel i przedmiot badań, problemy i hipotezy badawcze, zmienne i wskaźniki. Rozdział nosił nazwę metodologiczne podstawy badań, a podrozdziały - t które wyżej wymieniłam. Pojęcia te musisz ukazać w ujęciu co najmniej kilku autorów (m.inn Kupisiewicz, Pilch, Łobocki, Babbie, Bereźnicki). Głowa do góry - najważniejsze to zacząć - później jakoś już idzie. Zaraz poszukam swojej pracy i zobaczę, czy dobrze napisałam. A w jakim mieście studiujesz, jeśli można zapytać?

Gość nooooo
ja toże pisze

Gość nooooo
pisze prace

Gość nooooo
i wykształcony jam prawie

Gość ixyyyyyyyyyyy
temat pracy masz?