Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

heloiza999

przeżyłam całe życie nie wiedząc, że madonna jets aż tak genialna...

Polecane posty

jesj album erotica można słuchać non stop..... jej inne piosenki są radosne, optymistyczne, wpadają w ucho i napawają optymizmem. Jestem w szkomu. myślałam, że ona jets przede wszystkim głupia i zboczona. a teraz wiem, że życie nie jest takie skrajne- można być glupiutką, acz wulgarną blondyneczką, ale jednocześnie ze smykałką i uzdolnieniem, by czasem wyszło coś naprawdę dobrego

Gość łukaszzzzzzzzzzz
tak to naprawde jej tworczosc jak ktos pisze jej piosenki i muzyke :D

Gość łukaszzzzzzzzzzz
teksty i muzyke xd

Gość Dr Świdrak
Kiedy pójdziesz do psychiatry?

Hi Hela :) jestem Jooooolietka :) zazwyczaj jak mam okazje czytać twoje posty to sie z tobą z gadzam ale teraz nie moge :P wg mnie to jak ktos napisał moze miała 5% wkładu w płytę a poza tym to stara zdeterminowana babka ktora świeci golizna i mysli ze jest fajna... Czy ona nie ma lustra albo metryki urodzenia??? Ratunk

hej- pierwsyz raz cię widzę;-))) miło mi. wiesz, ja też sie nie znam...ale madonny słucham od tygodnia. no tak- producenci i ci od pisania tekstów są tak naprawdę największymi gwiazdami. ale madonna i tak lepiej wygląda ze swym wkładem niż taka britney;-pp album erotica nie mnie jednak jest dobry. myślę, że równiez true blue. jest słoneczny;-)

Gość eqwewqewqewq
ja sie nie znam na muzyce pop, ale coś w niej jest, mi się zdaje że ona przede wszystkim cholernie ciężko pracuje na sukces. Zachwycil mnie jej teledysk do filmu Die another day

jutro będę kręcić hula hop słuchając jej albumów;-pp hehe i koncertówek, hehe

ale jendo jest pewne, że jest jak coca cola- znają ja pewnie nawet na zadupui w afruce, jak Jacksona. No i czy źle, czy dobrze- mówią o niej. to czyni ją prawdziwą bizneswoman. ma na co zapracowała

No to prawda co piszesz- osiągnęła sukces, mozna pozazdrościć ale ja np gdy o niej pomyśle to widzę jej sutki które na sile upublicznia- jestem zniesmaczona :/