Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Raffffał

DZIEWCZYNY DLACZEGO NIE MACIE TAKIEJ FRYZURY, TAKICH DŁUGICH WŁOSÓW?

Polecane posty

Gość bougumilllka
haha jak z avatara

nie potrafie zapuscic wlosow - musialabym miec zwiazane rece przec 2-3 lata ;) lubie swoje nozyczki

Gość bo rzadko której dziewczynie
rosną az tak długie włosy np. pani z pierwszego zdjecia ma włosy sztucznie przedłużane

Gość imitation of life
Nie każdej dziewczynie pasują takie długie włosy, a poza tym trudno dbać o nie i w ogóle sporo z nimi roboty...

Gość Raffffał
to następnym razem, jak Cię będzie korciło obcinać włosy, upiecz takie pyszne ciasto jak na zdjęciu, żeby czymś ręce zająć:)

Gość Raffffał
Rybkaaa26 brawo! zostałabyś moją żoną? KAŻDEJ DZIEWCZYNIE PASUJĄ TAKIE WŁOSY. dajecie sobie wmawiać przez fryzjerów, że Wam pasują jakieś pazurki, pasemka, krótkie włosy...oni na tym zgarniają kasę, moda co chwile się zmienia, kobiety chcą mieć modne fryzury, a tak na prawdę niemal KAŻDY facet marzy o lasce z takimi włosami, jak Panie ze zdjęć. Np, ale nie każdy facet to Messi:(

Sporo to mało powiedziane. Jak mam iść je myć, to mnie krew zalewa...ale noszę taką długość od zawsze i chyba się przyzwyczaiłam. Może gdybym sie przekonała jaka to wygoda mieć krótsze włosy to zmieniłabym zdanie :)

Gość tere fere i morele
A ja zauważyłam, ze łatwiej o faceta z zaniedbanym, sflaczałym ciałem, niż pięknym, wysportowanym, ładnie ukształtowanym. Nie chce się wam dbać o siebie? Nie chcecie być męscy?

moje włosy są mniej więcej o 10 cm krótsze niż przedstawione na zdjęciach. pomimo tego, że myślę o zapuszczeniu włosów do takiej długości, przeraża ich mnie pielęgnacja. za dużo czasu, wysiłku i pieniędzy. poza tym kobiecość, w przeciwieństwie do męskości nie jest liczona w centymetrach :classic_cool: 🖐️

Gość Raffffał
królikov to i tak masz bardzo ładne, długie włosy i jasne, że prawdziwy facet nie odrzuci albo nie skresli dziewczyny dlatego, że ma włosy, które mu się nie podobają :D kobieta to nie lalka! ale czasem przykro patrzeć, jak fajna, ładna dziewczyna oszpeca się fryzurą- nosi 4 kolory, wycięcia, goli bok, jakieś tapiry ... a najładniejsze są długie włosy

Gość bo rzadko której dziewczynie
dziewczyny jak to robicie, ze te włosy macie takie długie, czemu mi takie nie rosną?

po pierwsze: fetyszysta. :) 🖐️ po drugie: panie, omijać z daleka - chłop inteligencją nie grzeszy. :O

Gość jhjlg
Ja zapuszczam. Są już w miarę długie. Myję je codziennie,są już tak przyzwyczajone.Mam czarne włosy,stosuję sporo odżywek dlatego zawsze tak pięknie błyszczą.Noszę przedziałek na środku i robię takie duże fale.

hehe dziekuje ;) ale to nie pomoze.. staram sie zapuszczac, teraz mam znowu krotkie.. tzn troche za ramiona, obcielam bo chce sie pozbyc resztek farbowanych wlosow ( nie farbuje juz rok ) Teraz juz raczej nie siegne za nozyczki, poczekam az odrosna - zawsze chcialam miec tak dlugie wlosy :)

Gość iwueiowqewq
gówno prawda, że kazdej dziewczynie pasują długie włosy... mi tez się podobaja tzn na zdjęciach, ale z moimi 153 cm wzrostu wyglądałabym jak debilka, nawet jak mam do ramion juz jest zle.

