Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość adeelajjjda37

czy ja jestem nienormalna??czy ludzie?Mam 37l

Polecane posty

Gość ja tez nie bylam i nie bede
a to sobie wspolczuj ile chcesz ja go chce tez tylko do seksu :D a ty sobie cipe zaszyj i po problemie.

Gość nie jesteś normalna
w tym wieku człowiek powinien mieć już rodzinę, mieszkanie i stanowisko, a ty jesteś emocjonalnie niedojrzała i do tego analfabetka więc szukaj chłopa zanim całkiem zgorzkniejesz. Zamiast na wakacje zrób sobie jakiś kurs i poodnieś kwalifikacje, poszukaj lepszej pracy i nie gadaj, że jesteś normalna.

Gość fijf3ifh
a od kiedy wszyscy maja zyc wyznaczonym przez innych schematem? slub dzieci kochanka meza rozwod i ty samotna z 3 bachorami heh super perspektywa warto sie rodzic zeby tak zyc:o to juz wole wersje autorki chociaz szczesliwa jest

Gość hujftu56
Ja mam tak samo a jestem facetem i mam 28 lat. Dziewczyny są mi potrzebne tylko czasem do rozmów i do seksu. Od zawsze robię wszystko sam, lubię swój pokój, spokój, filmy, poświęcanie się hobby. Każdy mi mówi że jestem zajebiście przystojny i super kolesiem że mógłbym mieć każdą z takim charakterem a ja wolę być sam. Nie dawno miałem dziewczynę znowu kolejną i jakoś nie widzę przyszłości w dzieleniu się z kimś życiem, kompletnie mnie to nudzi. Kiedyś byłem w stałym związku trzy lata i też ledwo co wytrzymałem. Samotność jest super bo robisz co chcesz i nikt ci nic nie mówi, czasem brakuje bliskości i seksu ale od czego są w końcu koleżanki :) Pozdro i nie przejmuj się ludźmi.

Gość do nie jestes normlna
" nie jestes normalna" - czytajac ciebie dochodze do wniosku ze ty normalna tez nie jestes.... Co zal ci dupe sciska ze ktos moze zyc inaczej niz ty???

Gość vjnfgvujiegvnrju
/

Gość nie jesteś normalna
a na starość nikt jej szklanki wody nie poda i nie odwiedzi, bo ludzie zakładając rodziny mają już swoje życie i nikogo nie obchodzi życiowy nieudacznik... Wtedy przestanie lubić tą swoją samotność i życie bez zobowiązań.

Gość qweqweqwerrrr
matki polki zatyrane - sprzątaczki, nik ich nie szanuje, wiecznie nie wyspane, najczesciej spasione :o zal mi ich ale same sobie to wybraly

Gość vjnfgvujiegvnrju
.

Gość vjnfgvujiegvnrju
a jaka masz pewnosc zetwoja rodzina ci szklanke wody na starosc poda? ZADNą!

Gość leih
Ja też jestem podobna do autorki, mam 35 lat, żadnego związku za sobą i brak partnera obecnie. Nigdy nie brakowało mi faceta, zawsze cieszyłam się, że mam na to jeszcze na szczęście duuużo czasu. A teraz przechodzę taki etap, że zastanawiam się, czy mogłabym żyć z kimś i jak by to było. Mi póki co brakuje głównie towarzystwa do wspólnych wypadów, wczasów itd, bo sama jeździć nie lubię, ale na co dzień jest ok.

Gość moja kuzynka ma wesolo
moja kuzynka: -przystojny facet -wielkie wesele -1 dzieciak -kochanka -blizniaki -nastepna kochanka -rozwod -bitka o alimenty -powrot do mamy z 3 dzieci -bitki o dzieci -problemy z alkoholem....dalej nie bede sie roozpisywac bo zal....

odnosnie do tematu. ja zyje tak jak mi sie podoba :-) jestem zdrowa, mam rodzine, mieszkanie, prace, oszczednosci, przyjaciol, psa i KOCHANKA i uwazam ze to moja sprawa :-) gdybym byla niedojrzala emocjonalnie to zaszlabym w ciaze w wieku 20 lat albo miala nacisk na slub i dzieci :-) nie chce i nie musze.

Gość vjnfgvujiegvnrju
?

Gość ciebie sprzdadza z mieszkaniem
szklanka wody to juz dawno wyszla z mody wiesniaro, modl sie zeby tobie mial kto ja podac a jak dzieci wychowasz na swoja kopie to beda tylko czekac az nogi wyciagniesz zeby chapnac czego sie dorobilas albo sprzedadza cie razem z mieszkaniem bo taka wredna zgryzliwa raszpla jak ty nikomu nie jest potrzebna tylko mieszkanie zajmuje buahahaha

Gość vjnfgvujiegvnrju
zreszta autorka predzej uzbiera na dom opieki niz wam sie zwroci placenie na bachory cale zycie;)

Gość nie jesteś normalna
do tego kogoś kto do mnie napisał: po pierwsze jestem facetem, po drugie mimo tego że mam rodzinę z niczego nie musiałem rezygnować, po trzecie z rodziną również można mieć hobby i podróżować, po czwarte nie mam jej czego zazdrościć, ponieważ to ona w sumie niczego nie ma i po piąte jak można w tym wieku nie umieć pisać bez błędów (?)

mieszkam za granica. O starosc sie nie martwie. Mam oszczednosci, pracuje i wplacam skladki na emeryture i jak by co to do domu starcow pojde. i tyle. :-)

ktos mi zarzucil ze przesadzam z rakiem macicy..u kobiety ktora nie rodzila,,,tutaj pare zdan o tej chorobie Rak trzonu macicy (5,9% wszystkich chorób nowotworowych). Na każde 100 tys. kobiet 13,3 cierpi na tę postać nowotworu. W grupie podwyższonego ryzyka znajdują się kobiety po menopauzie, bezdzietne, otyłe, chore na cukrzycę i nadciśnienie. Najczęstszym objawem klinicznym są nieregularne, obfite krwawienia z dróg rodnych u kobiet w okresie premenopauzy, a u starszych w kilka miesięcy do kilku lat od ustąpienia miesiączki. jak widac nie pisalam tego w ciemno...i nie raka macicy nie dostaje sie od tabletek antykoncepcyjnych.....

Gość vjnfgvujiegvnrju
:D

Gość vjnfgvujiegvnrju
bachor drozszy niz cytologia::p

Gość kobiety rodzcie dzieci na co c
Wow, no kobiety na co czekacie??? rodzcie dzieci zeby nie miec raka macicy najlepiej jak najwiecej!!!

Gość vjnfgvujiegvnrju
,

Gość Masz prawo zyc jak ci sie
żywnie podoba i nic nikomu do tego ALE WYBACZ, NIE DZIWE SIE ZE JESTES POSTRZEGANA PRZEZ OTOCZENIE JAK "BIDULKA" (dobrze ze nie nieudacznik),poniewaz kazdy kogo w wieku 37 lat stac wylacznie na wynajecie pokoju, nie ma wiekszych oszczednosci i zarabia grosze raczej nie nie zostanie oceniony jako czlowiekiem ktory osiagnal w zyciu sukces. NIC MI DO TEGO ALE SKORO JESTES Z TAKIEJ SYTUACJI ZADOWOLONA TO ALBO CECHUJE CIE KOMPLETNY BRAK AMBICJI ALBO ZWYCZAJNIE POGODZILAS SIE JUZ Z PORAZKA ZYCIOWA i POSTAWILAS NA SKRAJNY MINIMALIZM. To czy masz partnera czy tez nie jest tu sprawa drugorzędna, CHOC FAKTEM JEAST ZE czesto ludzie aby zrekompensowac sobie to ze nic nie osiagneli na polu zawodowym i klepia biede ida wlasnie w produkowanie dzieci na ktore ich nie stac z podobnym sobie nieudacznikiem ale to nie jest dobre i odpowiedzialne. FAKTME JEST ZE JESTES NIEZARADNA I NIENAJLEPIEJ RADZISZ SOBIE W ZYCIU WOBEC CZEGO W MIARE ZAMOZNY PARTNER JEST DLA CIEBIE JEDYNA SZANSA NA ZYCIE NA JAKO TAKIM POZIOMIE ALE..SKORO taka weegetacja ci odpowiada to ok tylko nie dziw sie temu jak jestes postrzegana bo to zrozumiale

Gość Masz prawo zyc jak ci sie
Miauczydlo co ty pieprzysz to ze ktos jest w grupa ryzyka to jeszcze nie znaczy ze zachoruje na nowotwor wiec mowienie komus: umrzesz na raka macicy samotna, jest po prostu glupota zreszta tak po prawdzie TO NIEOMAL KAZDY JEST W GRUPIE RYZYKA ZACHOROWANIA NA JAKIS KONKRETNY RODZAJ NOWOTWORU (np wszystkie wspolzyjace kobiety na raka szyjki macicy wywolywanego przez hpv) albo bedzie po 50tce wiec wiesz...

Gość adeelajjjda37
ale mi dobrze,w czym problem? mam brac kredyt, jak ja niepotrzebuje zarobki sa jakie sa,mimimalizm i spokoj to zle?

Gość adeelajjjda37
uwazam ,ze radze sobie,a w wczym by bylo lepiej jakbym miala kogos?zarobki te same:)pracy nie zmiene bo ja lubie

Gość 31232131231
ja sie z kolei rozstałam z mężem po 10 latach kłótni, mieszkam teraz tylko z dzieckiem, i jest ok. Facet jest potrzebny kobiecie jak rybie rower... :p

Gość errrtttrtyuyuy
31232131231 > co tam u Twojego dziecka, czy coś mu się poprawilo? bo twoje dziecko z tego co pamietam jest niepelnosprawne.