Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Co jest grane babeczki?

Co jest grane babeczki

Polecane posty

Dziewczyny 2 tyg spóźnia mi się okres i w sobotę zrobiłam test po czym wyszły 2 kreseczki tylko jedna trochę słabsza ale widoczna dobrze , czytałam na innych topikach że z czasem kreska jest mocniejsza więc dziś a właściwie przed chwilą zrobiłam drugi i kreski całkiem brak :o być może że za mało moczu bo aż tak bardzo mi się nie chciało i siknelam odrobinę tylko , co to może znaczyć?

Zrób jeszcze jeden test albo od razu idź na BETE ale mysle, że jesli na poczatku wyszly 2 kreseczki to możemy Ci już pogratulować!:P

Gość oligopeptydapyta
ciąża gratulacje

Gość Po takim czasie
kreska powinna być mocna i wyraźna chyba, że miałaś baaardzo nie regularne cykle i do zapłodnienia doszło później.

Dziękuje za wsparcie martwię się bardzo bo na tym drugim nawet śladu nie ma ale jutro mam wizytę będę wiedzieć

Gość Myślę, że tutaj
ciąży nie ma. Po dwóch tygodniach od spozniającej się miesiączki kreska powinna być wyraźna odrazu. Ten pierwszy test mógł dać wynik fałszywie dodatni.

Moim zdaniem powinna być bardzo widoczna a faktycznie tego testu może nie będę brać pod uwagę bo normalnie nie można było tego nazwać sikaniem :o

Może i fałszywy ale mojej siostrze dopiero w 8 tc test wyszedł normalnie i też jasna kreska poza tym czytałam że większość testów ma taka jakby wadę że kreski nigdy nie są mocne i dużo dziewczyn właśnie mówi że kreska przeważnie jest bledsza od tej głównej

Gość Co jest to powiem że
Pracuje dla pewnej firmy A gdzie doinformuje Was że jeżeli test pokazuje dwie kreski a druga z nich nie zależnie od tygodnia ciąży jest cieniem choćby małym to test jest pozytywny a dzieje się tak za sprawa możliwości małego nasaczenia próby gnpl nie będę wyjaśniać skrótów i mimo że na jednym wyjdzie słaba to na drugim może być już bardzo mocna w tym samym czasie i co prawda test ok 1 na 5000.000 może nie zostać nasaczony gdzie pokaże mimo ciąży 1 kreskę a wadliwych testów jest znikoma ilość to zazwyczaj organizm kobiety cuduje i hormony szaleją zdradzę też tajemnicę że wynik wcale nie musi być czytany w tym czasie w którym podają tylko nawet dobę po a producenci takimi tekstami zmuszają do zakupu nowych testów a to wszystko gowno prawda