Gość iwueiowqewq
no i u mnie jak kiedyś miałam dłuzsze, to po poewnym czasie zaczęły się potwornie przerzedzac, wypadac, rozdwajac,zrobiły sie sianowate, a to co na pieknych zdjęciach z katalogów to często rzadkosci lub bajki

Gość z pewnoscia NIE KAZDEJ
dziewczynie pasuja dlugie wlosy. Abstrahując juz od ksztaltu twarzy wzrostu i figury dla ktorej jednak fryzura o innym ksztalcie bylaby lepsza oprawa to przede wszystkim poza paniami o wlosach grubych i gestych z natury istnieja rowniez te o cienkich i rzadkich (jest to mniej wiecej polowa a byc moze raczej wiecej niz mniej; (. Wyobraz sobie teraz jakby taka dziewczyna o marnych wlosach, ktora slicznie wyglada w fajnie wycieniowanych "pazurkach" do ramion oszpecila sie takim zapuszczaniem!!! PS czy to prawda z tym ze wlosy rzeczywiscie zatrzymuja sie na pewnej, okreslonej "genetycznie' dlugosci i przestaja rosnac po jej osiagnieciu (czyli nie kazdy moze miec takie po kolana nawet gdyby nigdy ich nie obcinal)??? Bo juz cos takiego kiedys slyszalam

Gość z pewnoscia NIE KAZDEJ
a na fotografiach rzeczywiscie dziewczyny wygladaja zjawiskowo jak ksiezniczki z basni ale...one generalnie sa zjawiskowe, wiesz autorze ja mialam w liceum kolezanjke z bardzo dlugimi wlosami siegajacymi poza pas ale zbyt urodziwa to ona nie byla i nie wyglodalo to zbyt efektownie racze smiesznie : //

Gość ...a ja...
a ja miałam raka, nie mam włosów wcale, bo po chemioterapii mi wypadły. Ale kiedyś odrosną.wierzę w to. Czy teraz uważasz, że nie jestem kobietą, bo straciłam jedyny Twoim zdaniem atrybut kobiecości??? Mój mąż na szczęście ma inne zdanie.

Gość Shiro
Mam włosy do pasa i mogę z całym przekonaniem stwierdzić, ze krótsze są łatwiejsze w utrzymaniu. Ale lubię swoje włosy i cieszę się, ze mogę je uczesać na sto sposobów, puścić luzem, związać w kitkę, warkocz, upiąć do góry. Z krótkimi bym tak nie mogła.

Gość gość
Ja aż tak długich włosów nie mam, ale w sumie nie tak wiele mi brakuje. Dobre 2 lata nie byłam u fryzjera. Czasem czuję się jak buszmenka.

Gość gość
Miałam takie za tyłek, sciełam bo za stara jestem:P

Gość takapracamnie przytłacza
moje włosy nie rosną długie, nie wiem z czego to wynika, ale jakieś 10 cm za ramiona urosną i potem stoją w miejscu, a raczej rosną w ślimaczym tempie jakieś 2 cm rocznie :D Zanim zapuściłabym naprawdę długie włosy to miałabym 50 lat:D

Gość gość
Pieprzenie ze kazdy facet marzy o lasce z takimi wlosami. Moj maz mimo ze mialam wiele fryzur i dlugosci zawsze namawia mnie do scinania na tzw boba bo mu sie w takich najbardziej podobam i mowi ze nie przepada za dlugimi. Sama lubie dlugie wlosy u kobiet, ale takie jak sa na 1 zdjeciu to juz sa obrzydliwe. I nikt nie wmawia kobietom ze w krotkim im lepiej, czasami po prostu tak jest.

Gość gość
No, włosy kobiety z pierwszego zdjęcia wyglądają wręcz niechlujnie, jakkolwiek babka całkiem atrakcyjna. Ja mam krótsze o jakieś 10 cm od niej i kilka osób doradza mi ich ścięcie...