Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość co poczać?

"dobra koleżanka" siedziała na kolanach mojego męża przez większą część imprezy

Polecane posty

Gość co poczać?

firmowej, którą tam mieli w firmie wierzę moim informatorom co począć?

chyba jak zalejesz ją betonem to ciało nie będzie śmierdzieć

Gość histeryczka aaaaaa
co robić co roibić ?! nie wiem może ją ukryj w szafie

Gość siła falussa
chyba jak zalejesz ją betonem to ciało nie będzie śmierdzieć Przedni żart uśmiałem się :D

Gość co poczać?
ja również szczerze - jest mi to na rękę... (w tym tyg złożę papiery rozwodowe) tylko chodzi mi o lojalność

Gość siła falussa
firmowej, którą tam mieli w firmie wierzę moim informatorom co począć? A tak na poważnie to : - czy twoim informatorom można ufac ? czy przedstawili jakieś zdjęcia film dowody ? - opisz swoją koleżankę czy była by zdolna zrobić ci coś takiego i ważniejsze czy była by zdolna odbić twojego faceta

Gość quba nie rozpruwa
nie marudx tylko załatw jakąś tanią kwaterę :-) popaczysz se przez szkielko na szczesliwych ludzi .... czyz to nie piękne w sam raz na dzien Kobiet egheghe

Gość co poczać?
w sumie ona po rozwodzie więc jak zwiąże się już wkrótce z moim eks (który grozi że zabiję się i mnie, lub pójdzie siedzieć za mnie) to spadnie ... z deszczu pod rynne chodzi mi o lojalność o nic więcej

Gość co poczać?
tak - informatorem był moja siostra bliźniaczka, łaczy nas głęboka więź, telepatia nikomu bardziej nie ufam na tym świecie

Gość siła falussa
nie marudx tylko załatw jakąś tanią kwaterę popaczysz se przez szkielko na szczesliwych ludzi .... Padłem :D:D:D:D:D

Gość co poczać?
tylko mnie wnerwia ta moja głupia PSIAPSIÓŁKA no :( wkurwiła mnie :( pizda puszczalska tuliła mojego mena NIE !!! 😭 pewnie mu sciskała dłonią jajka będę ryczeć :(

Gość co poczać?
jeśli mam być szczera, to czuje na sobie oddech adoratorów 4 lata małżeństwa ślub szybki w Londynie a potem istne piekiełko

Gość co poczać?
a jak ona go do tego zmusiła a onn jej nie chciał ona jest taka nchalna jędza no właśnie mój men by mi tego nie zrobił ona go musiała zgwałcić

Gość obic jej twarz
moze?

Gość co poczać?
a niech m,u ściska głupi podszywie lata mi to! tylko żaliłam jej się co się u mnie w życiu wyprawia byłyśmy nawet w spa - odreagować a tu takie rzeczy rozumim impreza alkochol ale halo

Gość co poczać?
dobra z tymi adoratorami to kadziłam :D wam choć pamiętam murzyna z lodnydnu miał takiego flaka ale fajnie było jak mnie nim chlastał po twarzy

Gość co poczać?
lubię być tak wykorzystywana nawet pisiapsiółka mnie wydymała a raczej wydymała mojego mena no :( jak mogła 😭 Ale bardzo mnie ciekawi czy mój facet doszedł przy niej bo jak nie to mam jeszcze szanse ha! :D

Gość co poczać?
po ryju suce i jemu ahahahahaha ale z ciebie ciota ciota odbiła ci faceta inna hahahaha teraz on przytula w nocy nie cibie a tamtą ....smutne :(

Gość co poczać?
mam zdjecia z imprezy licze na szybki rozwod

Gość co poczać?
ten czarny też mnie zdradzał menel jeden :(

Gość co poczać?
Może go przeproszę że byłam taka "zła" itp wiecie pobajeruje go trochę otrę się o niego miejscem inntymnym i wrócę do gry nie pozwolę by mi odbierano faeta jak jakiejś słabej kretynce a tamtą pobije !