Gość Dwudziestkaaa Napisano Luty 4, 2013 Ktoś ze mną ? Planuję do lata zmienić swój wygląd, schudnąć tak max 4 kg, pozbyć się cellulitisu, wyrobić brzuszek i pośladki, wyszczuplić nogi, no i ogólnie lepiej się czuć z samą sobą :) Mam 20 lat, i 162 wzrostu :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość raszpura Napisano Luty 5, 2013 4kg to nawet nie bedzie widac roznicy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
juuuuujuuuuu 0 Napisano Luty 5, 2013 ja też musze 5 kg, ale wolałabym sie z tym szybciej rozprawić Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Rapsodona 0 Napisano Luty 5, 2013 Jak zaczniesz się zdrowo odżywiać, jeść regularnie 5 posiłków dziennie i będziesz ćwiczyć to do lata możesz schudnać nawet 20kg. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość szaaraiaaaaa Napisano Luty 5, 2013 a po co 20 jak ona ma tylko 4 do zrzucenia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość zuuska90 Napisano Luty 5, 2013 Też mam tyle do zrzucenia, ale od kilku miesięcy nie mogę wytrzymać na żadnej diecie,a ćwiczyć mi się nie chce. Na jaką diete zamierzasz przejść? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Dwudziestkaaa Napisano Luty 5, 2013 hm.. ja akurat już jestem chuda, więc u mnie to będzie widać. A po za tym bardziej zależy mi na poprawie sylwetki. Chcę postawić głównie na ćwiczenia, od soboty byłam już 2 razy na basenie, jakaś lekka gimnastyka do tego, dzisiaj wybieram się na fitness. Jak się zima skończy to na pewno rower, i może czasem bieganie. Z racji pogody to chcę zacząć skakać na skakance, i czasem może lodowisko :) Co do diety, to może trochę mniej, i zdrowiej :) Wiem, że w dwa tygodnie nawet bym mogła schudnąć, ale nie chcę efektu jojo.. No i nie zależy mi na tym żeby się katować, czy męczyć na głodzie, kiedyś to przerabiałam, i potem jest z tego więcej problemów niż pożytku ;/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Dwudziestkaaa Napisano Luty 6, 2013 Witajcie :) Wczoraj byłam na areobiku, niby tylko godzinę, ale taki wycisk nam babka dała,że masakra. Pierwszy raz na czymś takim byłam, ale jestem zadowolona :) Dzisiaj mam straszne zakwasy, ale to dobry znak :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość 22-ka;) Napisano Marzec 3, 2013 i jak, nadal zdążasz do celu? chętnie bym sie przyłączyła:) moim jest zrzucenie 4kg do maja:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość mnvhjgfx Napisano Marzec 4, 2013 jak zwykle zapal zniknal a po autorce tylko topik sie ostal hihi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach