Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość co się dzieje z kobietami?

Czy wszystkie staraczki to psycholki???

Polecane posty

Mam koleżankę, zawsze była fajną i sympatyczną dziewczyną. Od kilku miesięcy starają się o dziecko,ale coś nie wychodzi. Nie chcę się wypytywać,żeby jej nie sprawić przykrości. Ale przeraża mnie co się z nią dzieje. Ja ma mieć owulację,to bierze w pracy urlop. Jest humorzasta,na drugi dzień po stosunku ona nie będzie nosić dokumentów,nie włoży papieru do xero,bo to za ciężkie a ona może być w ciąży :O Ale nie to jest najgorsze. W kadrach pracuje dziewczyna która ma już dwoje dzieci a teraz jest w trzeciej ciąży,ale z drugim mężem,czy tam partnerem-nie wnikałam, w każdym razie będzie miała dziecko z nowym facetem i tekst mojej kolezanki na temat tej dziewczyny :"bo taką ruchawicę to kijem dotknąć i już zaskoczy, a porządne kobiety muszą się długo starać. Powinni jej to dziecko zabrać,ja bym była lepszą matką." No ludzie-co się dzieje z tymi staraczkami? I wiem że nie jest to odosobniony przypadek.

Gość chyba w snach
nie wiem ,ale wkurviaja mnie maksymalnie :O

Gość to nie tylko staraczki
To ogólnie kobiety takie są że jak pragną czegoś co jest poza ich zasięgiem to popadają w obsesję.

Gość goonies
co za idiotka z tej twojej kolezanki, w pysk za taki tekst powinna dostac takie frustratki faktycznie nie powinny sie rozmnażac

Gość młoda mamusia.;)
No niestety jak ktoś bardzo chce mieć dziecko i nie wychodzi to wkoncu wariuje. Oczywiście nie zawsze tak jest ale bardzo czesto... Tylko to właśnie źle wpływa na płodność. Jak ktoś ciągle o tym myśli, uprawia seks tylko dla zajścia w ciążę to ma większy problem z zajściem gdyż nadmiar stresu może powodować bezpłodność. Oczywiście nie na stale bo gdy ustępują nerwy to wszystko sie reguluje. Oglądałam kiedyś program medyczny o takich kobietach i tam właśnie były przypadki że starali sie o dziecko i wyszło że super spowodował u kobiet takie osłabienie organizmu i wg że szanse na ciążę były znikome.

No mnie przeraża jej zachowanie. Pracujemy razem od 6 lat, 2lata siedzimy w jednym pokoju i to co się z nią dzieje w ciągu ostatnich miesięcy to jakiś absurd. Mówiłam,żeby poszła do psychologa-tak subtelnie zasugerowałam,że może za bardzo chcą i taka rozmowa pozwoli im trochę wyluzować i wtedy na pewno się uda,ale stwierdziła,że ona nie jest wariatką,ona po prostu nie może zajść w ciążę.

Nie moze i nie zajdzie w upragniona ciaze. Niestety ale blokada psychiczna tez baardzo duuuuuzo robi i na to zadne leki, specjalisci, kliniki nie pomoga. Niech wrzuci na luz i nie bzyka sie jak krolik doswiadczalny co do godziny z mysla czy juz jest zaplodniona czy jeszcze nie bo efekt bedzie wciaz odwrotny.