Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość monaaaaaa,.,

sex dwa dni przed owulacją jaka szansa na ciąże??

Polecane posty

Gość monaaaaaa,.,

powinno sie chyba próbować w owulację ale mąż w delegacji a ja czuję dzisiaj owulację ale próbowaliśmy w weekend...jak myslicie jest szansa??

Gość delegacje12
mój tez w delegacjach i kurde od listopada probujemy i nic, teraz mial wolne akurat w dni plodne;) ale okres mam dostac we srode dopiero choc watpie zebym zaszla:)

Gość xxx1111111111111
Jest to plemniczek na dziewczynkę :) Jest wolniejszy,ale zyje dłuzej i cierpliwie czeka na jajeczko ;)) Powodzonka!!!

Gość widzisz,a nie grzmisz!!
Owulacja ma sie rozumieć potwierdzona monitoringiem?

Gość edabrowska
Nie tylko monitoring potwierdza. W uk robi sie np badanie krwi i testy sikane.poza tym obserwacja sluzu i znajomosc cyklu zazwyczaj daje rade. A tu co miesiac na monitoring.mialam raz a tu jajo i tak nie peklo:-P

Gość monaaaaaa,.,
ginekolog po pomiarach jajeczka stwierdził że za 2 dni gdzieś powinno się uwolnić w ten dzień czułam ból w jajniku więc chyba mogę domniemywać że to jednak owulacja była. pytanie było czy to nie za wcześniej.....i czy mogło się udać

Gość bialamasajka
Ja tak zaszłam i urodziłam dziewczynkę :) Żeby w ten sposób zaplanować płeć, trzeba dobrze poznać swoje ciało. Ja korzystałam z afrodyty