Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dave098

Co zrobic by dziewczyna podała swoj numer kom. ?

Polecane posty

Gość dave098

Co zrobić by dziewczyna z ktora od 10 dni pisze na e-mailu(dziewczyna poznana w internecie) podala swój numer? jak wczoraj pierwszy raz zapytalem o numer wczoraj to w ogóle mi na to nie odp. , a tak normalnie gadając to się odzywa ;p

A co ci po numerze? Nawet jesli go wymeczysz, to i tak daleka droga. Buduj lepiej dobra dramaturgie i prezentuj walory charakteru, a sama bedzie chciala sie spotkac.

Gość dave098
W sumie staram się budować ciekawą konwersacje , ale często zauważyłem że jak panna daje numer to jednak daje to sygnał , że jest choć troche zainteresowana dalszą znajomością i nie gada tylko dlatego bo powiedzmy nie ma nic ciekawszego do roboty . A co do tekstu , ze ona sama bedzie chciała mój numer to niestety aż taki dobry nie jestem ;/ w tych rzeczach i nie umiem tak zrobić.

Gość gfffghfhf
skoro sam twierdzisz ze nie jestes w tym dobry to na spotkaniu tez mozesz kiepsko wypasc i juz nie bedzie sie chciala wiecej spotkac. na jedno wyjdzie czy teraz ci da kosza czy po 1 spotkaniu

Gość dave098
wiesz mam już drobne doświadczenie w tych rzeczach bo włąśnie kiedyś tak miałem , że żle wyszedłem na spotkaniu i teraz raczej już mam wskazówki sam dla siebie co robić by dobrze wypąść , poza tym miałem na myśli z tym , zę nie jestem za dobry w tym sensie , że nie wychodze jakoś tragicznie , ale też nie jestem jakiś taki że tylko chwile laska ze mną pogada to już jest super zafascynowana w tym sensie mi chodziło.