Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość arianek1885

chemia w związku

Polecane posty

Gość arianek1885

Witajcie Mam pytanie. Otóż poznałem koleżankę która nazwijmy to jest po nieudanym związku. Problem polegał na tym że chłopak który jej się podobał kręcił coś na boku wiec go zostawiła bo stwierdziła ze poczuła się jak przedmiot. A wiec bez chwili zawachania jak zacząłem gadac z nia. I doszło do tego ze zapytałem czy jest szczera ze mną na co ona odp że tak ale nie o taką szczerość mi chodziło. Chodziło mi o to że bym nie poczuł się jak ona przez tego faceta. Na to ona że to jest inna sytuacja bo oni kręcili ze sobą i była chemia czy inna geografia. Wiec na to skoro pociagał Cię wizualnie to wiadomo że była chemia. Na co już nie odp ale to normalne u niej. Wiec teraz moje sprawa. Czy jest możliwe by kobieta zaczeła coś czuć później bo jakieś liczbie spotkać czy to coś musi wyjść na 1 spotkaniu które i tak było w 3 osoby bo ona nie chodzi początkowo na inne i musi miec kogoś przy sobie. A ja chciałem wtedy uwagę skupić na obydwu bo to nie było by fair jak bym gadał z jedną tylko. Jak wy uważacie?

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować