Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Raffffał

DZIEWCZYNY DLACZEGO NIE MACIE TAKIEJ FRYZURY, TAKICH DŁUGICH WŁOSÓW?

Polecane posty

Gość gość
okropnosc tak dlugie wlosy to jak musi byc krotki rozum ;)

Gość gość
bo trudno takie zapuscic gdyz czesto za zniszczone i same sie wykruszaja.

Gość gość
A co do gustu facetów, to podoba im się często to co niepraktyczne, trudne w utrzymaniu, niewygodne: przesadnie długie włosy, przesadnie wielkie piersi, tyłki, megawysokie szpile, króciutkie obcisłe kiecki, długie pazury...

Gość gość
Chciałabym mieć dlugie wlosy ale raczej nigdy takich mieć nie bedę - chyba że zdecyduję się na dopinki. Powód? Moje wlosy są cienkie, rzadkie i bardzo delikatne. Mam to po mamie.Żadne odżywki, olejowanie i suplementy nie pomagają. Do tego im są dluższe (a przez to cięższe) tym bardziej wypadają.

Gość gość
A ja mam takie włosy jak na zdjeciach :) I kocham je strasznie, nie zamieniłabym na żadne inne. Uwielbiam o nie dbać.

Gość gość
odpowiedź prosta - im dłuższe, tym bardziej obciążone więc wypadają, poza tym końcówki się rozdwajają, mi średnio jak mam ponad ramiona to tak się dzieje, koleżankom tez. Można mieć długie ale porozdwajane i wysuszone na końcach, a to nie jest ładne. Pamiętaj kotku, że to, co widzisz na zdjęciach to zwykle photoshop i sztuczne, doczepiane włosy lub przedłużane szucznie, a ty wierzysz w bajki chłopczyku.

Gość gość
Zawsze mnie brzydziły takie długie włosy, mają w sobie coś obleśnego

Gość gość
Och przepiekne wlosy, tez zapuszczam, ale to dlugo trwa bo jednak co jakis czas trzeba obciac suche postrzepione koncówki, mam juz za łopatki, ale fakt faktem mam dosc utrudnione zadanie bo mam 180 cm wzrostu wiec zeby miec wlosy do tylka troche musze poczekac :P