Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fitvanilla

fitness- czy pomaga wyrzeźbić ciało ?

Polecane posty

Gość fitvanilla

Czy połączyć to z siłownią, chce mieć szczupłe nogi, umięśnione pośladki, brzuch, ramiona oraz plecy, ale nogi chcę by były szczupłe bez rozrostu mięśni, jak to połączyć, jakie odżywki i jaką dietę stosować, z gór dzięki za pomoc !

Gość ja nie stosowałam żadnych odży
wek, weź to syff wystarczy systematyka ja ćwiczyłam dwie godizny 4 razy w tygodniu, czasami 3 godziny w zalezności od czasu, najlepsze efekty uzyskuje się cwiczac TMT !!!! polecam, w ciągu godizny można spalić nawet 700 kalorii, jesli faktycznie dajesz z siebie wsyztsko po ćwiczeniach uzupełniałam tylko węglowodany

Gość fitvanilla
tmt zaje*** ale u mnie w klubie nie ma takich zajeć, tylko PBU i kiedyś na to chodziłam, ale zastanawiam sie czy jeśli będę chodziła regularnie to po jakim czasie są efekty i co należy jeść, ? Białko, więcej czy mniej węgli ? pomyślałam by do tego stosować thermo seed line z olimpa, ważę 55 kg przy wzr 169...

Gość ja nie stosowałam żadnych odży
nie no diete miałam zróżnicowaną generalnie jadłam wsyztsko to na co miałam ochote, ale np pizze, czy jakies takie rzeczy tylko raz wtygodniu, później to nawet na tyle nie miałam ochoty tylko po 18 już nie jadłam, tylko ewentualnie sok, jakies owoce, jak mówiłam po treningu :) systematyka i odpowiednie odżywianie (czyli mniejsze porcje, a częściej) działaja! nie masz efektu z dnia na dzień ale skórę miałam jędrniejszą kilogramy spadały powoli, przy wzroście 167 wązyłam 55 kg, ale udało mi sie zejśc w trzy miesiące do 52 pewnie uznasz, tylko tyle, a to ąz tyle, bo jednoczesnie zaczęlam widziec zarysowujące się mięsnie (te faktycznie ćwiczyłalma na siłowni) kiedy jeszcze nie chodziłam na tmt chodziłam np jednego dnia : dance, spinning, i później siłka kolejnego : Pbu, spinning, i silka i pozniej zumbe dolozylam, stawialam na roznorodnosc wiem jedno, treningi typu spinning, czy indoor walking, wbrew pozorom cwicza cale partie miesniowe

Gość bllonka
Rzeczywiscie masz racje jesli chodzi o ten kolagen. Substancje zawarte w Kolagen Arthro Sprint działają odbudowująco na chrząstkę stawową, chronią chrząstkę przed mikro urazami, zwiększając lepkość płynu stawowego oraz poślizg. Pomagają w wzmocnieniu podstawy chrząstki – sieci kolagenowej oraz pomagają w zapewnieniu odpowiedniej lepkości mazi stawowej aby chrząstki mniej się ścierały i niszczyły.

Gość gość
Rzeczywiscie masz racje jesli chodzi o ten kolagen. Substancje zawarte w Kolagen Arthro Sprint działają odbudowująco na chrząstkę stawową, chronią chrząstkę przed mikro urazami, zwiększając lepkość płynu stawowego oraz poślizg. Pomagają w wzmocnieniu podstawy chrząstki – sieci kolagenowej oraz pomagają w zapewnieniu odpowiedniej lepkości mazi stawowej aby chrząstki mniej się ścierały i niszczyły.

Gość gość
Ja też sie zastanawiałam własnie nad tym co przyjmowac w czasie treningu i jak sie okazuje kolagen rzeczywiscie jest tutaj najlepszym rozwiazaniem.