Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bublus

blog za który dadza ci kase

Polecane posty

Gość bublus

Zarabiaj pisząc krótkie posty (tylko 400 znaków cyzli jeden krótki paragraf) Wystarczy kilka postów dziennie, by zarabiać ok 1$ dziennie na początku. (starsi użytkownicy zarabiają kilka razy wiecej, bo mają więcej znajomych, którzy ich czytają). Posty mogą być o byle czym. Dostajesz jednego centa za każdy przegląd twojego posta, każdego "lajka/dislajka" i komentarz. Lajkuj posty innych użytkowników i dodawaj ich do swojej sieci znajomych, by się odwdzięczali tym samym. Wrzucaj linki do swoich postów na fejsa. Jedyny warunek: posty muszą być po angielsku i nie mozna przeklejać tekstów z angielskich stron (to łatwo sprawdzić). Jeśli jednak nie znasz angielskiego możesz korzystać z takich narzędzi jak Google Translator, ponieważ posty nie muszą być bezbłędne. To nie scam, bo niedawno przesłali mi czek na Pay Pala, patrz zdjęcie: http://www.voila.pl/370/08ntv/?1 kliknij tu, aby się zarejestrować: http://www.bubblews.com/?referral=50a5486de48b10.91029970 możemy się też umówić na wzajemne oglądanie, komentowanie i lajkowanie swoich postów.

Gość bublus
a jak ktoś znajdzie stronę podobną do 4chana to można dzięki temu zarobić nawet kilka dolarów, bo ludzie wchodzą jak jest jakiś hot obrazek. robiliśmy tak kiedyś z kolegą, ale w końcu zablokowali nam na 4chanie stronę ;-) jak na te wszystkie opcje zarabiania w internecie, które tak niektórzy reklamują to ten jest najlepszy, bo na tamte - jakieś klikanie w linki czy banery, to trzeba czekać kilka miesięcy do roku by otrzymać zas*ane 5 -10 euro, a tu masz 25 USD co niecały miesiąc a to dopiero początek. kase się zarabia nawet jak się nie dodaje postów (choć wolniej) bo ludzie mogą czytać też te stare.

Gość blok w Casablance
lecąc ostatnio prywatnym odrzutowcem przelatywałem nad Marokiem cóz to był za piekny widok :)

Gość bublus
a twój odrzutowiec ma napęd podprzestrzenny? bo mój ma.

Gość blok w Casablance
nie wiem zapytaj pierwszego pilota ;)

Gość to nie jest zły pomysł
jak można się z Wami skontaktować ?można prosić jakiś namiar-prywatny mail lub gg?

Gość bulbus
zeedo@o2.pl wczoraj zarobiłam półtora $ a dałam tylko 3 posty, z czego najwięcej lajków (20) dostał o tym, że lubie Laysy Prosto z Pieca xD

Gość upapup
up hop bum bang

Gość zeedo
hej, zarabiam na tej stronie kilka dolarów dziennie ponieważ mam zmienne ip i wchodzę na swoje posty :P Co tydzień mam kolejne 25$ http://www.voila.pl/025/2zhrb/?1

Gość ściemniasz
Gość probuje wciskać kit. Odebrane płatności na ktowtę ponad 235 usd, żadnych wypłat a saldo konto lekko ponad 227pln. Daj mi 5 minut i photoshopa i będę "miał" na paypalu 1000000usd :) :*