Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tyry6y6yr

jestem bardzo bogatym człowiekiem i dam 10 tys zł osobie która mnie zainteresuje

Polecane posty

Gość karaluszkowa
Taaa jasne,nawet jeżeli jesteś na tyle bogaty żeby wydać pieniądze to nie zrobisz tego. Ludzie są źli i chciwi z natury a gdybyś chciał na prawdę komuś dać pieniądze ot tak sobie to podszedłbyś do pierwszej lepszej osoby i po prostu byś wręczył te pieniądze. Wszyscy znamy chyba przysłowie umiesz liczyć licz na siebie,no to liczmy lepiej na siebie a nie na mannę z nieba :)

Gość gość
Dam ci d**y za tyle.

Gość gość
jak widać pieniądze nie wystarczają do życia. prawdą jest że lepiej mieć sto kumpli niż sto złotych w portwelu.

Gość gość
jak widać pieniądze nie wystarczają do życia. prawdą jest że lepiej mieć sto kumpli niż sto złotych w portfelu.

Gość gość
Fajna propozycja wchodzę w to, potrzebuję na rozwód 6,600 , resztę sobie zostaw :)))

Gość gość
12.03.14 właśnie ostatnio zastanawiałam się co za głupek to wymyślił. Dla mnie pieniądze to wolność, a wolność to szczęście. Gdybym miała ich dosyć nie tkwiłabym w tym miejscu co teraz:) Więc jak najbardziej brakuje mi kilku groszy, właśnie do szczęścia.

Gość Weteran

Były żołnierz po misjach z zespołem PTSD. Sprawa pilna...504912864

Gość Kinga

Hej, oferta nadal aktualna?